Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui melly23 si am uitat sa ma laud ce bebel cuminte am eu!!!eu stau si beau acuma un pahar de ....sampanie cu gheata...pentru ca mi-a luat-osotul sticla asta cand am nascut-o pe Amelia si nu am mai apucat sa o beau!!!si acu am zarit-o!!!si asa ca sarbatoresc cumintenia fetii!!!pupeo mama de scumpa mica!!! asa ca daca vedeti ca incep sa scriu prostii e de la !!hihi Noi si fluturica Amelia |
Ai grija..!!
Am vazut si pozele cu Amelia. o dulceata de fata!
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
MissParker spune:
inais - tare frumoase pozele de la botez, iar tu ai fost o eleganta si o dulce!! Iti sta tare bine asa!
dflavia, am descarcat programul-magic, e superb, dar cum fac ca sa scot versiunea demo? Cum il activez cu cheia de activare? Sunt cam zombie azi, n-am dormit bine azi-noapte... asta micu mi-a cerut laptic din 2 in 2 ore, m-a capiat... Pe la 2 si la 4 el plangea de mama focului si eu credeam ca are dureri de burta, de masele, pana nu l-am pus la san nu s-a potolit, offf... Saru'mana de ajutor!
EDIT: hai ca nu-s chiar asa tuta, i-am dat de cap totusi. MERSI MULT!!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
melly23 spune:
alina scumpo stai linistita de la 50 ml de sampanie cat am baut nici pe o masea nu mi-a ajuns!!!vezi ...inca pot sa scriu!!!merci de ingrijorare!!!
Noi si fluturica Amelia
alina_anto spune:
Inais Am vazut pozele de la botez. SUPERBE ati fost amandoua!
Melly Am si eu o sticla de sampanie in frigider.Ma bate gandul sa o desfac..dar cred ca si de la o gura ma ametesc pt ca n-am mai baut de mai bine de 1 an!!!
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
gabitzam spune:
alina, am vazut Scortisoara si acum am vazut si eu ce gene areee!!! Pupam frumoasa
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam alina, am vazut Scortisoara si acum am vazut si eu ce gene areee!!! Pupam frumoasa Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
Daaa, are niste gene de ma da pe spate. O sa-mi iau si eu de la mothercare si de la adams. ceva hainute
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
melly23 spune:
nici io nu am baut cred ca de la nunta noastra adica din 01.03.2008!!!si nu m-am ametit!!!si cred ca m-as amuza daca m-as ametii dupa atata vreme!!!
Noi si fluturica Amelia
alina_anto spune:
Stiti ce-i place mai nou Sarei? Sa stea cu degetul mare in gurita si sa vorbeasca...e asa scumpa! Aaaa, am cantarit-o aseara si are 6900 g!!
Miercuri mergem la controlul lunar pt nasuc. Chiar sunt curioasa ce parere aveti despre nasuc. Vi se pare ca a mai crescut? Mie, da...
Merg sa pap ciorbita de pui.
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Lilly79 spune:
Buna fetelor.
Incerc sa scriu cat mai mult pana mi se trezeste fata.
Deci...nu stiu daca mai tineti minte ca ma laudasem ca-mi doarme fata 7-8 ore pe noapte.Ei, asta a tinut-o o saptamana . In ultima vreme seara nu mai vrea sa adoarma decat la tzatza,si daca o pun in patut se trezeste si urla, asa ca...a revenit cu mine in pat.Si ma foloseste toata noaptea ca suzeta si suge toata noaptea, si se agita si ma loveste cu manutele si eu dorm iepureste sa nu cumva sa o strivesc, si ma trezesc dimineatza zombi.Dar macar nu o mai las sa urle seara si-avem liniste in casa si toata lumea ii multumita.
Iar ziua trebuie sa stau tot timpul cu ea,sa-i povestesc, sa ma stramb, sa-i cant (eu nu stiu cantecele ) si cand epuizez tot repertoriul asta si incepe sa se vaiete ca se plictiseste trebuie sa o plimb prin casa (vai de spatele meu). Si de dormit nu doarme prea mult; doar cate-o jumatate de ora,o ora.Asa ca in timpul saptamanii nu prea pot sa va scriu; doar citesc cu ea in brate ce-o pagina,apoi trebuie sa ma duc la ea in camera ca in sufragerie nu-i place si se agita.
Altfel e bine, are 6.5 kg (cu body si scutec), dar pana in 30 eu zic ca va avea atata fara hainute, deci si-a dublat greutatea de cand am iesit din maternitate
...S-a trezit. Si nici macar nu am inceput conspectul.
Pa fetelor
Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)