Gravidutze si mamici de Cluj - 91
Raspunsuri - Pagina 7
Gabriela77 spune:
Buna si de la noi!
Aseara am fost harnici, am pus muraturi in premiera....
MUltumim, fetele, pt cuvintele voastre! Asa e, nimic nu e mai important decat viata si sanatatea! Tare fericita sunt ca nu s-a intamplat nimik cu el, desi aseara mi-a marturisit ca a fost mai grav decat mi-a povestit initial, eu fusesem la Deva atunci. A fost cu smurd, si urgente si tomografii...dar a trecut si e bine! Uf!
Alex, sa inteleg ca v-ati pus pe treaba?Bravo, lasa ca vine si fratorul lui Tiadris cand va vrea DD.
Elena, frumos vis ai! Sa dea Domnul sa se si implineasca. Uite aici ce de-a clientela.
Lore, fiecare copil cu ritmul lui, uite nici Sara nu merge singura, e mai prudenta, nu vrea sa-mi lase mana si nici nu fortez, cand va fi ea pregatita va fi bine.
Geany, tot cald si bine la voi?
Fetelor, deci ma topste fata asa, toata ziua ma pupa, pupa papusa si telefonul cand vorbeste cu tata, e tare pupacioasa fata mamii...face o gramada de lucruri noi in fiecare zi, acum inceraca sa se incalte si sa se imbrace singura.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
anca.b spune:
off, tu fetelor, stefan e tare mucos...de aseara ii curge nasul de parca ar fi robinet...abia respira saracul...si nu prea ma lasa sa-l aspir sau sa-l sterg...ma bucur ca macar n-a facut febra
in plus ii ies si incisivii de sus, il dor tare de tot, toata noaptea s-a trezit plingind...a dormit si la noi in pat vreo doua ore. asa mila imi e de el...as vrea sa ma doara pe mine...ufff...
de dimineata s-a si kklit tare de tot...i-a iesit prin toate pampers, body, pijama...vad ca tot asa patim cind ies dintii...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Anca, multa sanatate lui Stefan. N-ai ce face, mai sunt si perioade de astea.. ca sa treaca durerile de dintisori.
Alexia a adormit, are deja vreo 3 zile de cand nu mai adoarme la tztzi, adica ziua nu ii dau deloc iar seara ii dau tztzi, dar nu adoarme sugand, adoarme singurica. Si de 2 zile bea laptic de vaca...mai greu, cate o inghititura, cu Baby Einstein in fata, dar bea cate 200 ml o data.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
eladea2005 spune:
buna fetele!
sorry n-am apucat sa mai citesc din urma, intru doar sa va intreb:
Stiti cumva cateva magazine de mobila unde vand coltare???
Eu stiu cateva doar,(mobexpert, elvila, casa augustin, magazinul turcesc din piata marasti) si mi-ar fi de folos daca mi-ati indica si voi unu, doua, daca va amintiti... e destul de urgent! mersi frumos!
Pupici si sanatate a bolnaviori!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
elenuta23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 buna fetele! sorry n-am apucat sa mai citesc din urma, intru doar sa va intreb: Stiti cumva cateva magazine de mobila unde vand coltare??? Eu stiu cateva doar,(mobexpert, elvila, casa augustin, magazinul turcesc din piata marasti) si mi-ar fi de folos daca mi-ati indica si voi unu, doua, daca va amintiti... e destul de urgent! mersi frumos! Pupici si sanatate a bolnaviori! Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
este on manastur la union langa cazino si au super canapele si coltare, la minerva in spate la mc donalts, pe calea floresti chiar sub pod, in marasti in sensu giratoriu is vreo 6, in marasti langa fostul somnes ii piatza verde, altele nu imi mai vin in minte
poze
Elena si Dragos Stefan
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elenuta23
este on manastur la union langa cazino si au super canapele si coltare, la minerva in spate la mc donalts, pe calea floresti chiar sub pod, in marasti in sensu giratoriu is vreo 6, in marasti langa fostul somnes ii piatza verde, altele nu imi mai vin in minte poze Elena si Dragos Stefan |
uauuuuuuuuuuu esti bine informata... mersi mult elena...
gabi, cineva acolo sus va iubeste, asa ca trec toate, sanatosi sa fim... ce frumos ca v-ati luat casuta... unde? si cu cat??? ati luat si credit?
elena, alex, va veni si bebe 2, nu va faceti griji... vine cand nici nu te astepti... asa e intotdeuna... si noi mai vrem unul la anu, sa faca Eric 1 anisor apoi incercam din nou... asa ca mai sunt si eu pe lista...
fetelor care sunteti cu examene, bafta multa si sa luati numai note de 10!!!
iar bebeilor bolnaviori sanatate multa!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
elenuta23 spune:
multumim mult pt urari
eu am afcut papika si am dormit o ora jumate cu dargos, a fost frant si a dormit de la 11, 30 pana la 14 , asa da mai zic si eu, k altfel kred k eram gata ca bateria pana diseara
lore fiecare copil are ritmul lui, asa k nu te panika k are timp poate e cam comod , cunosc un bb care e mai mic k dragos cu 3 saptamani si inca nu merge nu vb decat mama, tata ce dragos facea la 7 luni, si ea a fost la medici si nici un rezultat sa stea linistita k e cam puturos bb.
papucei mai gasiti din piele super frumosi in manastur la big sus la etaju 2 unde ii si lokul de joaca este un magazin chinezesc insa sunt unele lucruri super bune calitativ, iar papucei sunt piele piele, chiar ieri i-am luat o pereche de ghetute lui Dragos
poze
Elena si Dragos Stefan
redai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 buna fetele! sorry n-am apucat sa mai citesc din urma, intru doar sa va intreb: Stiti cumva cateva magazine de mobila unde vand coltare??? Eu stiu cateva doar,(mobexpert, elvila, casa augustin, magazinul turcesc din piata marasti) si mi-ar fi de folos daca mi-ati indica si voi unu, doua, daca va amintiti... e destul de urgent! mersi frumos! Pupici si sanatate a bolnaviori! Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
Staer in zorilor cladirea I.E.I.A
Ma tot gandesc ca poate nu m-am ocupat eu indeajuns de el, de aceea nu vrea sa mearga.Nici el nu vorbeste clar nimik.Si are un an si 2 luni.Zice doar mama si tati.In rest ”vorbeste” pe limba lui tot timpul.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".
anamica spune:
Anca join the club....si noi suntem de luni cu muci, imi pare rau pt Stefan ca ii bolnavior! Nici Ana nu are febra sau rosu in gat asa ca nu prea am ce sa-i dau in afara de curatat nasucul. Eiiii si aici o mare problema pt ca niciodata pana acum nu am fost nevoite sa curatam nasucul, ea nu stie ca se intampla si de cate ori tb sa-i pun ser/nasomer am un circ maxim cu ea.
Diana si Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Adriana, multumim. am sunat si medicul, mi-a dat tratament. sper sa fie bine. felicitari pentru lapticul de vacutza. stiu ca nu e usor, mai ales la copilasii alaptati multa vreme.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii