Gravidutze si mamici de Cluj - 91
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Si ca sa vi se faca gura apa...
http://good-times.webshots.com/video/3021673550101695673UVHuYW
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adab spune:
Alex...acea umflatura albastruie-vanata la locul maselutzei este "chist de eruptie". Nu te ingrijora, va aparea si maselutza .....doar daca se va simti rau Tiadris, in sensu sa aiba febra, dureri mari (asta se intampla doar daca prin absurd se infecteaza acolo) trebuie mers la medic. Ii poti da eventual ceva biscuiti, covrigei sa roada pe locul respectiv si va iesi mai usor maselutza ca se sparge gingia.
Ramonela....da chiar ca toata gura mi-e plina cu apa.....zilnic papa Bea asa lamaie?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Ada nuu,aseara i-am dat prima data.De obicei ii dau lamaie cand sughite,aseara i-am dat putin suc si nu i-a trecut si am zis ca hai sa-i dau lamaia sa vedem ce face...si asa facea...Nu-i dau zilnic,totusi cred ca e prea acida pentru ea.O sa incerc sa faca sa cu portocala.Ca e mai buna.
Sau poate n-o sa-i placa.La fel face si cu castravetele murat.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
Heiii, ce spor ati avut la scris! Am lipsit pe motiv de mama-soacra in vizita, cu tot cu nepot mai mare putin decat Alexia si putin mai activ din fire.In seara asta au plecat si saraca Alexia a inceput sa planga dupa el...Acum , doarme, e franta, azi n-a dormit deloc, n-avea timp, nepotelul dormea si ea il tragea de maini si de picioare, sa se joace cu ea.
Ioana, dar la amiaza Sara cum adoamre, tot asa greu?
Ada, ce vacanta frumoasa ati avut!
Anca, te-am zarit astazi prin parculet.
Ramona, Bea m-a convins, e delicioasa lamaia!
Diana, felicitari pentru progresele Irinei!
Geany, sa stapaniti sanatosi noua casa!
MAMI(Adriana) &
![](copilas.gif)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
ADA multzum tare mult pt raspuns
asa s dedoar stau aproape de Sonodent ,puteam f bine sa ma duc acolo so vada ,am tot sunat la dr la care merg eu dar e in concediu si asa de nelinistita is de nu mai pot ,Tiadris e f ok ,deocamnata nu reactioneaza urat ,sper so tzina tot asa
dar vanataia aia de pe masalutza ma termina ,oricum Ada ai reusit sa ma linistesti un pic
MELI felicitari si bafta maine
ADRIANA ce scumpa a fost piticutza ,parca o vad cum il tragea pe baietzel sa se joace
RAMO le punem pe fete la intrecere
lui Tiadris ii mai place si ceapa :)
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Diana ce fetita precoce e Irina. De cind e la cresa face atitea sau si inaite era harnicuta in toate?
Ramo e o dulceee Bea!! Ce draga imi e, asa micuta si cumintica... Eu cum am avut bb mare foarte devreme imi sint atit de dragi cei mai miculuti
Mai voiam sa spun ceva... am uitat
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
sara2007 spune:
geany chiar ca suna bine cum ai descris casa...sa aveti noroc si sa mai faceti bb,ca aveti loc destul si AL va v-a fi recunoscator.cam o ora..o ora si un sfert doarme sara ziua..si f rar 2.mersi de sfat.
adriana nu doarme asa greu ziua..adoarme cam tot leganata,dar detsul de rapid.ma enerveaza ca trebe s-o plimb prin casa si s-o leagan,imi rupe spatele,deja ea are 12,5 kg.chiar dupa ce-am intarcat-o ii dadeam seara de obicei sticluta si se intorcea cu spatele si somn.acuma nu tsiu ce-a patit.mi-a prins punctul slab...
ii drept ca seara vrea sa se uite la poze..sa scrie..si eu ii dau pana la urma..si de dormit ea nu doarme in patutul ei si in camera ei..doarme cu mine in pat.n-a mai dormit singura de cand era de 2 luni.nu tsiu cum as putea s-o obisnuiesc acuma.intr-un fel as vrea..si n-as vrea.nu stiu nici eu daca as putea dormi fara ea,asa ne-am obisnuit una cu alta.aseara nici n-am mai intrat pe forum ca a adormit la 11 jum,eram rupta.in seara asta a fost mai bine,poate cum aprimit astazi vaccinul si ploua afara.a adormit la 11 fara 10.maine poate reusesc la 10 jum.
multumesc la toata lumea de sfaturi
ioana...mami de sara
sara2007 spune:
alex si eu zic sa nu te ingrijorezi..am mai auizt asa.
elena chiar ai baiat cuminte si harnic..si un sot minunat.
ramo mi-a facut o pofta bea cum papa,ca a fost musai sa pap si eu un mar,ca lamaie in nici un caz.si sara mai papa lamaie cateodata si ma stramb eu langa ea cum o vad si ea n-are nici o treaba.e f sanatoasa lamaia in orice caz.ce mare si scumpa e beaultima data mi-o aduc aminte de 8 martie..era numa un pic.
ancab pupam bolnaviorul..sa se faca bine repede
anamica la fel pt ana..bine ca e mai bine..
meli felicitari si tine-o tot asa si in continuare.
noua ne-a facut dc cum am fost la vaccin trimitere la chirurgie infantila,pt ca sara ori are picior plat ori talus valgus..tot ceva de genul.stiam asta ca si taica-so are..se pare ca se mosteneste.dar mi-a zis dc sa vedem cand incepe sa umble cum v-a fi.o sa trebuiasca sa-i fac probbail la papucei suport din ala,sau cum se zice.am auzit ca dc vasilescu este cea mai buna.povestea-ti careva de ea..imi puteti da niste informatii?
ancab sara nu-l asteapta pe el seara.mai mult cred ca e joaca pt ea.el numai vine la noi acasa de vreo 2 sapt de cand ne-am certat cam urat si i-am spus ca numai are ce cauta la mine in casa si o v-a vedea pe sara doar in oele de vizita..numai mult.am fost si eu odata rea in viata mea cu el.cum facea el inainte de ma suna in fiec zi...venea zilnic..stia tot ce facem..venea cateodata neanuntta..se punea la tv...deschidea frigiderul..se mai si servea fara sa intrebe..ca si cum nimica nu s-ar fi intamplat...eu in stilul asta nu-mi refac viata.nu ma lasa sa-l uit si nu tsiu carui barbat iar conveni sa traiasca cu mine cand fostul ma bazaie non stop.acuma respecta ceea ce-am spus si numai vine.intr-un fel el si-a facut-o....el afost nesimtitul.
va pup si noapte buna
ioana...mami de sara
lisa79 spune:
multumesc fetelor!
grea munca asta de graviduta:dupa raul ala de ieri mi-a aprut un herpes pe buza de toata frumusetea....
atat doar ca de fiecare data cand imi simt fata ca suteaza imi trece supararea!
sa aveti o zi buna,eu fug la somn
22S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
neatzao dau tot eu , pe unde sunteti sau dormiti???
noi azi ne-am trezit la 7 jumate , mai bine insa seara numai in dormitor doarme sa ma simta langa el , cred k ii frica sa nu il lasam , saracutul luna asta daca am avut 7 nuti va inchipuiti cum a fost, ne simte lipsa , dragostea , ocul k nu toti ii stiu obiceiurile si oricum parinti is parinti au mai multa rabare , e altfel
ce fac copilasi bolnaviori???
alex si sa iasa cat de repde maseluta
., sa imi trimiti si mie pozele
ioana mami de sara, bine k te-ai trezit si nu il mai lasi sa iti controleze viata, k ai si tu intimitatea ta, el credea k totul i se cuvine, si ai sa vezi k va fi bine
cand e obosoit dragos si nu vreau sa il culk sa mai trag de timp ii pun hainite in dormitor in pat ,sta si o ora sa ne jukam
aseara am fost panma in feleac era coloana din zorilor cum urci din manastur am fentat si am mers prin salicea si am iesit la sensu giratoriu cum o ia la faget , am ajuns rapid insa cand am venit am facut o ora
nu era blokaj insa a fost accident si toti incetineau sa vada ce s-a intamplat. un camion care cara moloz a ramas fara frane cred si o trecut prin aprapeti dezastru a fost , Doamne fereste, tre sa ne uitam la stiri sa vedem ce s-a intamplat
poze
Elena si Dragos Stefan