Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
meniul nostru din seara asta este simplu: coc cartofi (in coaja, cu unt/mastana- la alegere, functie de colesterol), si salata de varza.
Si prajitura cu prune de ieri.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
biuti2001ro spune:
i-a placut in burta lui mami asa ca s-a nascut la 41 de saptamani cu 4,020 kg, si 65 cm
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Alina vezi ca este un link dat de Miss, cu carti si alte chestii de descarcat, acolo ai Cutiuta muzicala, toate cantecelele de copii. Eu i-am pus si s-a luminat tot la fata, a stat o bucata si a ascultat foarte atent. Incet incet incep sa le invat si eu si i le cant.
Foarte frumoasa scortisoara ta, am vazut pozele, ce gene faine are!
Anuta eu la piftelele cu sos fac tot asa cum zicea Alina un sos, dar inainte calesc si o ceapa si un morcov dat prin razatoare, iese si mai gustos.
Lily asa e si al meu! In timpul zilei tare mai e dependent de mine. Nu s-ar juca si el cu o jucarica in bouncer sa pot si eu sa fac ceva, Doamne fereste. Eu insa am noroc ca imi doarme noaptea tare bine.
Dana bine ai revenit! Credeam ca ai polecat in Chile!
De ieri am inceput sa ii dau lui Patrick morcovel-piure si azi dimineata am continuat cu cereale cu lapte. Nu prea papa el insa mi le pune in cap, si le tranteste in ochi, imi ia lingurita si si-o manjeste de picioruse, i-am luat de la Ikea niste babetele cat el de mari cu colector, din plastic, numai alea ne mai salveaza. :-)
biuti2001ro spune:
va citesc inca din perioada sarcinii, acum cu strumful un pic mai greu cu timpul si cititul, dar cum am crescut si avem cat de cat programel de somn, mancare, joaca, mi-am facut timp sa va scriu si sa va spun ca sunteti o comunitate grozava
jady spune:
INAIS am vazut poze de la botez ...woaw sunt super faine scoase dintr-o sccena de film ce dragute sunt impresionata si tu esti asa dulce ce sa mi spun de IASMINUTA ce pantofiori draguti are ,rochita totul o poveste minunata in care mam adancit cu ERIC al meu.sa va creasca printesa mare si sanatoasa sa va bucuratinde ea.
Alina tare scumpica SARA si dulce,are niste gene fff faine si eu miam dorit ca ERIC sa aiba dar nu am avut norocnui bai poate mai incolo...
biuti2001ro spune:
cu fetite si baietei care mai de care mai frumosi si scumpi, cu mamici haioase si iubitoare
biuti2001ro spune:
e bine sa vezi ca experientele prin care treci si sentimentele pe care le incerci , le impartasesc si alte fete
biuti2001ro spune:
am vazut poze frumoase, si colaje super.
am si eu o mare rugaminte, daca se poate sa aflu si eu parola de la adresa de mail, stiind ca acolo au fost postate si carti legate de diversificare, ce ne-ar fi utile destul de curand, noi avem aproape 4 luni, bem laptic de la mami si cate un pic de completare de lapte praf
dflavia spune:
fetelor acuma am venit din oras, in sfarsit ne-am putut plimba si sa nu ne ude ploaia, a fost super, nu foarte frig si vreau sa va zic ca in tot orasul miroase deja a castane coapte de nu mai pot....
in aceeasi ordine de idei in week-end o sa fie in BM "Sarbatoarea Castanelor" deci sunteti invitatele noastre la o portie de castane prajite si o bere dupa .
Miss super te-ai descurcat, acuma sa vedem si rezultatele
vazut printesica Iasminuta in poze superbe
vazut scortisoara rimelata
Melly ce-o sa zica fiica-ta cand te-o vedea ametita?
eu azi fac o www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8817/Ciorba-radauteana/" target="_blank">ciorbita de pui yammy
Mami de
Stefania 11.05.2008
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Inais subscriu, sunt superbe pozele de la botez, ce inseamna un profesionist. Iasminuta e atat de draguta, iti vine sa o papi. Tortul, lumanarea, rochita Iasminutei toate au fost perfecte