CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!! (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

helbi, felicitari pentru rezultatul la testul de matematica Ce fericita trebuie sa fii cind vezi ce rezultate are la scoala Si programul pe care il aveti este f.frumos, bravo .
Noi vrem sa-i luam un aparat foto numeric de Craciun, la noi in casa nu exista jocuri electronice...Mai avem si niste DVD-uri cu filme (nu mai stiu exact ce, ca sotul le comanda pe internet si le-am pierdut sirul), poate din pantofii cumparati tot pe internet (am luat 4 perechi ). Si ce se va mai gasi pe acolo . Antonia crede si ea inca in Mos Craciun si nu vrem sa o dezamagim inca. Deocamdata vine Mos Nicolae, si trebuie sa dam si atunci cite ceva
Eu am facut pauza de lectii, a fost tati responsabil, asa ca nu prea mai sint la curent. Dar de saptamina viitoare vreau sa-mi reiau rolul .
Am primit si buletinul de note pentru primul trimestru. Are note bune in general (echivalentul lui FB si B), dar a zbircit-o la doua "competente" din peste 40 . Nu este evident sa intelegi ce merge bine si ce nu asa ca ma duc sa ma intilnesc cu profesoara saptamina viitoare sa-mi explice mai pe larg. Doar la engleza are nota maxima pe toata linia , chiar daca ei nu ii place...

Un weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cristina T, spor la zugravit.

Lala, ne dorim si noi Wii Fit. Pina acum nu m-am intilnit cu el, inca dispare repede de pe rafturi.

Andreia, felicitari pentru mate. Alexandru a facut azi testul online, a avut o singura greseala. Mi-e ciuda ca era una aiurea, chiar a gresit la o intrebare simpla (ca de obicei).

Oanagabriela, fain ca ati reusit sa stati departe de electronice. Pina recent a mers si la noi.

Am avut ieri Family Art Night la scoala. A fost foarte dragut, a cintat si Alexandru in cor - surpriza pentru mine, ca mutulica nu spusese nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Lala_D, ce idee interesanta.
Poti sa-mi dai si mie unlink sa vad si eu mai bine ce jocuri, model si alte detalii.
helbi, felicitari pentru rezultatul la testul de matematica, am inteles ca ati luat 1. Bravo!
Noi am luat un 5 la mate pe ce a lucrat in clasa, iar ieri a avut un concurs de mate la care a facut doar 2 greseli, cele mai putine din clasa. Nu mai stiu ce sa cred.
Tot ieri a facut antipolio si i-a fost tare rau... stari de greata toata ziua, dar seara i-a fost rau cu ameteli si voma... sunt ingrozita, nici nu imi dau seama de situatie daca nu e cu mine. Nici nu vreau sa ma gandesc la asta pt ca simt ca nu am aer.

Wii play, fit, cum sunt? se gasec oare si la noi?

Va doresc o zi buna si ma scuzati ca nu am deloc timp si rabdare sa citesc...de altfel, chiar daca as citi nu mai sunt in tema. Sper ca la sf lunii sa termin, adica sa plece toata lumea din casa. Apoi mai vedem noi.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

Poti sa-mi dai si mie unlink sa vad si eu mai bine ce jocuri, model si alte detalii.
helbi, felicitari pentru rezultatul la testul de matematica, am inteles ca ati luat 1. Bravo!
Noi am luat un 5 la mate pe ce a lucrat in clasa, iar ieri a avut un concurs de mate la care a facut doar 2 greseli, cele mai putine din clasa. Nu mai stiu ce sa cred.
Tot ieri a facut antipolio si i-a fost tare rau... stari de greata toata ziua, dar seara i-a fost rau cu ameteli si voma... sunt ingrozita, nici nu imi dau seama de situatie daca nu e cu mine. Nici nu vreau sa ma gandesc la asta pt ca simt ca nu am aer.

Va doresc o zi buna si ma scuzati ca nu am deloc timp si rabdare sa citesc...de altfel, chiar daca as citi nu mai sunt in tema. Sper ca la sf lunii sa termin, adica sa plece toata lumea din casa. Apoi mai vedem noi.

Cristina eu am luat Wii Sports si Wii play din magazinul mare cu jucarii de la etaj situat in Carefour-ul de pe Vitan
Tot acolo au si jocuri separate.
Daca dai o cautare pe google cu cuvintele consola wii gasesti multe magazine care o vand.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT

Cristina, antipolio se face intr-o singura doza sau mai urmeaza? Zilele astea trebuie sa faca si a mea. Bine ca m-ai avertizat despre reactii. Sunt normale? Daca stii ceva despre asta spune-mi si mie te rog. Sunt ingrijorata ca sapt viitoare lipsim amandoi de acasa (delegatiile bale-le vina) si va ramne doar cu bunica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bogdan nu a avut nicio reactie la picaturile antipolio , deci vaccin oral
Se face o singura doza dupa care nu trebuie sa manance si sa bea apa 2 ore.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Da, stiu ca sunt picaturi. Mersi Lala de atentionare cu mancarea si apa de dupa vaccin. Nu stiam. Stiu doar ca 6 sapt dupa vaccin nu are voie injectabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

o singura doza... nu cred ca mai urmeaza. Ciudat este ca tuturor copilasilor parea ca le-a fost rau, dar oanei parca cel mai tare. Nici nu va pot spune cat de aiurea ma simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am deschis sub. nou.

Mergi la inceput