Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Un mare pentru fetele cu care m-am intalnit la BE, mi-a facut mare placere sa va cunosc: lala20, ereena, stancutza, ema, miki, nemary si cred ca mai era cineva, dar imi scapa. Toate mamicile sunt frumoase, iar clopoteii sunt pur si simplu MINUNATI.

Le doresc multa sanatate puiutilor bolnaviori, sa se faca bine cat mai repede si sa treaca cat mai usor peste aceasta perioada.

Fetelor care s-au intors din vacanta le spun bun venit acasa si asteptam poze si impresii de calaltorie.

Am vazut poze cu Biencuta si cele 2 Sofii, sunt niste papusele frumoase foc.

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau fetele,am avut parte de o noapte mia linistita,aseara un 38.2 apoi liniste
la 4 a fost circ fara bani cand i-am dat doctoria ,apoi nani pana la 8 ,de dim un 37.6 si cred ca suntem pe drumul cel
bun,am bagat aseara un aparat de olint in priza pe hol si nu a mai respirat asa rau,a avut nasucul liber,cred ca si ala a ajutat
acum isi face somnicul de frumusete cel de 30 min,eu i-amm pus de supica,vb mai tarziu
va pupam Ali si bebe Sara

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut fetele!!

o sa fie un pic mai lung...

in primul rand, ma bucur TARE sa aud de anca76 ca are o fetita frumoasa si bine! (mai putin treaba cu fenobarbitalul) de anul trecut, cand a plecat sa faca o eco si nu a mai aparut, dupa toate strigarile pe care le-am dat dupa ea, am ramas cu o strangere de inima, si ma bucur tare, Anca, ca ne-ai dat de veste!

asa, si a propos de fenobarbital, sora-mea a patit-o, si va spun poate va va ajuta cu ceva. a venit la mare, mediu nou, nu's de ce, copilul a facut febra mare, a mers la un serviciu de urgenta, i-au dat acolo anti-termice ce i-or fi dat, si i-au dat si fenobarbital (pentru a preveni convulsiile ce pot aparea la bb din cauza de febra mare). da' ei nu i-au spus. si a doua zi sor-mea sa faca alta criza cand copilu' nu se tinea bine pe picioare si ii cadea capsorul, va dati seama, a panicat, a sunat, a intrebat, s-a uitat pe foi si intr-un final s-a lamurit. nasol moment.

Laura, imi pare rau sa aud ca esti bolnavioara. de fapt imi pare bine sa aud ca nu mai esti .

Irlandeza, un si o de la mine, si un . eu in we nu prea dau cu ochiul, am program de familie.

asa, fetelor, azi-noapte pe euforia am vazut o emisiune SU-PER TA-RE!! SUPER TARE!! mi-a adus aminte ca asta vroiam sa fac si eu -profesional vorbind- dar o fac cam pe ghicitelea, ca nu am gasit formatori buni pe asta in romania, doar afara.
era o emisiune cu 2 sexologi, care analizau viata intima a unui cuplu (care solicitase asta), si apoi faceau interventie. asa bine mi-a picat! era confirmarea aceea ce tocmai discutasem cu tati, ca nu se mai poate asa, cam devenim colegi de camera pe motive de oboseala si copil si libido scazut de la nu's ce hormoni lipsa ai mei, si multe alte chestii de la cap, evident.
am intrat pe site-ul lor sa vad programul, cand mai e, da' au un site de tot kko. oricum, morala e ca aseara au dat 3 episoade (sau atatea am prins eu), s-au terminat pe la 2, am stat acolo, in fata ecranului amandoi, si am adormit intr-un final abia pe la 3 jumate .
SU-PER TA-RE!!

ofer rezumate si consultatii pentru cine e interesat! (aviz, unui cuplu primul lucru le-a spus sa scoata patutul copilului din camera. imi inchipui ca tare nasol e cand nu ai de ales -adica nu ai alta camera unde sa stea)

mai vroiam sa spun, da' stiti vorba aia, sexu' bate tot restu'

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata feteleo,

Lauraaaaa miss you (da' nesimtzita, n-am dat un tel ).

Off, ce-ai mai tras; bine ca ti-ai revenit acum.

Lala20, Bianca este o minunatie de copil - dar cred ca stii deja, asta ; ce-mi place cum scotoceste!

Si, am vazut-o si pe Sofia(de stancutza) - este adorabila!

Helene, off prin ce emotii ai trecut; bine ca nu-i otita.
Eu o curat cam de 2 ori pe saptamana, in urechi (si recunosc, ca-i mai bag betzisorul si pe canal ).

Natalia, ce bine ca si-au revenit galushcutzele!

Mai am de vizionat niste filme (cu AJ de Vali-honey); dar mai incolo.

M-am intalnit cu Florina (ancasoare), dar nu i-am vazut si minunea (era in parc cu tati).

Am fost la BE si i-am luat scaun de masina de la c hi c c o , ghetutze (pe care am dat 119 RON ), 2 body-uri, jucarii din lemn si un poncho tricotat.

Am uitat sa-i iau rochitza de turta, dar mai am timp (o sa-i iau in noiembrie).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Stai linistita!!! Nu aveai de unde sa stii ca mi-este rau!!! Si, adevarul este ca mi-era asa de rau ca nu puteam vorbi! Te-ai fi conversat cu dimitris .... ca el imi raspundea la telefon!
Si eu incerc doar sa o tamponez in urechiuse.... sa nu infing zdravan si sa curat temeinic cum facea lui dimitris.... Cat ai dat pe scaunul de masina? Si de asta vroiam sa ajung la baby expo. Dar poate ii iau in noiembrie.
Doamne ce preturi au incaltarile bebelusilor.... Un picutz de piele... si in cateva luni le sunt mici !
Sa-i faci fotografii cu noul pocho!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Docdecap, sa stii ca am mai vazut si eu emisiunea de care zici, si e interesanta si imi pare rau ca nu ma prea pot uita la ea din cauza ca e difuzata asa de tarziu.Imi place sa ma uit la tot felul de emisiuni din astea cu tema psihologica. Si mai ales filme, cum am vaz zilele trecute pe HBO, Sibyl, se numea filmul, care mi s-a parut foarte tare, era vb despre o femeie care avea dezvoltate 16 personalitati.
Cat despre scos patutzului din dormitor, pe noi nu ne dranjeaza, pt ca daca "ne aprindem" o rezolvam in camera alaturata.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aweya

Intai sa spun si eu buna dimineata, mai bea cineva o cafea? Eu sunt cam in urma cu somnul de cateva zile, dar nu copilul este vinovat. El doarme de la 9.30 seara pana la 7.30.

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Ellenutza, am vazut ca si tu ai trecut prin emotii cu bitzi ca ar avea otita... Bine ca nu a fost. Chiar am asteptat sa citesc ce ai facut la doctor caci si eleni se tot joaca cu o urechiusa , in special atunci cand mananca... O avea si ea vre-un dop...?! Si eu o sterg cu betisoare. Cunosc regula ca nu trebuie folosit decat prosopelul dar eu ii fac baie in fiecare seara la cap si ma gandesc ca ii ramane apa in urechiuse...

si Eleni - 05.02.2008

Laura, in primul rand multa sanatate, imi pare rau ca ai patit asa ceva. Vroiam sa spun ca exact la fel face si Mihaita cand mananca, se scarpina la o ureche, trage de ea. Am intrebat dr si a zis ca nu-i nicio problema. Recunosc ca nici eu nu ma pot abtine sa nu-i sterg urechiusele cu betisoare, dar incerc ca sterg mai mult la suprafata.

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

multumesc!
Ma mai linistesc cand aud/citesc ca si alti bebei sunt "preocupati" de jocul cu urechea cand mananca....

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

ceau fetele,am avut parte de o noapte mia linistita,aseara un 38.2 apoi liniste
la 4 a fost circ fara bani cand i-am dat doctoria ,apoi nani pana la 8 ,de dim un 37.6 si cred ca suntem pe drumul cel
bun,am bagat aseara un aparat de olint in priza pe hol si nu a mai respirat asa rau,a avut nasucul liber,cred ca si ala a ajutat
acum isi face somnicul de frumusete cel de 30 min,eu i-amm pus de supica,vb mai tarziu
va pupam Ali si bebe Sara

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Bravo. Bine ca a trecut rau cel mare si febra puternica!
si sa se faca bine cat mai repede !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui docdecap

salut fetele!!

o sa fie un pic mai lung...

in primul rand, ma bucur TARE sa aud de anca76 ca are o fetita frumoasa si bine! (mai putin treaba cu fenobarbitalul) de anul trecut, cand a plecat sa faca o eco si nu a mai aparut, dupa toate strigarile pe care le-am dat dupa ea, am ramas cu o strangere de inima, si ma bucur tare, Anca, ca ne-ai dat de veste!

asa, si a propos de fenobarbital, sora-mea a patit-o, si va spun poate va va ajuta cu ceva. a venit la mare, mediu nou, nu's de ce, copilul a facut febra mare, a mers la un serviciu de urgenta, i-au dat acolo anti-termice ce i-or fi dat, si i-au dat si fenobarbital (pentru a preveni convulsiile ce pot aparea la bb din cauza de febra mare). da' ei nu i-au spus. si a doua zi sor-mea sa faca alta criza cand copilu' nu se tinea bine pe picioare si ii cadea capsorul, va dati seama, a panicat, a sunat, a intrebat, s-a uitat pe foi si intr-un final s-a lamurit. nasol moment.

Laura, imi pare rau sa aud ca esti bolnavioara. de fapt imi pare bine sa aud ca nu mai esti .

Irlandeza, un si o de la mine, si un . eu in we nu prea dau cu ochiul, am program de familie.

asa, fetelor, azi-noapte pe euforia am vazut o emisiune SU-PER TA-RE!! SUPER TARE!! mi-a adus aminte ca asta vroiam sa fac si eu -profesional vorbind- dar o fac cam pe ghicitelea, ca nu am gasit formatori buni pe asta in romania, doar afara.
era o emisiune cu 2 sexologi, care analizau viata intima a unui cuplu (care solicitase asta), si apoi faceau interventie. asa bine mi-a picat! era confirmarea aceea ce tocmai discutasem cu tati, ca nu se mai poate asa, cam devenim colegi de camera pe motive de oboseala si copil si libido scazut de la nu's ce hormoni lipsa ai mei, si multe alte chestii de la cap, evident.
am intrat pe site-ul lor sa vad programul, cand mai e, da' au un site de tot kko. oricum, morala e ca aseara au dat 3 episoade (sau atatea am prins eu), s-au terminat pe la 2, am stat acolo, in fata ecranului amandoi, si am adormit intr-un final abia pe la 3 jumate .
SU-PER TA-RE!!

ofer rezumate si consultatii pentru cine e interesat! (aviz, unui cuplu primul lucru le-a spus sa scoata patutul copilului din camera. imi inchipui ca tare nasol e cand nu ai de ales -adica nu ai alta camera unde sa stea)

mai vroiam sa spun, da' stiti vorba aia, sexu' bate tot restu'

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Moniq, eu te citesc cu mare atentie sisintetizez oriec sfat al tau, in orice materie ca doar tu esti doc-de-cap a noastra!
La noi, mingea este in terenul meu ... si mie mi-e o frica de mor sa nu o "patesc" din nou.... Ultima "patanie" - eleni - este minunata, o iubesc de mor.... dar vreau sa ma opresc aici.
Si tocamai ce m-a anuntat dimitris acum vreo luna ca vrea sa-i fac si un fratior. M-am speriat pentru ca anul trecut prin martie m-a anuntat ca vrea o surioara iar eu m-am trezit cu surioara in burtica mea fara "sa lucrez" prea mult la subiect...
So, trebuie sa-mi scot cumva frica asta din cap si sa-l mai bag in seama si pe barbat....
Astept sugestiile tale cu drag!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Laura, si ce dak m-as fi conversat cu Dimi?! Macar evoluez: vorbesc cu cineva care stie sa faca propozitii si fraze, nu cu cineva care zice doar "oticaoticaotica" cand mi-aude vocea la tel si da din maini - asa-mi spune mama, ca face.

Pe scaun am dat 450 RON - erau si de 1000 RON, de am intrebat "face si masaj la bebe?"; evident nu facea, dar era din nu stiu ce material.
Apoi, 130 RON pe jucariile de lemn, restul, pana la 900 RON - total cheltuieili - pe body'uri, poncho, a, si o geaca de iarna (pe care n-o s-o poarte decat in iarana asta) si sosete.

Monica, si eu tin cont de sfaturile tale.
N-am apucat sa vad emisiunea - si eu, si Dan suntem amatori de acest gen - dar la noi tine de "scanteia" de moment: dak e sa se-ntample, se-ntampla, dak nu, putem sa ne uitam la orice, ca tot "spate in spate" ajungem.

Ali(stoisor) ce bine ca i-a mai scazut febra Sarei; primntzesa!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Salut fetelor hopa si eu ca numai pot zici ca sunt nebuna si duc lipsa acuta de timp (nu de altceva ) intru sa va salut un pic ca iar plec cu treaba la banca

Nu avem cine stie ce noutati, Yasmin tot nu are dinti, sambata am fost si noi la expo baby, ne-am luat scaun de masina ca scoica numai era buna nu prea o mai suoporta asta mica.

Spuneti-mi si mie voi mai dati calciu la bebei, ce alte vitamine sau suplimente le mai datai adic afier zinc si altele.

Revin mai tarziu, sper sa am timp

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput