Puiuti de Randunici!!! (100)
Raspunsuri - Pagina 4
Olgutzika spune:
La Multi Ani, Andreea!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita si toate toate dorintele sa ti se implineasca! De la mine un buchet de si o imbratisare mare mare !
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
cleme spune:
Andreea si tot ce iti doresti! Si puiutilor nascuti azi!
Vad ca e problema generala cu legumele, nici Diana nu le mai vrea, cum le simte gustul se stramba, scoate limba si incepe sa planga
Cuscra nici Diana nu sta in 4 labe, sau daca se indura sa mai stea nu se oboseste sa incerce sa mearga. Mai mult se impinge in picioare in spate, ca racul
Luny si Ariel daca va lamuriti cu bazarul spuneti-mi si mie, daca nu o sa dau mai departe hainutele.
Of, cred ca si la noi se preconizeaza noi dinti pt ca Diana e taaare scartaita
Olgutzika spune:
La Multi Ani, Daria si Andrei! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si veseli!!!!
Mimo, distractie placuta!!!! Sa te gandesti si la mine cand o canta Sir Cohen, pliz!
Tuchi, ce face trupa? Tot muciosi?
Mih, renovarea e gata, smotrul e gata si el, insa acum trebuie pusa mobila, cumparate muuulte chestii....pana la primavara terminam .
Am vazut pozici si filmulete cu atletii nostri! Tare frumosi mai sunt si tare mult au mai crescut. Eu parca ieri aflam ca fii-mea e fii-mea si nu fi-miu .
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
clauclau spune:
LA MULTI ANI DARIA SI ANDREI!
LA MULTI ANI GUDINDE!
Ieri am avut oarece santier in casa , din motive de apa, randuniul a trebuit sa schimbe rapid parchetul din balcon. Bine ca aseara era totul gata si curatenie facuta .
Azi am fost la BAby Expo, ne-am dus chiar la 10 dimineata si a fost liber si liniste, a fost excelent, mi-am facut cumparaturile in voie si cand am terminat pe la 11.30 deja incepea sa se aglomereze bine. Am luat fas pentru iarna, caciulita de blana, botosei de interior si exterior, costumase de casa, servetele umede si lui Razvanel o umbrela cu Spider MAn.
N-am apucat sa citesc prea mult din urma, nici nu stiu daca mai pot...
Mimo, nu-i fac eu temele lui Razvanel, doar ca stau langa el cand scrie. Si am facut amandoi un compromis si raman langa el doar in prima parte a temei , iar cand vad ca le face bine nu mai stau acolo si mai verific o data la sfarsit. E bine asa.
Distractie placuta la concert, am citit ca mergi in seara asta, sper sa nu ma insel. Sau o fi fost aseara???
Bubu, sa-ti fie de bine cumparaturile, sa le porti sanatoasa si iubita.
Sovi, cum ai facut pana la urma cu Sash? Am citit la un moment dat ca a plans rau si apoi i-ai dat cu calgel si s-a mai linistit. Era de la dintisori supararea? Sper ca este bine puiutul, n-am mai citit mai departe...
Olgutza, ma bucur sa te citesc, nu te-am mai vazut de mult!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
tuchita spune:
Liniste si pace pe-aici!
a racit si Seb, pana acum doar eu am scapat!( iarba rea nu piere, nu?)
Am vazut toate superpozele! Voi va dati seama cat de mult timp a trecut de cand am nascut??!!
Mie mi se pare incredibil cu ce viteza trece timpul!( mai ales cand ai de invatat si stai pe forum!)
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
amira_roxana spune:
vestea buna: Amira a papat tot piureul de legume la pranz! vestea proasta: ma-sa a facut-o sa-l vomite pe tot! cum??? i-am dat mamaliga cu branza (mi-am adus aminte de ilinca lui cata). oare sa incerc si cu pastrama?
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Too much love will kill you
underqueen spune:
s-a imbolnavit randunoiul ...are febra in sfarsit in stationare, nu in crestere...sper sa nu ia si Tudor...scarboasa perioada a anului...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
underqueen spune:
am emisiune!
deci: azi fiind duminica nu am gasit (evident) nici o farmacie deschisa...desi suntem MUNICIPIU ...asa ca a trebuit sa merg in orasul vecin, la 7-8 kilometri, ca sa pot lua medicamente
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
underqueen spune:
suparat, suparat sunt frate...
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare