Comori de nov-dec 04(186)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna in topicul vostru, cred ca multe dintre voi stiti deja despre Sonia, capsunica noastra de mai-iunie 2007. Daca nu, www.webshots.com/user/kay_al" target="_blank">aici o puteti vedea si aici puteti afla mai multe despre ea.

Am deschis un bazar pentru Sonia, pentru a mai strange cativa banuti, atat de necesari pentru urmatoarea operatie.
Aici este topicul dedicat bazarului, poate gasiti ceva ce va place.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna) care nu va mai folosesc sau alte produse de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, o aduce pe Sonia mai aproape de sansa ei la viata!

Multumesc mult de tot!

am comorile si le dorim sa creasca mari, frumoase si sanatoase!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele
Voi ce le mai dati la raceli de astea?? Eu de regula nurofen dar nu prea trece cum am vrea noi.

Nurofen sau Panadol si Sinupret pentru secretii.
Vorbeam zilele trecute cu o prietena despre racelile copchiilor nostri si zice ea ca la ei trece raceala,fara tratament,in 5-6 zile.Si cu tratament? Tot in atatea.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mama mia...ce de-ati scris
v-am citit cu mare drag
Mihaela, try. roeserb ganditi f frumos si aveti talent la scris si la spus ce ganditi
si eu as vrea ca Mihaela sa fie invatatoarea copilashilor mei
pe toate fug la astia mici ca abia s-au trezit dupa vreo 3 ore de somn si zici ca-s de pe alta planete

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor, Paul de dimineata mi-a tusit sec de cateva ori..ce sa ii dau??? nu are muci. Ma gandeam la eurespal ca am in casa dar parca nu-s multumita. Voi ce le dati cand doar tusesc?

AIME, mi-am notat si eu ce ii dai lui Vladut pt mucisori...voiam sa te intreb: isoprinosina este pt muci si atat? pt tuse ce ii dai?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

MONICUTZA, ia sa-ti spui ce gatesc azi: vesnica supa de galuste sa pape si praslea, si am luat de pe site-ul tau reteta la spanac cu garnitura de orez( mi s-a sparut interesant cum pregatesti spanacul) si desert prajitura ziua si noaptea. Eu cum sunt antitalent la prajituri, am ales una care mi s-a parut potrivita pt mine...si cred ca e si gustoasaaaaa!!!!!!
PS: Sa nu ma intrebati cate kile am!!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza

Fetelor, Paul de dimineata mi-a tusit sec de cateva ori..ce sa ii dau??? nu are muci. Ma gandeam la eurespal ca am in casa dar parca nu-s multumita. Voi ce le dati cand doar tusesc?

AIME, mi-am notat si eu ce ii dai lui Vladut pt mucisori...voiam sa te intreb: isoprinosina este pt muci si atat? pt tuse ce ii dai?

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Ioana de-a lungul celor 4 anisori la noi cel mai bine a mers Prospanul la tuse. Am aflat si eu tarziu de el dar de fiecare data a mers super. Iar anul trecut cand a inceput gradinita Denisa a facut raceli multe si cu tuse urata. Numai cu Prospan ne-am tratat.E produs natural din frunze de iedera. Dar mai asteapta sa vezi daca mai tuseste sau nu.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Aime am citit si eu ceva pe net de isoprinosina. Deci sunt comprimate?? si cate ii dai..una de doua ori pe zi? Si e pt secretii??
Ioana ziceai ca slabisei mult. ce ai facut ? ai pus inapoi??

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

In caz de tuse, atunci cand un sirop nu are efectul scontat, a mea dr mi-a recomandat sa-l intrerup si sa iau alt sirop deoarece e posibil ca organismul sa fi devenit imun la primul. Asa ca de obicei la Bia alternam Prospanul cu alt sirop al carui nume imi scapa acum.. Nasol e ca nici combinatia nu mai avea efect la un moment dat. Intr-o buna zi satula si disperata l-am trimis pe al meu sot la farmacie sa ia ALT sirop de tuse, ce-o gasi. I-a explicat farmacistei despre ce e vorba si ea ne-a recomandat ERDOMED... a zis ca de obicei siropurile de tuse nu prea au efect. Am incercat acest erdomed si a avut efecte nesperate... e o suspensie orala ce se prepara cu apa fiarta si racita si se da de trei ori pe zi conform instructiunilor. De atunci nu-mi lipseste din casa...il tin intact, si daca Doamne fereste am nevoie, desigilez, prepar, servesc...:).
Uitati aici am gasit un prospect de erdomed sa vedeti daca sunteti interesate la ce e bun.
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2840
E si pentru tratament si profilactic.

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns , fetelor! O sa ma duc la farmacie sa vad de care iau...cred ca si Prospan si Erdomed, sa le am in casa pe=amandoua.

ELE, ajunsesem la 56 de kg, am avut o suparare, n-am mai avut grija ce mananc si am ajuns iar la 62...eu ma ingras ffff repede, cand nu tin un regim.

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onitza

Multumesc pentru raspuns , fetelor! O sa ma duc la farmacie sa vad de care iau...cred ca si Prospan si Erdomed, sa le am in casa pe=amandoua.

ELE, ajunsesem la 56 de kg, am avut o suparare, n-am mai avut grija ce mananc si am ajuns iar la 62...eu ma ingras ffff repede, cand nu tin un regim.

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Cunosc slabitul asta. Ai grija ca iti afecteaza sanatatea.
Si eu pun la fel de repede pe mine de aia de pe 2 ian eu mananc Monti. Singura problema e ca mai abateri cu dulciurile.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput