ma doare spatele ingrozitor de o vreme incoace,stiu ca am probleme cu coloana dar niciodata nu m-a durut asa tare!tocmai am citit despre magneto-terapie,exista o centura pt spate care cica face bine!
ati auzit de asa ceva?sau stiti metode de ameliorarea durerilor de spate in afara de masaj,elctrostimulare pe care le practic?
Da am auzit exista o centura Kosmodisk. Mama mea o foloseste si se simte mult mai bine de cand o are. Sanatate multa!
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
oana asta e alteceva,e o centura magnetica care nu stiu ce iti face la spateam vazut pe net si se gaseste la targu mures!
zici ca kosmodisc e bun?am inteles ca nu sta calumea pe spate?!poti sa-mi dai mai multe detalii,ce anume face el????
mersi
Din cate stiu e tot o centura magnetica.
Are doua parti: una care se pune in jurul mijlocului si alta care urca de-a lungul coloanei vertebrale in sus. Mama o poarta pe cea din jurul mijlocului pt. ca acolo avea dureri puternice. Sta destul de bine, nu am auzit-o sa-i cada. De cealalta parte nu stiu cum sta pt. ca mama nu o prea poarta, dar am vazut ca se prinde pe dupa umeri (ceva asemanator cu sutienul adica).
Atata stiu, ca i-a ameliorat durerile de mijloc foarte mult.
Pupici!
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!