Puiuti de Randunici!!! (100)
Raspunsuri - Pagina 6
ancka spune:
Salutare!
Liana, sa fie cu folos cumparaturile! Cat despre completari in casa, dupa cum iti spuneam, si eu mai am de facut achizitii importante. Deocamdata, am luat 2 lustre pt sufragerie, una s-a spart pe drum, una s-a spart acasa…s-a facut mii de tandari. Acum, am putea sa luam acelasi model, ca ne-a placut mult, dar daca s-a spart asa in bucatele mici, mici, parca mai bine ma lipsesc…problema e ca nu prea am mai vazut altele care sa se potriveasca, oooof
Mihutza, al meu sta foarte mult in carucior, toata vara a stat in curte…in carut, ca n-am luat tarc. E adevarat ca pana acum l-am tinut mai mult intins, nu i-am ridicat spatarul decat f rar. Doar de o saptamana am inceput sa il tin mai ridicat si azi deja a stat f mult in funduletz singurel. Sa vedem de acum daca o sa fie vreo schimbare, dar pana acum a stat foarte satisfacut multa vreme din zi in carut.
Cristina si Daria
Am vazut poze foarte dragute cu Luca la joaca si langa surioara lui. Scumpi amandoi puii
Ursuleata, Roxana, noi ne-am montat un boiler mic, care face fata cat de cat, tocmai bine sa incalzeasca apa din cadita…la noi de foarte multe ori seara, curge apa calda un pic galbena. La inceput puneam pe aragaz sa se incalzeasca, dar asa cu boilerul e mai simplu…nu stiu ce vom face cand va trebui sa ii umplem bebelui cada mare….
Noapte buna!
bitza037 spune:
helooo
ma apucasem mai devreme sa fac o scriosrica dar nu am apucat ca au venit niste musafiri.....so
Ancka merci de aprecieri
Liana veioza buburuza?
vreau si eu....deci trebuie sa ma duc la Practiker...sa vedem cand mai ajung si pe acolo
Mihutza ma bucur ca ti-au placut pozele din parc...am vazut si eu puiut mic si scump de Andrutz-american
Cristina cand am facut pozele in parc erau vreo 12-15 grade...si pe dedesubt hanoracului avea body si bluza cu maneca lunga....nu cred ca i-a fost frig
Luny......si inca un randpentru Matei scumpic si razacios
GUDINDE La multi ani si din partea noastra!!!!sa ai parte numai de bucurii si sa-ti mearga bine iar dorintele din sufletel sa ti le asculte Dumnezeu!!!!!
Amira multumim chiar nu-mi propusesem sa-i fac poze stand in fundulet, dar ce mi-a venit sa o pun sa-i fac o poza si pe urma am intins coarda si m-am indepartat sa mai fac cateva....iar buburuza mea scumpa a stat spre surprinderea mea.
Bubule mai fa o pauza a esti extenuata....cred ca nu stai locului o clipa.
editez:
ma duc la culcarica, adica intai fac un dus si pe urma ma bag in pat
aaa, era sa uit,recomandati-mi si mie un ortoped de copii foarte bun
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
Bitzulina, super pozicile voastre! am vazut ca ai facut si tu tortulet, sa va fie de bine! Cat a costat fotoliul buburuza de la expo?
Ce sa fac, mai mami, la cata treaba am...si nu ma ajuta nimeni...n-am si eu o fata sa ma ajute
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
gudinde spune:
Multumesc mult pt urari!
Luna trecuta vroiam sa-mi petrec ziua la concert la Cohen, ca deh si el e astazi sarbatorit, dar pana la urma am fost mare parte din zi la inca un curs de psiho. Mi-a facut maaaaaaaare placere si apoi am sarbatorit si noi nitel.
Asa ca va invit si pe voi la un suc si o prajitura...
mihutza11 spune:
ola!
LA MULTI ANI GUDINDE!! sa fii sanatoasa si fericita!
si LMA si puiutzilor nascuti azi!
Mimo cum fu la concert?
Cami
asa e cu diversificarea, tot ce prindem bagam in guritza!
Luny ms de raspuns .. asa sper si eu cand o fi mai mare sa nu mai chiraie, dar mai stii..
heyy Gianiii! ma bucur ca ai dat pe aici! sper sa ne scrii mai des! si sper sa se rezolve problemele de sanatate!
Roxana desi ar trebui cu pastrama ta!
Cleme iar dinti?
Olgutza ma bucur ca smotrul s-a terminat, mie treaba asta nu imi place.. de acum cu mobila e frumos!
Clau bv ca v-ati innoit si voi!
Ursule treci la invatat ca vin cu !!
Ancka multumesc si tie de raspuns!
Bubulino vad ca nu te potolesti si pace! dehh! bv tie!
eu de vreo cateva zile sunt asa un pic in butoi desi nu prea las sa se vada.. dar nu stiu.. ceva acolo in suflet ma macina.. de fapt, chestia e ca iar ma simt singura.. si randunoiul ma vede si stie, dar nu are ce face trebuie sa munceasca.. offf... o sa vina si zile mai bune.. na, m-am descarcat si eu un pic si la voi..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
aa... uitasem sa va spun ca am pus-o azi pt prima data in premergator.. mai mult asa de fantezie.. la inceput nu prea a parut incantata dar cand a dat de jucarie s-a schimbat treaba.. dar partea nasoala e ca avem pe jos mocheta(asa e tot apartamentul) si deci ciu-ciu aderenta la rotitzele alea.. tre sa ai putere frate ca sa mergi cu el.. om vedea noi..
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
VioletaH spune:
Mimo, pregateste-te cu berica si floricele, ca ai de vizionat (poti sa setezi la 3 secunde, ca vad ca 5 sec e by default)
S-o inviti si pe Gecko daca are timp, ca deunazi si ea ma cauta de poze.
Sovi, te mai doare tzatza?
Nu-mi vine sa cred ce misuna Mufy!! Si Andra ce-si ridica funduletul si face gimnastica! Iar Patrick este mortal ce frumos sta el in fundic. Super scumpi! A inceput si Sean sa stea in fund, dar numai daca-l pun eu, nu se ridica singur.
Mihutza, tu intrebi cat sta in carucior la plimbare sau pe loc? La plimbare Sean sta in carut si 2 ore; pe loc nu sta mai mult de 15 minute.
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
mihutza11 spune:
Vio, mi-au placut mult pozele!
si de carucior intrebam de timpul la plimbare..
deci se pare ca numai donsoara mea face figuri!
Pozici
Creste gargaritza
mihutza11 spune:
uitasem sa va dau buna dimineata!!!
eu ma chinui cu Andra sa o adorm.. daca o tin in brate toate bune (imediat inchide ochii) si frumoase, cum o pun in patut cum are chef de vorbarie.. acum am lasat-o singura in patut sa vad ce are de gand.. nu stiu cum de nu are somn, ca de obicei la ora asta dormea de numa'... de fapt adormise la un mom dat cred ca vre-un sfert de ora, dar zau ca nu stiu de ce s-a trezit..
cica a inceput sa chiraie.. o mai las un minut...
Pozici
Creste gargaritza
somnorica spune:
Neata lume
Poftiti la cafea si ce mai doriti
Recunosc, nu prea am citit, in schimb am iesit la vanatoare de poze. Am vazut ca noi tot codasii crengutei suntem: fara dinti, fara rostogoliri si fara stat in curutz.
Cand il pun pe spate, incearca sa se ridice in fundulet. Iar cand il pun pe burta, zici ca a inghitit matura, asa teapan sta.
Cred ca pun bota pe el daca nu se apuca de sport serios.
Va pup, si ne mai auzim.
Am uitat ceva: Maria, suparat am eu aici
Robi