Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna zuzici

uite acum apuc si eu sa intru .. daca sunt home alone cu eva e mai greut .. mai ales ca e maraita. a fost doc azi si ne-a vazut, copilu e bine, n-are nimic .. cica de la dintoci face asa si de bucurie .. ufff

acum am pus-o in tricicleta ca sa stea cuminte ..

irlandeza nu ma fii supi, sa stii ca insemni mult pentru noi, esti zuza noastra draga si iubita!

lala ce dulce e bibi cu ditamai broasca in brate!! si aia cu gogoasa e tare .. a papat din ea??

mada ce rau imi pare ca nu v-am prins la BE .. vroiam s-o vad si eu pe printesa ta frumoasa. vazut si pozute .. tare dulce bubulina ta!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Da, singurele medicamente pe carele ia sunt antibioticu o data pe zi, bioticsu si siropu de enzime de 2 ori pe zi.Dupa ce terminam cu astea o sa ii dau un sirop de vitamine.Tot la recomandare med, pt ca are un pic de anemie, lipsa de fier.

In alta ordine de idei, sunt singurica toata saptamana, adica doar eu cu bobo, ca tati e in italia.Asa nu am chef sa fiu singura, mai ales acu cand Razvanel e bolnavior, joi ne ducem iar la spital pt urocultura si inca o verificare.Si o sa ne spuna si cand mergem la Cj la eco.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor am pus pozici de la Paris!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

vad ca vorbiti de cazut din pat...in dimineata zilei in care am plecat la Paris sotul il avea pe Dudu in grija numai ca el a adormit si copilul s-a suit pe burta lui si si-a dat drumul in cap direct pe parchet...asta de pe la 70cm inaltime (eu am ditai divanul plus burta sotzului....). A plans bietul copil dar cu asa tata tre sa se caleasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

grati, absolut grozave pozele. distractia cred ca a fost pe cinste. superb

fetelor, revin cu intrebarea. are/a avut cineva sterilet? vreau si eu detalii, ca tare frica imi e . maine ma duc la gine sa imi montez.

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

e mortal dudu aici http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/2878073165/

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Ereena, multumesc pentru aprecieri.
Despre sterilet nu pot sa-ti spun decat din auzite: e ok, montat/demontat nedureros, tine si 5 ani, protectie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

fetelor, revin cu intrebarea. are/a avut cineva sterilet? vreau si eu detalii, ca tare frica imi e . maine ma duc la gine sa imi montez.

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Personal, n-am experimentat, dar de la fete care au apelat la el, am auzit ca are un risc crescut de sarcina extrauterina.

Oricum, periodic control la dr, pt ca poti sa-l "scapi" - asta tot din auzite.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

grati ce super a fost!!! si ati avut si vreme buna. ce frumoasa e ozi in poza cu sepcuta .. si ce vesel e tudorashu la versailles .. dar vrem mai multe pozute!

ereena nu am si nici nu am auzit .. stiu ca pe vremuri erau la mare cautare alea cu fir de aur ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

uff mai ginette, aici am si eu o problema, pt ca din ce am tot citit, nu previne fecundarea ovului ,ci impiedica fixarea lui,deci ar fi ca un avort in primele zile de sarcina. mi-e o frica de imi tremura chilotii pe mine parca nici nu m-as mai duce maine. plus ca exista risc de infectii dupa montare,menstre mai abundente si mai lungi.............voi ce metoda de contraceptie folositi?
saru'mana de raspunsuri fetelor

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput