CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 9
columbiana spune:
Ma bucur ca a revenit topicul la viata
, chiar daca ajung doar sa citesc in ultima vreme;
Cristina, n-ai putea sa-i organizezi Oanei ceva surprize pentur saptamina cind va trebui sa renunte la tabara, o iesire voi doua undeva, un spectacol, sa o rasfeti, sa-i faci o surpriza sa compensezi? pentru ca eu n-as lasa-o in tabara, sincer; Tudor a avut anul trecut doar sclinita mina si ne-am chinuit la greu ( a stat cu bandaj si atele de la degete pina la umar citeva saptamini-drept care eu am demisionat de la job ca sa stau cu el); eu cu sanatatea nu m-as juca, chiar daca copilul e suparat, dar as incerca cumva sa-l fac sa se simta bine;
Mercedes, nu l-am inscris la canto, continual cu pianul- care mi se pare deja destul de complex- nu stiu ce sa fac, ca maninca o seara de teme pe saptamina cu sedinta+ simbata duminica cu studiul; oricum el nu e inca de plecat singur de acasa in turnee, si de la scoala am primit bilet ca n-a putut face sport, si-a pierdut chilotii din echipamentul ce-l are la scoala ![]()
Andreia, ce frumoasa vacanta!!!
Cristina, vad ca v-ati simtit bine la 1.000 insule, si mie mi-a placut mult acolo;
noi am fost in USA simbata (am mai cheltuit bani cu pregatirile pentru vacanta de sarbatori in Romania), si duminica barbatii au fost la spectacol, la Disney on Ice- Tudor a fost extaziat, se da in vint sa se imbrace frumos si sa mearga la spectacole; daca ar fi si in rest macar in parte cum e acolo de cuminte si linistit, ar fi super
;
http://www.floriinro.ro/
Ramona J spune:
Bafta Antoniei la testul de engleza.
Ana, draguta faza cu chilotii.
Cred ca trebuie dus copilul mai des la spectacole. Cum merge cu pianul? A mers si Alexandru acum citiva ani, n-a fost prea incintat si apoi cind ne-am mutat n-a mai continuat. Aici am vazut ca incep canto mult mai tirziu, dupa ce se schimba vocea. Recunosc ca eu nu ma pricep deloc la muzica.![]()
Voi sinteti aproape de US, de mergeti asa cu ziua in vizita?![]()
Eu am avut intilnirea cu invatatoarea si toate au fost de bine. Aproape, pentru ca se pare ca isi mai face de lucru prin banca, nu e atent intotdeauna si trebuie sa-i mai atraga atentia din cind in cind.
Vestile bune sint ca mi-a spus ca e la nivel de clasa a sasea la engleza
, a cincea la mate, a patra la stiinte si tot asa...
Drept pentru care eu incep sa ma intreb ce fel de standarde or avea si astia.![]()
Mercedes spune:
ramonaj- eu inca nu am primit mail de la ei(cu parola) ci cred ca doar de la tine , probabil de aici ne intelegerea mea.
Bafta antoniei la test!
anastroe- nu stiu cat il va tine pianul pe cristi avanseaza nu zic nu dar avanseaza mai bine la fotbal.
Ieri am vb cu antrenorul si mi a spus intre patru ochi sa nu lipseasca la nici un meci ca va fi monitorizat de un club mai mare asta insemnand cel putin ca nu va mai tb. sa platesc cotizatia si cred ca ii va fi asigurata si o masa pe zi, cred doar nu-i cert.
Sincer chiar nu stiu la faza asta ce sa mai spun. Deocamdata din toate puterile lui invata f bine la scoala nu am de ce sa ma plang.
april spune:
Ei, acum am si eu mai mult timp de gugalit ![]()
Mi-am luat de voie-nevoie o sapt de concediu avand in vedere la am avut inca o interventie la ofta (dupa cea din luna mai). Asa incat pt o sapt o sa fiu frumos-vinetie la ochi 
Dar partea buna o sa am timp de lectiile Andradei. Mai nou le dau zilnic test din inmultire, asa incat musai sa stau de ea.
M-am socat sa vad ca a cam uitat ortogramele si le incurca rau de tot. Asa ca le luam de la capat. Avem doua carticele unde ortogramele sunt foarte bine exemplificate.
Fetelor va astept cu o cafeluta caldutza in fiecare dimineata la ora de stiri despre strengarii nostri.
cge spune:
April, sanatate multa.
Multumim ptr melodie, am ascultat-o aseara cu Anca, si dup-aia am mai ascultat cateva melodii folk.
Vad ca nu protesteaza la muzica asta, pe cand Victor ..
Multumim ptr. aprecieri referitor la poze.
Da, aici anotimpurile sunt f. 'adevarate', tyoamna-toamna, iarna-iarna![]()
CristinaT, ma bucur ptr. vestea buna.
Oana, ii tinem pumnii Antoniei la engleza.
Victor incepe sa isi faca lista de invitati ptr. ziua lui din ianuarie, si pe Antonia o trece de vreo 3 ori.![]()
Ana, asa e si Victor imprastiat, si-a uitat hanoracul nou-nout la biblioteca (crede el).
Eu am sunat la biblioteca si i-am rugat sa ii caute hanoracul, dar nu l-au gasit.
Si ei ar fi vrut la Disney On Ice, dar nu le-am zis de spectacol, ca eram plecati.
Am vazut ca de Craciun iar va fi, probabil ii ducem atunci.
Ramona, felicitari ptr. Alexandru.
Eu m-am chinuit sa il invat pe Victor sa adune dolarii cu centii o seara intreaga si nu era deloc atent. Pana cand sotul a venit cu ideea ca daca aduna corect, ii dam bani echivalenti cu rezultatul adunarii.
Si nu a mai gresit
, acum mai cere adunari cu banii.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ramona J spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mercedes ramonaj- eu inca nu am primit mail de la ei(cu parola) ci cred ca doar de la tine , probabil de aici ne intelegerea mea. Bafta antoniei la test! anastroe- nu stiu cat il va tine pianul pe cristi avanseaza nu zic nu dar avanseaza mai bine la fotbal. Ieri am vb cu antrenorul si mi a spus intre patru ochi sa nu lipseasca la nici un meci ca va fi monitorizat de un club mai mare asta insemnand cel putin ca nu va mai tb. sa platesc cotizatia si cred ca ii va fi asigurata si o masa pe zi, cred doar nu-i cert. Sincer chiar nu stiu la faza asta ce sa mai spun. Deocamdata din toate puterile lui invata f bine la scoala nu am de ce sa ma plang. |
Wow, felicitari pentru fotbal!
Trebuie sa mergi pe website-ul din link si sa te inscrii. Apoi primesti parola, intr-un e-mail separat.
Ramona J spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cge [b] Eu m-am chinuit sa il invat pe Victor sa adune dolarii cu centii o seara intreaga si nu era deloc atent. Pana cand sotul a venit cu ideea ca daca aduna corect, ii dam bani echivalenti cu rezultatul adunarii. Si nu a mai gresit Cristina, mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005 |
Ce tare!
April, multa sanatate.
columbiana spune:
Ramona, noi avem cam 110km pina la Plattsburg, deci o ora si ceva- daca am locui la Montreal sau mai la sud si mai putin, dar mai avem vreo 30 km de la noi pina sa traversam Montrealul; cred ca sunt vreo sase ore maximum pina la New York.
In legatura cu pianul- Tudor e talentat la muzica, si eu exploatez faptul pentru ca e o terapie pentru el pentru concentrare, si-l ajuta mult; face si la scoala, de la prescolara pina anul trecut a cintat la xilofon in orchestra de juniori a scolii (seniorii au o colaborare cu o universitate de profil care ii programeaza in deschiderea spectacolelor lor, le trimit instrumente, asistenta, etc); anul asta l-au trecut la saxofon la seniori, dar eu n-am vrut sa-l las in program- tot ca sa nu plece pentru mai multe zile de acasa- binenteles ca au fost citeva zile de scandal si suparare, dar i-au trecut; plus ca m-ar fi costat vreo 150$/luna cu costumatie, inchiriere instrument, deplasari, repetiti, in schimb i-am promis ca din clasa a patra il voi lasa daca se mai coace
; asa am ramas la pian- am avut si noi o incercare pe la cinci ani, dar n-a mers pentru ca nu se descurca inca cu scrisul partiturilor si cu statul linistit pe bancuta (nu ca acum ar fi mult mai bine:)), si anul trecut am reinceput la o scoala de muzica, iar de anul acesta cu o profa care mi se pare mult mai buna decit cei de la scoala;
April, sanatate!
Oana, bafta Antoniei la teste!
http://www.floriinro.ro/
helbi spune:
Neatza la 
Bafta Antoniei la test!
Felicitari lui Alexandru! 
Eu is terminata.is nedormita......copila mea a dormit la Hort si eu am avut ca un vis cum ca ieri, in drumul süre Hort mi-a furat-o cineva (a mers 2 statii singura, insa, drumul ala e f sigur, busul plin, lume multa ca era in plina zi, si nu avea decat 2 min de la statie la Hort pe drum populat, nu pe stradute laturalnice...........ce mai, teroretic, nu avea ce sa i se intimple si a mers de multe ori singura........). Ei bine, n-am inchis un ochi toata noaptea si am sunat acum sa vad ce face si e bine merci. M-am linistit, dar tare sunt curioasa cit voi putea eu azi sa ma concentrez la ale mele 5 ore.......si chiar trebuie.
Ufff ce-i si cu visele astea,..........iar eu in general, nu tin minte un vis...de ce naiba tocmai pe asta
V-am lasat ca trebuie sa fug acum. Revin mai tarziu cu impresii de la dormitul in Hort si supa de dovleac+ cele aferenet ![]()
helbi spune:
Tot eu ![]()
Deci, am recuperat una bucata copil fericit dupa inoptarea la Horts i excursia prin padure seara in cautare de dovleci 
Am venit acasa, am tras un pui de somn ca eram terminata, am ascultat copila la poezia la engleza pe care a avut-o de invatat pt vacanta si acum "am facut" cu ea exercitiile de la clasa a 2-a si a 3-a de pe site-ul dat de Ramona. Spun "am facut" pt ca a trebuit sa-i traduc din engleza, altfel a rezolvat ea. I-a placut, si a printat rasp.![]()
Ramona, am scris adresa ta de mail!
Inteleg ca, daca dai link-ul mai departe si cel caruia i l-ai trimis scrie ca stie de la tine de link, atunci tu primesti exercitii suplimentare, saptaminal. Daca nu, oricum saptaminal apar altele noi, nu?
WE placut! La noi azia fost ultima zi de vacanta!