Aspirante optimiste > 20 (349)
Raspunsuri - Pagina 11
CarmenAlbu spune:
Mona ce bine ca aud asta ca incepusem sa ma intreb cand le-oi avea , cand or aparea?!!![]()
Cum ai primul simptom sa ma anunti, ca noi o sa avem bebele amandoua pe 5 iunie 2009, nu?
Beatrice1982 spune:
de unde stii ca fac csirke paprikas?????????????????????
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Beatrice1982 spune:
tu carmen....las-omai incet cu bebe bebe bebe bebe bebe.....
nu-i voie sa te gandesti atata la el/.............las-le sa vina de la sine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ca pe urma dac realitate a fi ca nu vei fi.va fimai nashpa............
ma dor...toate cele!!!!!!!!!!!!!!!1
cred ce e CM!!!!!!!!!!!!
nu stiu, pana nu-i rosu e bebe!!!!!!!!!!!nu?????
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
CarmenAlbu spune:
Chiar faci?? Eu am zis ca e mancarea care imi place cel mai mult aici!!! Si tu de la tara ai pui din aia buni de curte!!!!
Si rosii deadevaratelea!!!!

Sa-mi dai si mie reteta ca vreau si eu sa fac!!!
Dar eu nu am pui de tara!!
CarmenAlbu spune:
Bea eu sunt optimista si in fiecare luna a fost asa!!(incerc de ani buni) Daca nu e o iau de la capat, inc-o luna ca e frumos sa ma gandesc ca e!!
Eu nu am vazut niciodata jumatatea goala a paharului, imi place jumatatea plina! Si daca oi fi trista aveti grija si de mine!

monna3 spune:
Carmen, daca o fi sa fie bebe la mine din calcule iese DPN 6 iunie 2009. UM a fost 30 august. sa dea DD sa fie bebe la amandoua cum zici tu, dar eu nu-mi fac sperante prea mari si ti-am si zis de ce
Monica, sper in curand 
http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png
dymomo77 spune:
Fetelor ma bucur pt acele dintre voi care numara zilele si va urez la toate doua II. Eu va citesc zilnic desi scriu mai putin. Eu inca mai numar lunile de tratament pe care le mai am de facut adica 5 si ma gandesc dc merg in directia buna. Acu doua saptamani am fost la o alta tanti ginecolog(decat a mea) pt ca veam nevoie de o scrisoare medicala si ea m-a "asigurat" ca fara stimulare nu raman iar dupa cum vede ea situatia(galactoree dar cu PRL sub limita) sigur nu raman. Eu ii zic tanti da eu iau dostinex si nu am voie sa raman insarcinata si ea SIGUR nu ramai...pe raspunderea mea. Eu acu nu mai stiu ce sa zic... medicii astia te dau peste cap in 5 secunde3.
CarmenAlbu spune:
Dragele mele fete, eu va trebui sa ies putin in oras, azi nu mai fac mancare ca ma scoate domnul sa mananc in oras
Yahoo!!
Am sa va citesc cand vin si va doresc sa stea rusii departe de cele de care trebuie sa stea! O seara frumoasa tuturor, si tu Bea sa nu ne parasesti cu reteta de cirke paprikas, ca sa mancam si noi!!!

Eu nu stiu ce sa spun cu doctorita draga mea , din ce citesc am senzatia ca nu te asculta de loc!! Dar cred ca deasemenea am pierdut ceva informatii pe drum, ! mai bine fereste-te pana termini tratamemtul!! Better safe than sorry!!
Moni_28 spune:
Buna fetele! Hop si eu ma bag in seama.Va citesc de ceva timp.Mi-am facut curaj si hopa! Vad ca toate sunteti foarte optimiste.Dati-mi si mie putin, ca eu una mai am putin si ma sui pe tavan. La mine nimic nimic nu se intampla! Ce ma faaaaac????????????
Fug de toate prietenele...toate au copii sau sunt gravide, pana si finuta a nascut ieri...iar eu...nimic!
Moni_28