Ce parfumuri va plac ? (7)
Raspunsuri - Pagina 16
vio_dia spune:
Cred ca deocamdata pana luni nu mai fac nimic, ca mi s-a cam acrit si mie de atata mailuit cu eiO sa incerc luni sa le trimit pe fax un extras de cont si copie dupa CI(desi parca nu prea imi vine- ce ziceti, e safe oare, sau ma trezescs i cu vreun furt de identitate pe urma )
Cat despre cealalta varianta oferinta pentru o noua comanda, cred ca de fapt vor alt card de la alta banca- chipurile asta, adica BT-ul, nu le da informatiile cerute de ei
Daca le-or cere si ei astora de la BT informatii noaptea , adica dupa fusul orar din State, sigur ca n-are cine sa le dea
vio_dia spune:
Cred ca deocamdata pana luni nu mai fac nimic, ca mi s-a cam acrit si mie de atata mailuit cu ei O sa incerc luni sa le trimit pe fax un extras de cont si copie dupa CI(desi parca nu prea imi vine - ce ziceti, e safe oare, sau ma trezesc si cu vreun furt de identitate pe urma )
Cat despre cealalta varianta oferinta pentru o noua comanda, cred ca de fapt vor alt card de la alta banca- chipurile asta, adica BT-ul, nu le da informatiile cerute de ei
Daca le-or cere si ei astora de la BT informatii noaptea , adica dupa fusul orar din State, sigur ca n-are cine sa le dea
blue eyes spune:
Foarte probabil plec in Spania peste 10 zile. Iuhui, abia astept sa incerc parfumurile www.fragrantica.com/designers/Cristobal Balenciaga.html" target="_blank">Balenciaga! Aici nu se mai gasesec, Un suvenir atat de suav, e cel potrivit.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
nadejda73 spune:
foloseste cineva parfumuri de la yves rocher?
imi puteti recomanda un parfum care sa nu fie dulce?
nadyana spune:
Caut de ceva vreme un nou parfum care sa ma scoata din starea asta de hibernare, dar nimic..parca nu imi mai place nici un parfum, iar de cele pe care le am si care inainte pur si simplu le savuram mirosul, ce sa mai zic..nici nu imi mai vine sa ma dau cu parfum dimineata. Eu ca eram topita dupa parfumuri..
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nadyana Caut de ceva vreme un nou parfum care sa ma scoata din starea asta de hibernare, dar nimic..parca nu imi mai place nici un parfum, iar de cele pe care le am si care inainte pur si simplu le savuram mirosul, ce sa mai zic..nici nu imi mai vine sa ma dau cu parfum dimineata. Eu ca eram topita dupa parfumuri.. |
Hai nadyana, nu iti mai place Hypnose-Lancome? Si eu am cumparat mult prea multe parfumuri sub imboldul primului impuls, dar am invatat sa nu ma mai grabesc Totusi am senzatia ca nu parfumurile sunt de vina ci tu esti cam trista si atunci intr-adevar ai nevoie de ceva puternic
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vio_dia Cred ca deocamdata pana luni nu mai fac nimic, ca mi s-a cam acrit si mie de atata mailuit cu ei O sa incerc luni sa le trimit pe fax un extras de cont si copie dupa CI(desi parca nu prea imi vine - ce ziceti, e safe oare, sau ma trezesc si cu vreun furt de identitate pe urma ) Cat despre cealalta varianta oferinta pentru o noua comanda, cred ca de fapt vor alt card de la alta banca- chipurile asta, adica BT-ul, nu le da informatiile cerute de ei Daca le-or cere si ei astora de la BT informatii noaptea , adica dupa fusul orar din State, sigur ca n-are cine sa le dea |
Vio, mie nu mi-au raspuns la niciun e-mail! NICI UNUL!
Am verificat si toate mailurile le-am dat cu reply la confirmarea de comanda ... NU mai inteleg nimic!
Ii mai abordez astazi odata si daca nici de data aceasta nu raspund .. imi bag picioarele, nu mai vreau nimic, desi ma oftic pentru evolutia cursului valutar!!!!!!!!!
Apropos' tu ai primit vreo veste de la ei???
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
vio_dia spune:
Camelia, eu deja m-am cam saturat de astia de la fragrancex, astept sa-mi vina comanda cu L de Lolita si nu mai comand nimic la ei deocamdata.
Oricum, Bulgari-ul il vroiam doar pt. ca tentase tare pretul(doar 19 dolari testerul de 100 ml), da' cred ca mi-a trecut deja
Prea multa bataie de cap, mailuri, telefoane si colac peste pupaza, mai vor si extras de cont de la banca si copie dupa buletin. Cam multe informatii personale pentru un parfum de 50 de lei, pe care nici n-am reusit sa-l testez sa vad daca imi place macar
Poate mai incerc o comanda data viitoare cand mai au vre-un cod din asta cu transport free sau altceva interesant
Poate tu ai mai mult noroc si iti iau comanda dupa ce iti verifica documentele pe care le-ai trimis (parca spuneai ca le-ai trimis ce ti-au cerut, nu? ca m-a cam lasat memoria.
Succes la shopping si spor la primit comenzile.