Laparoscopie la Dr Ion Ionut

Buna seara,
Am deschis acest subiect pentru ca nu il regasesc pe lista. Sunt noua in arta forumului asa incat imi cer scuze pentru eventualele greseli sau stangacii.
Peste aproximativ o saptamana va trebui sa ma operez laparoscopic la dr Ion Ionut de chist endometriozic 5cm si fibrom pediculat 5cm.
Toata lumea evita sa dea informatii despre inerentele costuri extra asigurare din spitale.
Nu este de ajuns sa te duci cu adeverinta, op si trimitere...este necesar sa fii atenta cu dr pentru ca...asa trebuie ...de el depinde viata ta. Dar cat de atenta astfel incat sa nu jignesc sau sa nu exagerez? Domnul dr. Ion Ionut am inteles ca refuza categoric "atentii" dar nu ma pot duce nepregatita.
Asa ca ajutati-ma cu informatii va rog pe voi cele ce ati trecut printr-o operatie laparoscopica. PM pls!
Va pup si astept.
Raspunsuri

danyalo spune:
Buna auras
Eu am fost operata laparoscopic de dl. dr. Ion acum un an si jumatae cred!Dl. dr. nu primeste atentii decat greu de tot!Ce am dat eu atunci... mentionez ca nu am aruncat cu banii...dar nici nu am fost tratata prost!
Dna. Viorica -parca 30 de lei.
Asistente la Reanimare-20 lei
Dr. Dobre ( anestezist) parca 50 sau 100 de lei nu mai stiu!
Dr. la sfarsit de tot cand eram deja echipata de plecare cu biletul de iesire in mama( l-am pandit pana am reusit intra in operatie - i-am dat 200 de lei!)
Acolo am mai dat: la asistenta de-mi schimba sonda...de-mi dadea pastilele in prima noapte... parca 5 lei de fiecare operatiune!
Eu nu am facut clisma( dl. dr. nu face clisma) deci nu am dat pt. aceasta operatiune!Am mai dat vreo 2 lei brancardierei care m-a adus la pat cu carutul de la Ati! Preturile sunt insa de acum 1 an si jumatate!Sper sa-ti fi facut asa o idee cat decat! Poate fetele de s-au operat mai recent la dansul au si info' mai proaspete!
Iti doresc operatie usoara si refacere rapida!
Doamne ajuta!

auras_l12 spune:
Pentru ca nu am ce face si astept un raspuns la problema mea m-am gandit sa explic un pic situatia mea. Am descoperit chistul acum 2 ani si am fost la mai multi medici dar nu se prea puneau de acord asupra unui diagnostic ...in final am concluzionat ca 60% din ei au pus diagnostic de chist endometriozic. Au fost medici care au spus ca e fibrom altii care au spus ca sunt doua ....un fibrom si un chist...altii care au spus ca nu se poate da decat tratament hormonal (lucru pe care nu mi-l recomanda la varsta mea -30 ani) altii ca operatia e o solutie, dar ca nu mi-o recomanda totusi la varsta mea...altii ca ce mai astept....sa fac operatia.
Un lucru este sigur...timp de 2 ani nu am ramas gravida si nu am folosit nici un fel de protectie. Deci este endometrioza.
Tot ce vreau este sa duc o viata normala...fara dureri si cu un copil macar...
Operatia s-ar putea sa ma ajute ori s-ar putea sa-mi ia si ultima sansa...ramane de vazut
Vreau macar medicul sa fie multumit de mine si de cum "m-am pregatit", de cum apreciez ce face pentru mine. Conteaza foarte mult pentru stabilirea relatiei medic-pacient.
Este cel mai bun din cate mi-a zis dr. Cristureanu din Constanta...si nu vreau sa-l pierd.
Va pup si astept sfaturi si info.

auras_l12 spune:
Multumesc danyalo....si eu care credeam ca nu mi-a raspuns nimeni.
Ma ajuta orice informatie asa ca multumesc din nou.
Cum este in spital? Mi s-a spus ca este cam mizerabil...dar cam toate spitalele sunt asa. Eu m-am mai operat dar de apendicita, aici in Constanta....in 2001 si a fost urat....mirositor...dar am plecat acasa a doua zi dimineata.
Cat de greu a fost pentru tine de suportat? Dureri? Efecte secundare?

danyalo spune:
Scuze ca raspund asa tarziu...dar nu am fost acasa!
Este pe aici pe undeva sub. cu laparoscopie parca unde am descris ce si cum.Da o cautare pe forum!
Daca nu gasesti iti raspund cu placere eu...dar scurt :
In spital... hmm nu prea am fost prin multe spitale eu ...ce sa zic...nu e chiar asa sectia de sterilitate de la et. 1...ma rog...lenjeria e curata...grupurile sanitare curate dar pe hol...
- de suportat: iti face anestezie si imediat adormi... te trezesti la Ati repede...era prima mea operatie cu anestezie .Mi s-a spus sa nu misc capul ca o sa ma doara /vomit... mi-am amintit imediat cand am realizat ca sunt treaza si nu am clintit!...
Am avut sonda pana seara apoi am mers a doua zi spre baie!
Gazul ala m-a omorat insa! Pana a iesit din coaste si umeri...am crezut ca mor! Dar a 2-a sau a 3-a zi eram acasa!Cu mici dureri in umeri... dar OK! Vineri eram acasa si luni am mers cu metroul la serv. Nu e o opreatie de speriat .Am 3 gaurele: una in buric, una in zona pubiana si una in dreptul ovarului stang! Cea din buric este inexistenta...celelate se mai vad asa ca niste umbre!
Oricum sa pleci relaxata...si cu increderea ca Domnul Doctor va face tot ce-i sta in putere sa rezolve tot!
Esti pe maini bune!
Ma retrag

auras_l12 spune:
Danylo, multumesc din nou pentru informatii....e placut sa stii ca cineva iti intelege situatia si incearca sa te ajute. Am stat cu ochii pe forum aici asteptand un raspuns ...dar nu e ca la messenger.... Nu stiu pentru ce te-ai operat tu ...la mine probabil ca cea de-a treia taietura va fi la ovarul drept. Teama mea cea mai mare este sa nu ajunga la concluzia ca operatia nu se poate face laparoscopic si ca va trece la operatia clasica. Si mai mult de atat mi-e ca o sa imi scoata mai mult decat chistul si fibromul....o sa incerc sa gasesc topicul de care spui....nu ma prea pricep.
Te pup si multumesc din suflet!
Multa sanatate.

danyalo spune:
Sunt 7 capitole... e mult de citit dar la sfarsit vei fi toba de laparoscopii.La unul din capiltole vei gasi si experienta mea povestita !Spor la citit!
Si tie iti urez multa sanatate!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108171&whichpage=1&SearchTerms=laparoscopie

Andrada.P spune:
Buna. Sub link-ul de mai jos gasesti postarea mea ref la laparo. A fost in Giulesti, cu Ion Ionut acum 2 ani si un pic dar nu cred sa se fi schimbat mare lucru de atunci...
Iti tin pumnii!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70500&whichpage=17
Dany
Andrada 29+
http://community.webshots.com/album/567013368QDHMQC