Dependent de jocuri de noroc!?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Nu lua raspunsul meu ca pe un sfat.

Am cunoascut o persoana dependenta de poker.
Avea familie, copil, sotie minunata...
S-a lasat, iar s-a apucat, a pierdut totul, banii, afacerea, masina...
Mai castiga, mai pierdea iar.

Pana la urma sotia lui a divortat!!!
Incercase cred ca tot ce se putea ptr. salvarea familiei :(

UC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Este o boala grea si se trateaza la psihiatrie!Ca diagnostic se numeste mania jocurilor de noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2xmama spune:

Draga Lilys,

Eu as zice sa te linistesti si sa nu mai vezi jocul de poker pe net cu ochi atat de rai. Sotul tau nu e obsedat, orice distractie costa, iar pentru el asta e o distractie. Si mie imi place, si sotului meu ii place. Cand eram mai tineri ne duceam in cazinouri, si cu ultimii bani... fiecare din noi cu cate 50 euro si ne jucam, de obicei impreuna la ruleta. Daca castigam ceva banuti ii jucam... daca castigam mai multi, ne consultam, puneam ceva de-o parte si restul ii jucam in continuare in seara aia... uneori mai intram si in ce pusesem de-o parte din castiguri... Ne jucam 2-3 ore, uneori nu mai aveam bani la sfarsit, alteori mai aveam... dar vedeam asta ca distractie in doi... si banii pierduti ii vedeam ca tarif :) ca sa nu ne suparam ca am pierdut. Nu exageram, nu ne jucam zilnic, cam o data pe luna, cat timp am fost gravida cu primul copil... dupa care ne-am oprit, ca nu mai puteam merge impreuna.

Acum vreo 2 ani am vazut ca sotul meu juca poker pe net. Am discutat despre banii transferati acolo, cum merge treaba, m-a informat, si l-am lasat in pace. Uneori nu mai avea fonduri si-mi cerea cardul meu. I-l dadeam, dar stabileam o suma impreuna. Am stat de cateva ori si m-am uitat la el, nu stiam cum e jocul exact. La un moment dat am intrat pe contul lui si m-am jucat si eu cateva turnee. Plateam de exemplu 10 $ pt un turneu si ma jucam cateva ore, pana pierdeam. Dar la un moment dat m-a rugat sa-mi fac si eu un cont, ca-i stricam pozitia :)

Am facut un cont, am pus niste bani intr-un weekend si m-am jucat o zi intreaga, 4 turnee, la 3 din ele am castigat... locul 3, locul 2, locul 9... am castigat in ziua aia cam 2000$. Mi-a zis ca prefera sa stau acasa si ma joc poker... insa dup-aia am pierdut o parte din banii castigati, participand la turnee mai scumpe, si neavand rabdare... un turneu dureaza si cate 5-6 ore, depinde de numarul de participanti. Asa ca o parte din banii aia i-am transferat inapoi in contul meu bancar si cu restul m-am jucat. Ne-am jucat impreuna, fiecare pe contul lui, cand aveam timp. Ceea ce nu era prea des. Si mie imi place, si lui ii place, dar timp nu avem de mult. Asa ca a fost o chestie de moment. Acum au trecut 2 ani de cand nu ne-am mai jucat deloc.

Ce vreau sa spun cu asta: atata timp cat puteti discuta si stabili niste limite, un buget maxim lunar pt joaca, nu vad ce-i rau in asta. Fiecare dintre noi are pasiunile lui. Si noi, femeile, cheltuim bani aiurea, la coafor, la unghii, la epilat... chestii care nu sunt esentiale, dar ne fac placere. Si exemplele pot continua. Nu e neaparat ceva rau ca ii plac jocurile de noroc, si nu e nici o boala, atata timp cat ramane cu picioarele pe pamant....

NU face din asta o problema majora, stati de vorba si stabiliti regulile jocului. Da-i voie sa faca si el ceva care ii face placere.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2xmama

Draga Lilys,

Eu as zice sa te linistesti si sa nu mai vezi jocul de poker pe net cu ochi atat de rai. Sotul tau nu e obsedat, orice distractie costa, iar pentru el asta e o distractie. Si mie imi place, si sotului meu ii place. Cand eram mai tineri ne duceam in cazinouri, si cu ultimii bani... fiecare din noi cu cate 50 euro si ne jucam, de obicei impreuna la ruleta. Daca castigam ceva banuti ii jucam... daca castigam mai multi, ne consultam, puneam ceva de-o parte si restul ii jucam in continuare in seara aia... uneori mai intram si in ce pusesem de-o parte din castiguri... Ne jucam 2-3 ore, uneori nu mai aveam bani la sfarsit, alteori mai aveam... dar vedeam asta ca distractie in doi... si banii pierduti ii vedeam ca tarif :) ca sa nu ne suparam ca am pierdut. Nu exageram, nu ne jucam zilnic, cam o data pe luna, cat timp am fost gravida cu primul copil... dupa care ne-am oprit, ca nu mai puteam merge impreuna.

Acum vreo 2 ani am vazut ca sotul meu juca poker pe net. Am discutat despre banii transferati acolo, cum merge treaba, m-a informat, si l-am lasat in pace. Uneori nu mai avea fonduri si-mi cerea cardul meu. I-l dadeam, dar stabileam o suma impreuna. Am stat de cateva ori si m-am uitat la el, nu stiam cum e jocul exact. La un moment dat am intrat pe contul lui si m-am jucat si eu cateva turnee. Plateam de exemplu 10 $ pt un turneu si ma jucam cateva ore, pana pierdeam. Dar la un moment dat m-a rugat sa-mi fac si eu un cont, ca-i stricam pozitia :)

Am facut un cont, am pus niste bani intr-un weekend si m-am jucat o zi intreaga, 4 turnee, la 3 din ele am castigat... locul 3, locul 2, locul 9... am castigat in ziua aia cam 2000$. Mi-a zis ca prefera sa stau acasa si ma joc poker... insa dup-aia am pierdut o parte din banii castigati, participand la turnee mai scumpe, si neavand rabdare... un turneu dureaza si cate 5-6 ore, depinde de numarul de participanti. Asa ca o parte din banii aia i-am transferat inapoi in contul meu bancar si cu restul m-am jucat. Ne-am jucat impreuna, fiecare pe contul lui, cand aveam timp. Ceea ce nu era prea des. Si mie imi place, si lui ii place, dar timp nu avem de mult. Asa ca a fost o chestie de moment. Acum au trecut 2 ani de cand nu ne-am mai jucat deloc.

Ce vreau sa spun cu asta: atata timp cat puteti discuta si stabili niste limite, un buget maxim lunar pt joaca, nu vad ce-i rau in asta. Fiecare dintre noi are pasiunile lui. Si noi, femeile, cheltuim bani aiurea, la coafor, la unghii, la epilat... chestii care nu sunt esentiale, dar ne fac placere. Si exemplele pot continua. Nu e neaparat ceva rau ca ii plac jocurile de noroc, si nu e nici o boala, atata timp cat ramane cu picioarele pe pamant....

NU face din asta o problema majora, stati de vorba si stabiliti regulile jocului. Da-i voie sa faca si el ceva care ii face placere.

Succes!

Sper ca ai glumit scriind mesajul asta! Cum sa ti se para normal sa mergi la cazino cu ultimii bani din casa? Ma abtin sa zic tot ce-mi trece prin minte in acest moment. Si esti mama??????

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Dragelor, eu nu sint adepta jocurilor de noroc pt simplul motiv ca bunica mea a pierdut o avere la loto, pe vremea lui ceasca. Avea mania asta sa joace, sa ia lozuri etc si bieninteles nu a coistigat mare lucru decit uneori sume mici.

personal sint de parere ca intotdeauna cazinoul este in cistig iar restul tine de probabilitate. Am citiva prieteni absolventi de mate care au avut interviuri la cazinouri in vegas.
Va recomand sa vedeti filmul 21 days cu un student genial care a reusit sa bata casa din vegas dar dupa asta i-au fost rupte coastele lui de catre gealatii cazinouluil.

Deci daca se poate stabili o suma limita pe care restectivul sa o cheltuie jucind si daca se poate limita doar la aceea mi se pare ok. Daca nu, e deja adictie si asta va ruina totul, ca orice adictie.

trebuie sa protestez in legatura cu ultima postare: coafoirul, manechiura, ingrijirea de sine etc SINT esentiale. Cum aratam influenteaza pe cei din jur, colegi, sefi etc. Eu stiu o tipa care a fost data afara de la job din cauza aparentei, pt ca umbl;a in niste haine mizere, cu gauri, nespalata si nepieptanata si mai si tusea de rupea pamintul si cara peste tot un ditamai violoncelul. cred ca era un fel de hippy or something insa seful nu a mai suportat si a concediat-o.

Mergi la inceput