Gravidutze si mamici de Cluj - 91
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenuta23 azi m-a sunat mama k poate sta cu D diseara, initial nu putea asa k diseara merg la meci yupiiiiiiiiiiiiiiiii aboa astept, CFR-STEAUA ![]() ![]() ![]() o sa cant in ![]() ![]() merg cu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elena si ![]() |
Ce figura esti!!!M-ai facut sa rad!!!!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
HAI CFR!!!
Ramonel,mami de
![](bibe.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Elenuta esti super tare!!! Cind joaca cu chelsea mergi la meci?
Am terminat dvd urile.Alex pt tine nu ammai facut... am intels ca ai ai comandat,sau era vb de altceva?
Cind ne intilnim? Intr-o dimineata in Polus e bine? sau in parcu maredaca se incalzeste
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
![](images/user_woman.png)
anca.b spune:
Elena, sa tzipi si pentru mine!
HAI CFR!!!!!
Am fost la expo, am intrat 5 minute. e multa lume si eu eram singura cu stefan...sint o gramada de chestii, acuma depinde ce va intereseaza. n-am apucat decit sa-i iau lui stefan doua perechi de strampi de la mondex. cred ca sint si hainute de bebe, dar eu n-am apucat sa vad. daca ploua dupa-masa si nu e lume multa mai dau o tura, cu caruciorul mic...cu jeep-ul meu n-am avut nici o sansa sa trec printre standuri si lume.
Si mi-am luat kurtos colacs...macar atat...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
servus dragelor!
acum am intrat in casa, am dat examenul,nu stiu cum e,sper sa fi scris de 5,testele au fost mai mult de medicina generala decta de stoma,mi se pare absurd, dar asta e. sper sa fi scris de 5.am fost 6 oamnei, si erau 5 locuri bugetare si 10 la plata, si ne-au zis ca din cauza ca suntem cu unul in plus, s-au marit locurile bugetare, hihi.
sunt tare fericita ca am scapat o vreme.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
Elena, HAI CFR!
Ioana, ne intalnim in Polus sau in Parcul Mare, unde vrei tu.
Am fost la Expo si eu, ca doar e exact langa mine. Sunt vre-o 2 standuri si pentru copii dar e destul de micut targul. Pentru amatorii de lucruri traditionale(oale, covoare, etc), este un mic targ in Piata Unirii.
MAMI(Adriana) &
![](copilas.gif)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
BRAVO, MELI!!!!!
MAMI(Adriana) &
![](copilas.gif)
POZE ALEXIA
anca.b spune:
Meli, felicitari pentru licenta. iti tin pumnii cu masteru'.
eu am tot aminat inscrierea. luni insa merg la prima ora...
Adriana, ai apucat sa vezi tot tirgul? Ai emotii pt saptamina viitoare...prima zi de cresa a Alexiei! wow!!!
Diana, Gaby, Alex, fetele care ati mai cautat crese pt copilasi, unde pot gasi o lista cu cresele particulare sau de stat?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anamica spune:
Noi suntem tot cu mucisori, ce e curios e faptul ca noaptea nu are nasul deloc infundat, in schimb ziua ii revin mucii. In rest e plina de energie si vesela nevoie mare.
Diana, Irina ta a fost mereu mai dezvoltata si cred ca la cresa, compania copiilor mai marisori o anima sa fie si mai si. Felicitari puiutei! Am o prietena care zicea ca isi aduce fetita la Happy kids, nu stiu daca a inceput deja, pe fetita o cheama Sophie Emily.
Ramo ce dulce e lamaia la Bea in manuta! Eu nu am incercat sa-i dau niciodata lamaie Anei, dar o sa incerc ca mie imi place tare mult.
Anca eu am dat in Google cautare pt crese si pe ceva topicuri pe parinti.ro
Meli felicitari si de azi inainte ai tot timpul din lume pt Timea.
Gabi ce papica buna i-ai facut pupacioasei lipicioase!
Elena draga ne vedem pe stadion!!!!!!! dar noi o sa plecam le repriza a doua ca sa venim sa facem baie la iubita.
Ioana eu pot doar luni si marti sa vin la intalnire, de miercuri incep serviciul
Diana si Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Anca, am fost ieri la targ, a stat soacra cu Alexia si m-am putut plimba in voie
Da, prima zi de cresa...a doua..a treia...Mi-e frica doar de somnul de amiaza pentru ca sunt constienta ca nu va adormi ca toti ceilalti copii. Si mi-e frica sa nu planga...sa nu plang eu...Of...
MAMI(Adriana) &
![](copilas.gif)
POZE ALEXIA
dpop spune:
adriana, stai linistita cu somnul, vei vedea ca se va lua dupa ceilalti copii. Si eu am fost tare ingrijorata ca acasa cu scandal dormim doar, dupa x incercari. ori din prima, dar cu tata in gura . si cand se trezea incepea direct cu plansul. insa educatoarele spun ca doarme f bine, fara probleme, si cand se trezeste sta cuminte si se uita la ceilalti copii.
acolo s-a adaptat ff repede. nu am stat cu ea decat poate o jumatate de ora la inceput, ca asa a fost schema atunci.
cred ca cu cat merge mai repede la cresa cu atat mai usor se adapteaza
mami de irina