Gravidutze si mamici de Cluj - 91

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADA ati fost la film la Iulius?

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

alex, o sa ajungi la happy kids . acolo is cam 2 tanti la 8 copii.

mami de irina

Mergi la inceput

DIANA draga sper totusi sa mi placa maine cresa de la Patricia

tu fetelor am inceput sa imai reduc cantitatea de laptic lui Tiadris de la 1 litru la 750 ml
sapt trecuta nu a mancat asa bine si s ar putea sa fie din cauza lapticului prea mult ,nu s sigura ...sau poate de la maselutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara scumpelor!

Noi azi pe la casuca, Timi e bine, papa bine, mai putin cu lapticul care nu prea-i place. eu racita inca putin, sper sa nu o ia de la mine.
a fost asa de bine azi, cand a dormit, cum nu am avut de invatat, am dormit si eu. rezultatele de la master inca nu stiu, nu s-au afisat, ma duc maine pe acolo.vine maine soacra sa mai stea putin cu piti, eu ma duc sa mai rezolv cate ceva.e o dulce, da pupic incontinu,zice o gramada de cuvinte, se joaca singurica, intelege aproape tot ce-i zic, e o dulce.si mai nou, daca tati nu se uita la noi, il provocam, il striga tare tati si se stramba la el. e o figurina.
cam atat de noi.

Alex-si eu sunt curioasa de ce vei zice maine de Patricia.

dpop-nu mai stiu, voi sunteti la happy kids?

mami-alexia-cum stai cu emotiile pt cresa?

adab-la multe-multe lunisoare pt Sara!

va pupic, si va doresc o seara frumoasa

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

ALEX, la Republica am fost la film. La Iulius nu s-a deschis inca. Am auzit de gradi. "Paradisul Prichindeilor " ca e ok.

Mergi la inceput

ok ADA am crezut ca la IULIUS ati fost, de abea astept sa se deschida si acolo
MELI da vad ca ai o smecherila mica
is asa de scumpee ca ti vine sa le papi

ma uit la "Regina"pe acasa ,asa actori buni avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

salutare la toata lumea..de alaltaieri seara va tot citesc is n-am apucat sa va scriu..adica alaltaieri..aseara si astazi.noi am fost de vineri pana sambata la maica-mea la lona,apoi sambata dupa masa prin parc si la expo..si dum la fel.mi-am luat si eu cate ceva.

alex si eu urmaream inima de tigan si acuma abia asteptam sa inceapa regina.m-am uitta si eu acuma seara la premiera.atat cat m-a lasat sara.

ioana13 multumesc mult de cd.nu stiu ucm sa facem.daca e timp bun si mie imi convine in parc.daca nu putem lasa si pe intalnirea mare...chiar cand se mia face asa ceva?pt mine nu-i o problema..

adab multe lunisoare inainte frumoasei tale printese.

meli sa te faci bine si tinem pumnii

nico ma bucur pt andrei ca i-a mai trecut..

ancab felicitari student-o..ai sa vezi ca e ff usor.

alex sa sti ca si eu m-am tot gandit ce tare ar fi sa am o cresa...ar fi o afacere cat de cat.bine si pt puii nostri.dar cred ca e mare bataie de capt.si ar trebui credit....

sara tot nocturna ca de obicei.dar incerc sa n-o mai culc in brate si leganata.si ea si-a redus singura cantittaea de lapte de la 1 litru la 600...aproximativ..

elena pe unde esti?te-au terminat nuntile?

va doresc vise placute..am dormit de amiaza cu sara dar ma ismt f obosita..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

'mneata

meli, da, la happy kids e irina.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Saluuut
Azi iar mergem in parcul mare, la jucarii, intre 13 si 15-16

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare tututro

m-au terminat nuntile, iar oboseala acumulata de peste noptile albe care le-am avut cu dragos mi-au pus capac , asa k acuma sunt racita si incep sa imi revin.
am intrat sa va salut doar

ancafelicitari pt k esti dun nou studenta

ioanams pt cd sper sa ne vedem sa pot sa ti-l paltesc

alex abia astept sa vad si eu ce rezolvi cu cresa , k ma intereseaza si ep mine, iar pozele o sa mi le dai tu cand mai intru

iaona sarasuntem si noi pe acasuca insa nu am chef de kalk

am uitat sa va spun , sunt bolnava asa k gata cu bb 2 pana la anu, m-am tot gandit cum e mai bine si am ajuns la concluzia k nu are sens sa ma grabesc k sunt inca tanara iar timp este. acum sunt inca necajita , stresata si tre sa treaca un timp sa ma linistesc si sufleteste.

va pupik si sa aveti o zi frumoasa

poze

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput