oana roman are un iubit de 23 de ani
Raspunsuri - Pagina 2
Lo_li_Ta spune:
Nu judeca nimeni dupa greutate, doar ca si mie mie se pare putin deplasat ca o femeie la 30 si ceva de ani, cu "pretentii" de fata culta si studiata, fiica de fost prim-ministru sa se afiseze limba-n limba (ma scuzati, dar cam asta face) toata ziua buna ziua prin toate Bamboo-urile cu tot felul de baietasi din astia de oras care cred ca-s VIP daca apar pe prima pagina-n vreun tabloid. Nu zice nimeni ca nu merita sa fie iubita, doar ca pare a-si satisface nevoia de afectiune intr-un mod indoielnic. In plus, am auzit-o de zeci de ori in ultimele luni spunand ca pana la anul vrea un copil, ca vrea familie etc. Poate ar trebui doar sa-si evolueze mai bine prioritatile si sa se indrepte catre un barbat, nu catre pusti din astia. Cat despre scolile pe care le-a facut...le-a facut pe meritul ei. E o fata desteapta si s-ar fi descurcat si fara taica-sau. Cu partea emotionala sta mai prost.
bionda spune:
Poate ca si ea isi doreste acelasi lucru sa aiba la brat un barbat matur, respectabil cu care sa formeze o familie dar poate barbatul acela inarzie sa apara si atunci de singuratate se arunca in bratele unor barbati tineri.Eu una n-as judecao pt ca nu toate femeile au noroc la barbati asta pe o parte iar pe de alta parte decat sa dai in depresie si sa-ti reprosezi ca esti grasa,urata etc si ca nimeni nu vrea sa te i-a de nevasta mai bn asa.Oricum a inceput sa faca progrese vad ca s-a pus pe slabit,si-a schimbat garderoba,iese in cluburi cine stie poate nu azi ,nu maine dar poimaine apare marele EL.Eu ii doresc din toata inima multa bafta!
evl p
Lo_li_Ta spune:
Parca nici principiul "decat deloc..." nu e prea sanatos. Mai ales cant iti creezi astfel o "reputatie". Parca femeile din neamul lor chiar n-au noroc in dragoste.
Lorenyy spune:
Daca ai 40 de kg,esti blonda si ai buzele siliconate,ca sa nu mai spunem de sani,esti desteapta frumoasa si trebuie sa fi respectata!
Daca ai intre 82-100 de kg,esti roscata,bruneta sau satena,poti sa ai 3 facultati,si nu ai sanii siliconati,esti o proasta,o tzaranca, si in afara de fatza blocului nu ai ce cauta...Daca tu,la cele 100 de kg iti permiti sa ai un june cu 15 ani mai tanar langa tine,te face hidoasa,daca ai 42 de kg cu un bosorog de 88 de ani la brat,te face smechera...
Nu mai inteleg nimic...
blackpanterro spune:
Dar ea cati ani are de e socant ca are un gagic de 23 de ani? In poze nu pare batrana.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Cristina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Dar ea cati ani are de e socant ca are un gagic de 23 de ani? In poze nu pare batrana. Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "You know your god is man-made when he hates all the same people you do." |
32 doar, nici macar nu e asa de mare diferenta.
Si, chiar daca ar fi, tot nu e treaba noastra. Nu face nimic ilegal sau imoral.
Natasa spune:
Vai, ce groaznic! Cum isi permite asa ceva? A cerut voie populatiei indignate de diferenta de virsta? Si ce pupa in public? Cumplit. Si n-a slabit suficient, spuneti-i sa nu mai manince atit! TZtztz, auzi fata, sa stea toata ziua prin cluburi si sa se pupe cu tinerei! La cratita cu ea!
maria_bunica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Vai, ce groaznic! Cum isi permite asa ceva? A cerut voie populatiei indignate de diferenta de virsta? Si ce pupa in public? Cumplit. Si n-a slabit suficient, spuneti-i sa nu mai manince atit! TZtztz, auzi fata, sa stea toata ziua prin cluburi si sa se pupe cu tinerei! La cratita cu ea! |
Ce tare ai fost!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
natynic spune:
Mie mi-a parut si imi pare rau de ea...
Ii doresc sa-si gaseasca drumul drept si ceea ce-si doreste cu adevarat pana la urma!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
goldi spune:
Trebuie sa recunoastem ca a slabit mult - vorbeste invidia din mine
Din pacate nu are un fizic prea reusit, insa asta nu are nici cea mai mica legatura cu juniorul de 23 de ani.
Ce mi se pare tzopesc este ca se lasa pozata cu individul in scene destul de intime si care nici nu o avantajeaza.
O vad tot timpul la Antena 3, cred ca a inceput sa devina dependenta de iesitul in fata specific romanesc si crede ca o aventura cu un armasar tanat, da bine la rating.
Pacat de ea, o consideram mai desteapta.
De fapt asa o consideram si pe Mioara Roman, pana am citit despre crizele si tentativele ei de sinucidere din gelozie.
Deh ... pe afara-i vopsit gardul ... !