MANCARIMI DE NAS

MANCARIMI DE NAS | Autor: lalilu

Link direct la acest mesaj

Luca, 2 ani si 2 luni, de vreo saptamana se scarpina la mas-gura -ochi, de zici ca si l rupe.In mod special la nas. Este, oare, parazitoza? Acum o luna i-am facut antigenul giargia si a iesit negativ. Sa -i mai fac un coproparazitologic?Sa fie de la viermi mancarimea asta?

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Farah spune:

sau vreun pui de alergie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

daca are si ochisorii rosii poate fi alergie.

giardioza nu da manacarime de nas,dar alti paraziti dau.repeta coprocultivul ca sa descartezi parazitoza.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Farah spune:

uite ca m-am trezit cu creierul mai limpede.
sau o ciupercuta? de la vreun loc de joaca...

sa incerc sa lamuresc ceva. coprocultura e pentru microbi, aia care dau diaree si altele, coproparazitologic e pentru paraziti.
depinde ce ai facut pentru giardia, daca te referi la ex de singe, e devreme sa le repeti ca sa poti pune baza (ca exista fereastra aia cind ai si nu se vede...), daca ziceai coproparazitologic, atunci da... dar stii ca nici la asta nu se vede intotdeauna...
eu as zice sa te duci la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Nu are ochii rosii, nu lacrimeaza, nu i curge nasul, nu stranuta. Nu cred ca i ceva alergic.

Nu am facut coproparazitologic, ci doar antigen giardia din scaun, nu sange. Nu am cautat alti paraziti.

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paisacodruta spune:

Buna,
Fetita mea are 2 ani si 3 luni aceeasi problema am avut-o si noi in vara mai mult acum deja nu se mai scarpina asa des...
Se scarpina pur si simplu la ochi , nas, fata dar mai des la ochi ...daca o spalam pe maini si fata in momentul acela nu mai avea nimic...nu se mai scarpina
I-am facut teste pentru paraziti au iesit negative...
Am folosit unguient pentru ochisori banuind ca e o usoara conjunctivita ...desi medicul mi-a zis ca daca ar fi avut conjunctivita ar fi aparut roseata la ochisor ...
Concluzia medicului pediatru si alergolog a fost ...o simpla alergie la praf ( am observat eu ...deoarece cand statea in medii cu mai mult praf se scarpina mai des....nu de mult am renovat casa) pe parcurs isi va creea imunitate...

O zi buna...
Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Mancarimi la nas dau de obicei viermi intestinali (giardia nu e vierme).
Ar trebui sa faci un examen coproparazitologic (repetat pentru ca oul de ascarid se elimina la anumite intervale).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eu stiam ca si giaria da mancarimi la nasuc.
Vezi poate nu ai luat bine probele de scaun.Si fa un coproparazitologic. De luna trecuta a trecut ceva timp.Ei fac imediat.

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput