vibroshape!a folosit careva?

vibroshape!a folosit careva? | Autor: lara20

Link direct la acest mesaj

ma tot gandesc sa-mi cumpar o centura vibroshape!a cumparat vreuna dintre voi asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia004 spune:

buna
si pe mine ma intereseaza si am tot cautat pareri ale celor care l-au folosit. majoritatea opiniilor sunt negative, insa au recunoscut ca nu l-au folosit constant. am gasit insa si pareri pozitive si chiar recomandari, ceea ce este incurajator ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

mi-as lua una sa-mi faca masaj la spate
grasimea nu cred ca se duce prin vibratii...tot sportul o topeste.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Eu am probat Vibroshape, mi s-a parut super, adica chiar face masaj. Vreau si eu sa-mi iau dar n-am gasit un site de pe care sa pot comanda si sa ofere si garantie. Am vazut in schimb pe un site de produse care apar la TV,Vibrotone, dar pe acela nu l-am incercat. Mie cam fricxa ptr. ca am inteles ca sunt si contrafacute si daca nu se ofera nici garantie.. colega mea a luat-o de pe un site unde nu se mai vinde dar a avut garantie si posibilitatea returnarii. Daca gasiti asa ceva spuneti-mi si mie, eu v-oi recomand am incercat-oi iar colega mea care o foloseste regulat are rezultate cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Am citit mesajul anterior si nu mi-a venit sa cred ce greseli aveam in text, scuze, aveam si lumina stinsa si am si scris f. rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetelor, fara rautate va spun, nu va mai amagiti cu toate prostiile astea de aparate, nu exista sa slabesti si/sau iti modelezi musculatura stand pe canapea conectate la aparate. Pe banii cheltuiti pe aparatul asta mai bine platiti o luna sau mai multe la sala sau un nutritionist.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput