Ce parfumuri va plac ? (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Da,partea asta a mers din prima. Doar ca mi-au trimis mesaj dupa vreo jumatate de ora ca mi-au blocat comanda ca e ceva in neregula cu ea.Eu am folosit firefox daca o fi avand vreo importanta(adica sa nu primeasca pe alte browsere informatia ca ai selectat butonul de paypal)Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Nici eu nu reuseam sa platesc prin paypal...pana m-am prins...imi lipseau cativa centi de pe card...

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Am incercat si acum...imi da eroare. Ciudat. O sa platesc cu un card normal dar nu stiu de ce mi se intampla asta. Oricum, multumesc fetele pentru ajutor. Ma uitam acum la Bvlgari Au the Rouge ca e apa de colonie si totusi persista incredibil de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, eu am platit cu card normal si mi-amers fara probleme pe fragrancex.com.
As comanda miane si un Kenzo - Jungle Elephant ... nu de alta, da mai prind un transport gratuit ! Sunt bolnava, e clar!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

fetele, Insolence EDP e diferit la miros de EDT? ca eu m-am indragostit de el

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

fetele, Insolence EDP e diferit la miros de EDT? ca eu m-am indragostit de el

------------------------
Alergic at stupidity.

Cand am cumparat Insolence-Guerlain mi s-a spus ca exista doar in varianta EDT
Tu vorbesti de
www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Insolence-Eau-de-Parfum-4566.html" target="_blank">acesta?
Desi ce am eu e EDT, este foarte puternic si persistent. Varianta EDP nu am testat-o. Mi-a placut mai mult My Insolence dacat Insolence.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Si sora-mii ii place mai mult My Insolence decat Insolence ... Insa nu am reusit sa-l gasesc pana acum, doar sa incerc prin itermediar, nu renuntam! Boala grea "parfu-mania" asta!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
Cand am cumparat Insolence-Guerlain mi s-a spus ca exista doar in varianta EDT
Tu vorbesti de
www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Insolence-Eau-de-Parfum-4566.html" target="_blank">acesta?
Desi ce am eu e EDT, este foarte puternic si persistent. Varianta EDP nu am testat-o. Mi-a placut mai mult My Insolence dacat Insolence.

DA, sticla violet mie tipu-l mi la prezentat ca ar fi nou, si asta e persistent dar sunt curioasa la miros,

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Neatza!

Si sora-mii ii place mai mult My Insolence decat Insolence ... Insa nu am reusit sa-l gasesc pana acum, doar sa incerc prin itermediar, nu renuntam! Boala grea "parfu-mania" asta!

My Insolence e mai dulce. Poti sa-l cumpere de www.beautyencounter.com/3346470101838.html?synertech" target="_blank">aici, prin intermediar.
Las ca ne "tratam" impreuna de boala asta grea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

fetelor am vazut ca multe dintre voi ati comandat parfumuri prin intermediar de pe bigdiscount
va rog daca puteti sa mi spuneti si mie cum procedati
cu multumiri teo !

Mergi la inceput