FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10
Raspunsuri - Pagina 20
roxy79 spune:
buna fetelor din nou deranjez am mare mare nevoie de ajutorul vostru am scris la pag 18 va rog din suflet sami raspundeti daca stiti? ca am mare nevoie de aceste informati 

cipcirip spune:
Off Roxi
nu mai fi suparata , uite am sa ma uit eu in seara asta pe site-ri de farmacii shi am sa-tzi raspund la intrebarile tale.
Acum nu pot pt ca tb sa plec.
Cirip
Moniland spune:
Roxy si eu in schema de tratament am puregon 900ui si le voi comanda de la o farmacie din Franta/Wissembourg "Pharmacie Billmann". Astept acum raspunsul lor referitor la pret.
iaura21 spune:
bytsi
ma bucur ca a decurs totul bine pana la urma, eu simt ca o sa fie bine la amandoua...bine ca ai venit ca era cam pustiu forumul fara tine...
si noi suntem f. multumiti de dr. ispasoiu, mai ales sotul, am observat si eu ca nu curge nimik dupa IA ca in alta parte, dar partea cu vezica plina m-a terminat
eu nu am nicio durere dar n-am avut niciodata , nu-mi prea simt ovarele nici la ovulatie si f. putin la cm., apropo tu ai mai fost la eco sa vezi dak ai ovulat?
am plecat atunci pt. ca nu stiam cat o sa stai si dak vrei sa vb.
iti trimit un PM, scuze am trimis 2 din greseala
anamy
fii atenta azi sau maine la orice sangerare , durere, ar fi semn de implantare
dodo
ni te alaturi la sibiu?!
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
nelis spune:
Bytzi[b], de 2 ani am tot sapat... probleme la sot...varicocel...si uite asa avem o spermatogeneza f proasta cu 1 mil...dar chiar si operat tot nu avem garantia ca se va rezolva ceva...chiar poate scadea. Plus de asta sotul o tine pe a lui si nu vrea operatie
..asa ca facem 3 luni tratatment ..napraznic+tribulus+multimaca+ginseng..iar in ianuarie sper sa avem ceva productie...
Noi speram...sa fie ok..pt ca ne pregatim de IA poate avem noroc este sansa noastra ...si incercam chiar dac dr nu ne-a dat sperante...
eu ma gandesc mereu la tine si iaura...noi am fost luni..sa vedem ce sanse avem...si voi marti...ma gandeam la voi ca va intorceti cu bebici.

bytzi spune:
iaura ce optimista esti tu
,sa dea dumnezeu sa reusim amandoua....mi-a placut o faza la Ispasoiu,ai zic poate ciclul asta era fara ovulatie(ca am mai patit de multe ori)si de la gonal a anceput sa produca folicul de aia e mai mic ..si a anceput sa rada,zice a mai venit o fata si mi-a zis ca ciclul ei e de 30 zile si nu are cum sa ovuleze an z 12 (asta e iaura sigur, mi-am zis eu)...si zice ca tot ce stiati pana acum sa lasam deoparte ,caci cu stimulare deja nu mai e nimic la fel si stiu ei ce e de facut
....pe mine ma duru rau burtika si azi,mai ales pe la ovare...nu am facut nici o eco sa vad daca s-a spart,eu cand am facut-o pe ultima la Chisinau dubla,se sparsese la 12 ore de pregnyl...acum la IA nu era spart,dar mi-a convenit ca a mai crescut si stiam ca pregnylul si maturizeaza foliculul....a uitai sa gasit spermatozoizi buni la inseminare...dar tu ai facut eco dupa IA ?
ne-ai parasit?vrem un nou capitol si mi-e dor sa mai vii cu sfaturiiuca
nu mai vii pe la noi?uite vino cu o parere
toate fetele
cipcirip spune:
Va shtept cu crizanteme galbene aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127959
Cirip