Puiuti de Randunici!!! (100)
Raspunsuri - Pagina 7
gecko spune:
'neata randunici...ma bag si eu la cafea nemteasca...a mea am fost atat de chioara de somn si am aruncat-o in chiuveta grabita fiind sa spal vasele.
sunt pe-aproape...va mai citesc...bag un ochi la poze.
multumim de aprecierile la adresa bursucului, vio, somnorica...nici al meu nu se pune singur in fund...nu se intoarce...sta ca o corabie esuata cand il pun pe burta...nu sta sau merge in patru labe...doar atat stie sa faca...sa stea in fund...si ca si bitza...l-am pozat de zor...adica vreo 50 de poze...dupa care cand le descarcam mi-am dat seamana ca o data nu s-a rasturnat pe-o parte. de abia astept sa isi prinda picioarele alea si sa le smotoceasca...ca toata ziua numa asta viseaza...vrea sa se ridice in fund dar o face complet aiurea...in loc si el sa caute varianta simpla cu stat pe o parte si de acolo sa faca ridicarea...el incearca de pe spate sa se ridice...nu reuseste...ci is un fel de abdomene...isi ridica umerii, capul si picioarele...ceva de speriat.
mihutza al meu sta in carut...bine ca il pun in el numa cand e de plimbare...mai greu e sa il pun in carutz...caci la inceput isi arcuieste spatele ca numa nu am cum sa il bag acolo. ceea ce am observat e ca nu il mai intereseaza in balansoar...e prea pe spate pentru gustul lui. ti-am vazut-o pe Andra...eu zic sa pui piureul de ;legume/fructe pe jucaria aia si in acea pozitie usor obscena sa incepi diversificarea.
vio, parte din poze le vazuse,...de la cele 2 perechi de picioare (mici si mari) in colo. sunteti frumosi...cine e acolo nenea cel mandru? bunicu? si sa iti zic...gici surpriza cine se trezeste noaptea dupa papa...Patrick...fara a incepe diversificarea...isi cere tzatza la 8 seara, la 12 noaptea, la 4 dimineata si la 7 dimineata...aproape acelasi program din prima luna de viata. acum nu stiu care e motivul...puseu de crestere...sete (ca si mie mi-a fost cam cald serile astea)..."schimbarea mediului" (de fapt i-a coborat sotul salteaua cu vreo 30 cm si cred ca i s-a schimbat peisajul)... Oricum nu sunt suparata ca imi cam seca laptaria pe motiv ca sugea din an in Paste...asa incep si eu sa mai prezint ceva la bust.
sa nu uit...
HIP HIP HORAYYY!!! pentru Mihai de Ancka, la multe jumatati de an, sa cresti mare si frumos!!!
si gata...pauza s-a terminat...capu la fund
luny spune:
neatza!
azi ma lupt cu supa si galustele, de fapt vine mama sa-mi faca galustele
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
somnorica spune:
Gecko, cunosc si eu aceste abdomene, si Robiloi le face. insa, macar al tau sta frumos in curut. Al meu cand il pun singur in curut, se lasa tare in fata, sa nu cumva sa cada pe spate.
In carucior ii place, pentru ca i-am ridicat spatarul, si poate vedea lumea.
Ma retrag sa faca spectacol.
Robi
cami33 spune:
Neata!
Mihaitza!!!
Luny, eu am incercat de vreo 3 ori sa fac supa cu galuste dar nu mi-au iesit niciodata cum trebuie Si, din pacate, nici mama mea nu e experta
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
luny spune:
frumoase pozele, violeta!
clauclau spune:
Neata, deja am baut cafeluta, multam Somnorica! Tare buna fu...
Violeta, frumoase foc pozele , Sean e din ce in ce mai dulce!
Mihutza, Rebe nu sta prea mult in carucior. Initial cand iesim ii place si sta linistita vreo 15-20 de minute dupa care incepe maraiala si cere in brate. O iau in brate 5-10 minute dupa care mai sta in carucior o perioada si tot asa...DAca e obosita se culca repejor dar cere in brate cand se trezeste! EA de mica nu statea in carucior...ce sa fac, ea e pe dos in toate!
In schimb, in fiecare zi face minuni, deja i-am schimbat inaltimea la patut, am pus-o jos caci la trezire se ridica direct in fundulet si apoi cauta sa se agate musai de ceva sa se ridice in picioare. Nu ma sta locului nici un gram, e argint viu...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
ariel_7000 spune:
neata! nu voiam sa postez...ca mi-e rau si sunt zombi...dar nu pot sa nu zic lui vio ca sunt superbe pozele!
de mult voiam sa fac si eu poza cu mici si mari, dar cu maini:))
pup, poate mai tarziu voi fi capabila de povesti. acum, ma duc sa vad daca mi se reflecta chipul undeva:))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
o salata de MINUNATII, care din pacte s-au amestecat rau la up-loadare - proba de rabdare:)))
luny spune:
aoleu, ariel, dar ce ai patit??...
gata, Mufarinu' a gasit modalitatea de a se ridica singur in buca, pe-o parte sprijinit in manuta! apoi aduce manutelu in fata, le pune pe picioruse si sta drept si singur destul de mult!!
Kya spune:
'Neata si de pe aici...
Nimic nou, doar ca dupa patania cu cazatura din landou, am vrut aseara sa-i montam patutui ei. Si mai gaseste punga cu suruburi, piulite si alde alea, pe undeva... Am cautat-o o ora intreaga Pe principiul, am strans-o si am pus-o bine undeva, dar unde? Mama ei de punga...
Deci tot in landou a dormit, sa vedem ce facem azi. Fiind patut de la Ikea, avea in "punga" absolut tot ce-i trebuia! Acum trebuie improvizat cumva...
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny gata, Mufarinu' a gasit modalitatea de a se ridica singur in buca, pe-o parte sprijinit in manuta! apoi aduce manutelu in fata, le pune pe picioruse si sta drept si singur destul de mult!! LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
BRAVO Mufarin! baiat mare de-acum!
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!