Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto
Daaa, are niste gene de ma da pe spate.

Am vazut si eu Mai, tu esti sigura ca nu se da cu rimel pe ascuns??

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Alina, superba Scortisoara ta! Sa iti traiasca minunea mica si frumoasa. Catdespre gene...mortale. Am vazut intr-una dintre poze ca ii ajung pana la sprancene. Cate inimi o sa mai rupa....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

buna fetelor

am fost si eu joi la babyexpo, dar mi-a placut mai mult cel de la romexpo la care am fost anul trecut cand eram gravi, erau mai multe magazine.

sotul a plecat in delegatie cu tot cu laptop de joi pana duminica si nu am mai avut cum sa va scriu, eu imi propusesem sa scriu zilnic

noi suntem bine, acum gangarim din ce in ce mai mult si suntem mai cumintei. sambata am facut si eu curatenie de nu am mai putut, am zis sa gaseasca tati curat cand vine acasa, iar duminica am iesit cu avionul de jucariela zburat (pasiunea lui tati).

fetelor dati-mi si mie o mana de ajutor. vreau sa fac chifete, dar vreau sa le fac cu sos si nu prea stiu si am vazut ca sunteti adevarate gospodine si mai vreau sa fac si o ciorba de perisoare. eu am o carte de bucate dar nu am gasit ce vreau eu.

mersi

http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lilly, imi pare rau ca "minunea" n-a tinut decat o saptamana... Eu noaptea nu am probleme cu Sara. Oadorm la 22-22.30, in patut, in camera ei si doarme fara probleme pana la 8 dimineata (si-a prelungit programul de somn..a trecut pe ora de iarna.) In schimb, ziua are nevoie tot timpul de ceva: sa-i cant, sa o plimb in brate, prin curte si sunt si eu deja rablagita de spate, asa ca nu mai imi ramane timp prea mult..Iar planuri nu mai imi fac de mult pt ca exact in zilele in care imi planificam cate ceva, atunci o apucau si pe Sara mofturile..Iar eu sunt o fire foooarte ambitioasa si perseverenta si incercam sa rezolv tot ce imi propuneam, dar pana la urma ajungeam doar sa ma enervez..si pe mine, si pe treburi, si pe Sara.. Ce sa-i faci..sunt copii cu toane.. Iar fetitele sunt mai mofturoase, mai demanding...
Tu ar trebui totusi sa incerci sa-i faci un program pt ca ai nevoie de odihna.. Eu nu stiu de unde mai ai lapte in "ritmul" asta..
Ve pupam

anuta_maria Eu la chiftele fac un sos de rosii. Adica pun chiftelele intr-un vas, pe foc, adaug putina apa, sos concentrat de rosii (bulion), condimente (sare, piper, putin knorr si neaparat foi de dafin). Poti sa faci piure de cartofi..Pofta buna!

Melly esti o draguta, dar dr. nu o sa fie la fel..

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Anutza, da o cautare pe google dupa "chiftele marinate" si o sa-ti sara imediat o suta de retete

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biuti2001ro spune:

buna fetelor sunt si eu o mamicuta de mai, cu un strumf Raducu nascut pe 26 mai

Mergi la inceput

Lilly, Am uitat sa-ti spun ca nici eu nu stiu cantecele pt copii... Eu ii cant "saniuta fuge..", "vine, vine, primavara" - deci iti dai seama ca sunt pe dinafara total.. Toata vara i-am cantat saniuta fuge, iar afara erau 40 de grade!!hihihi.. Norocul meu e ca vine iarna si macar ma scot cu colindele! Oricum deja am inceput sa-i cant colinde...Ce sa fac..asta e.. Oricum nu intelege cuvintele, important e sa ii cant.

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Buna fetele...
am lipsit o saptamana nui nimic va citesc un pic si revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

multumesc fetelor

ma duc sa ma apuc de treaba

http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc

Mergi la inceput

Daca ati vedea-o pe Sara cu ce pofta isi mananca sucul de morcovi!! Iar cand il termina incepe si planga ca mai vrea... Dar nu pot sa-i dau peste portie pt ca o fac portocalie..De maine ii dau si suc de mar.
Ylari, ce-ai facut, ai inceput sa-i dai Evei suc?

Cenia, verisoara ta din Iasi spuneai ca mai are si alti copii. Ce varsta au? Deja am facut pachetelul, dar poate le trimit si celorlalti ceva..

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Mergi la inceput