LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 10
anangel_lexi spune:
Roxana, multa sanatate lui Victoras, sper sa se rezolve problema repede si usor! Despre Daria nu stiu ce sa zic dar cred ca ar trebui sa faci niste "sapaturi" sa vezi daca ingrijitoarele se poarta bine cu ea. Din ce povestesti tu, Daria nu mi se pare speriata ci de-a dreptul terorizata.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Crisnemes spune:
Fetelor sa va zic ce am descoperit - cred ca stiu raspunsul la concursul cu sunetul!
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Crisnemes Fetelor sa va zic ce am descoperit - cred ca stiu raspunsul la concursul cu sunetul! Cristina si Dragos (31.01.2004)+ Victor(19.09.2006)Poze www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album |
BAFTAAAAAA!!!!!!!
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

eloise spune:
Tin si eu de dimineata pumnii pentru Xandrutza! Cred ca in curind primim un semn de la ea.
Am vazut pozele de la aniversarea lui Vladut, ce petrecere frumoasa a avut! Lilina, si tu arati grozav de bine, tot slabesti si nu te mai opresti, asa-i? Oricum te prinde de minune.
Am vazut si pozele Cosminutei, o scumpa! Ce bine ii statea in chip de iepuras! ![]()
"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
anangel_lexi spune:
Am vizionat toate pozicile, de fapt pozele Monicai erau adaugate deja in albumul Lilinei dar eu n-am stiut. Oricum m-am mai uitat o data la ele ca tare-mi plac.
Eu sunt usor deprimata, desi n-ar trebui, ca doar azi ni se naste nepotelul, nu? Dar cand vad ce frumos se joaca copiii vostri impreuna si ce fericiti sunt, nu pot sa nu ma gandesc cat de singura e Maria si cat de ghinionista e la capitolul socializare...
In fine, sper sa se schimbe cat de curand situatia asta...
de
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Monique_new spune:
Roxana cred ca lexi are dreptate. Din ce povestesti Daria pare mai mult terorizata de ceva decat speriata. Poate ar trebui sa stai putin cu ea la cresa sa vezi cum se comporta....eventual sa stai ascunsa cumva sa nu te vada ea pe tine, sa vezi exact care ar fi problema. Asta in cazul in care ti se permite.
Lexi pai tu crezi ca in concediu a fost altfel![]()
POZE COSMI 1 ANISOR

lilina spune:
merci eloise
, sa stii ca multe persoane mi-au spus in ultima vreme ca am slabit, dar eu NU AM MAI SLABIT deloc, am tot atat ca acum juma de an, desi mananc ca o sparta
iepurasul era soricel![]()
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
anangel_lexi spune:
Monique, sunt convinsa ca asa e mereu Cosmi, eu m-am referit la concediul nostru pentru ca atunci ieseam si noi la terase, restaurante, etc. Aici nu prea am eu timp si chef de asa ceva si-n plus nu mai am energie sa alerg dupa fii-mea.
de
Din ce in ce mai mare
Monique_new spune:
Ce o face xandrutza?
.
Lexi asta e, au energie multa.Sanatoase sa fie. Cred ca le trebuie sport sau ceva activitati care sa le consume energia. Asta peste 1-2 ani. Ma uitam mai devreme pe www. giuliana.ro unde se tin cursuri de balet, dar primesc abia de la 4 anisori.
POZE COSMI 1 ANISOR

lilina spune:
moniq, exact asta spunea mama de Cosmi, ca ar trebui data la balet, la cum mergea ieri pe varfuri![]()
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul