Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helllooo

am fost cu eva la spital si nu are otita, dar are un dop de ceara .. mi-a spus sa-i pun apa oxigenata in urechiusa de cateva ori pe zi si apoi s-o asez pe o parte ca se elimina dopul. nu-mi pot explica cum l-a facut ca eu o curat dupa fiecare baita .. am vorbit cu doc pediatru si mi-a spus ca daca in 2-3 zile nu iese, sa mergem la budimex sa-l aspire .. sper sa iasa dupa apa oxigenata.

irlandeza multumesc mult .. deci e exact ca la patti.

in rest .. trompeta ca de obicei .. tipa si daca nu ma duc sa ma joc cu ea, incepe sa planga cu suspine ..

gatta a mea fructele, iaurtul, branzica le papa cu placere insa la legume e jale mare. cu chiu cu vai ii indes vreo 140 ml pe gat ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

dana eu am scos-o pe eva afara cand a avut muci. bine daca batea vantul tare, nu o scoteam. iar doc mi-a spus sa nu iesim afara daca are temperatura peste 38.

cat despre aspirat .. eu ii pun apa de mare .. 2 pufuri in fiecare nara, las 10 minute sa se inmoaie, apoi mai pun cateva picaturi de ser fiziologic si aspir bine bine. nu pun de mai multe ori ser. piticii si sanatate multa.

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ce bine ca n`are Eva otita.
Sa dea DD sa nu fie nevoie sa scoata doc dopuletul, sa il elimine singurica.

Danonique eu pulverizez Marimer in fiecare nara, las putin si aspir. Daca vad ca mai e ceva acolo, mai pulverizez o data si aspir. Pe cutie scrie ca se da un singur puf in fiecare nara de max 3 ori pe zi.
sanatate la toti

Miriiii, unde esti??? Ai sosit?? Azi e 21.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

fetele noi am avut o noapte FIERBINTE cu greu a coborat sub 38 ,doar spre dimineata,aseara a vomat tot cand am vrut sa i dau nurofenul si i-am pus in schimb sup de paracetamol.....a fost groaznic.....nici nu vreau sa imi aduc aminte,cum adormea se infunda de la mucisori ,urma o noua repriza de aspirat si apoi chinuit cu nani si tot asa,si ardea de numa,max a fost 38.8 ,nu mai mult ....sper sa nu repete figura si la noapte caci nu mai am bateri,sunt praf
nu stiu ce sa zic ,cat am voie mai frate sa i dau pt febra,pe nurofen scrie sa nu depasesti 5 ml in 24 ore pai cumm naiba,trec pe panadol??in continuare,serios am impresia ca nu mai stiu nici cum ma cheama,acum doarme dar nu stiu cat timp
in schimb este extrem de vioaie,azi numa o ras si o bombanit ,nu are nici o problema

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

serios ca vreau cateva pareri .....i pun supozitor ,apoi nurofen dupa 4 ore apoi panadol,le fac raschite ,doar coboara febra ???acum nu a facut deloc pe ziua ,deci de la 6 azidim nu a mai primit nimic,dar vine seara si mi teama ,ca nu ma mai duce mintea cum sa fac

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

stoisor imi pare rau ca sara e racita. ma rog sa treaca repede.

uite, de la lala citire (eu am salvat-o just in case)

"Schema mea de antitermice la febra constanta peste 38,5 C :

Panadol ( sau eferalgam sau calpol = toate contin paracetamol substanta activa ) - 2,5 ml
Nurofen = 2,5 ml
Supozitor cu Novocalmin la febra peste 39 C

Se alterneaza cele 3 antitermice la 6 ore .
Se mai poate face frectie cu un amestec de apa calduta , 200 ml , o lingurita de spirt si una de otet de mere pe burtica, spate si membre."

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

stoisor imi pare rau ca sara e racita. ma rog sa treaca repede.

uite, de la lala citire (eu am salvat-o just in case)

"Schema mea de antitermice la febra constanta peste 38,5 C :

Panadol ( sau eferalgam sau calpol = toate contin paracetamol substanta activa ) - 2,5 ml
Nurofen = 2,5 ml
Supozitor cu Novocalmin la febra peste 39 C

Se alterneaza cele 3 antitermice la 6 ore .
Se mai poate face frectie cu un amestec de apa calduta , 200 ml , o lingurita de spirt si una de otet de mere pe burtica, spate si membre."

Eva creste mare
Eva

Elle asa am facut azinoapte dar am inceput cu sup de paracetamol,sper ca nu am facut nimik rau ,dar cum am spus cand am vrut sa i dau nurofenul si-a facut greata groaznic si a dat afara ffff rau,fff mult,tot din ea asa ca am apelat la sup paracetamol pt ca nu stiam daca am voie sup novocalmin intreg la ea asa mica,peste 4,5 ora ardea in draci am reincercat cu nurofenul,esec total,so inghioldit iara,iara cu sila si greata lo dat afara ,nu voma ,efectiv lo scos din gurita asa ca i-am pus iara sup de paracetamol ,iar dim la 6.30 a acceptat nurofenul si sa gata cu febra si cu noaptea.....sa inteleg ca i pot pune sup novocalmin intreg nu ?si il alternez cu nurofenul si panadolul si e ok asa?
imi cer scuze daca stresez pe cineva dar sunt ca o leguma eu cu ale mele apoi si boala Sarei si oboseala efectiv sunt terminata

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

helllooo

am fost cu eva la spital si nu are otita, dar are un dop de ceara .. mi-a spus sa-i pun apa oxigenata in urechiusa de cateva ori pe zi si apoi s-o asez pe o parte ca se elimina dopul. nu-mi pot explica cum l-a facut ca eu o curat dupa fiecare baita .. am vorbit cu doc pediatru si mi-a spus ca daca in 2-3 zile nu iese, sa mergem la budimex sa-l aspire .. sper sa iasa dupa apa oxigenata.

irlandeza multumesc mult .. deci e exact ca la patti.

in rest .. trompeta ca de obicei .. tipa si daca nu ma duc sa ma joc cu ea, incepe sa planga cu suspine ..

gatta a mea fructele, iaurtul, branzica le papa cu placere insa la legume e jale mare. cu chiu cu vai ii indes vreo 140 ml pe gat ..

Eva creste mare
Eva

elle mie doc mi-a zis sa nu-i curat in interiorul urechii ca asta ar fi cauza crearii dopurilor de ceara...bine...ma abtin cam greu sa nu ma bag

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

si inca ceva ,daca scade febra se mai da preventiv macar o doza de ceva sau nu,de ex daca nu a mai facut de azi dim de la 6 eu nu i-am mai dat nimik pana nu incepe iara......i rau asa,trebuia sa i mai dau ?

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput