Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(83)
Raspunsuri - Pagina 4
fluturasha23 spune:
Neata burtici! Va invitam la sau capuccino sau caffe machiato sau un ceai buuun de lamaie!
Bebecris sa stapaniti sanatosi toate achizitiile. Ce fel de saltea vrei sa cumperi pentru patut?
O duminica frumoasa tuturor!
29+
leeloo5979 spune:
Ooooff...am o problema majora. Mi se ususca rau de tot mucoasa nazala si se accentueaza sentimentul imposibilitatii respiratiei normale...pur si simplu ma sufoc...ma trezesc noaptea si ma ridic din pat si ies in balcon.
Bebele pe de alta parte...a inceput sa se miste mult mai putin si mai usor. Adica inainte misca tata ca lumea, si puternic, acum e cam anemic. Sa aibe si el zile cand sta mai linistit, sau deja a crescut si nu mai are asa loc de miscare si de aici si perceptia mea ca nu se mai misca asa cum eram obisnuita?
Am fost si ieri la Baby Expo, am cumparat caruciorul acela minunat, Douceur (pe bleu cu bleumarin si mai are niste insertii de culori), mai avea pe varianta portocalie si roz parca (de roz nu sunt sigura, de portocaliu da),un ursulet de plus portocaliu -mustar atat de moale de imi vine mie sa dorm pe el, si doua tuburi de unguent Garmastan. Cam atata, si am inteles ca in noiembrie va fi editia de iarna, desi probabil ca atunci suntem cu bebeii nascuti destul de multe si nu stiu in ce masura mai reusim sa ajungem.
Leeloo
33 +
http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
mav spune:
Neatza!
Leeloo, pune-ti in nas picaturi cu ser fiziologic sau chiar cumpara-ti un spray cu apa de mare... ca pt bebelusi.
Si ar fi bine sa ai un umidificator in camera, poate este aerul prea uscat...
Mie nu mi se usuca nasul, dar am si eu momente cand simt ca ma sufoc si incep sa gafai, chiar stand in pat sau pe scaun... Eh, nu mai avem chiar asa mult de "tras"....
Madutza, si eu zic ca sunt mai multe argumente in a schimba gradinita decat in a ramane la cea veche, insa tot tu stii/simti cum e mai bine pt fetita ta. Ah si sa mai scrii replici d-astea pozitive, simt cum ma incarc cu energie cand citesc lucruri frumoase despre copilasii nostri mai mari, sunt extraordinari. Acu' sa vedem cum se vor comporta cand s-or vedea in fata faptului implinit....
34+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Amalia spune:
Neata burticute!
Fluturasha multumim de tratatie! Chiar as bea in dimineata asta un ceai cu lamaie, cu toate ca nu-s racita!
Am dormit ca valiza in dimineata asta!. David s-a trezit ca de obicei pe la 7:30, s-a retras la el in camera (ca atunci cand lipseste sotul, vine si doarme cu mine) si m-a lasat sa dorm pana acum
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel
Otiliav spune:
Neata! Multam de cafea, si eu cu o cana in fata.
Ce placut este somnul de dimineata. Si pe mine m-a lasat Ana sa mai dorm o ora in plus fata de ea. S-a uitat la 101 dalmatieni si m-a strigat cand i s-a facut foame.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre
madutza spune:
Criss, cand editezi un mesaj, deasupra casutei de editare este un uton rosu pe care scrie Tube. Apesi pe el si iti vor apare niste paranteze, intre care trebuie trecut linkul :
Leeloo, inseamna ca ai aerul uscat in casa si ti-ar trebui un umidificator. O sa iti fie de folos, ca asa o sa i se intample si lui BB.
Da Mav, m-am cam hotarat cu gradinita. Sa vad numai daca o mai primesc, ca deja sunt 17 copii in grupa. O sa le fie mai greu sa o ia 2-3 luni. Dupa aia pun BB-le in masina si ma duc sa o iau. Abia ia si ea aer.
Azi nu am inca program...Dar vedeti ca sunt activa. Deh, vremea frumoasa si week-endurile hai-hui au trecut, in concediu sunt ...
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 30+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
oceanborn spune:
Neata fetelor!!
Carmendu LA MULTI ANI, multa fericire sanatate si un bebe sanatos , la termen iti doresc!!!!!
Ce petrecarete ati devenit ...asa inainte sa inceapa ploaia de bebelusi la noi la odisee va arde de distractie, ha? foarte bine, foarte bine... la mine tot santier...si duminica se lucreaza asa ca ma duc sa supraveghez lucrarile si sa-mi bag nasul in toate
O duminica linistita va doresc!!!!!!
29+Thomas
Amalia spune:
Carmendu LA MULTI ANI SI MUUULTA SANATATE!
Sa-ti dea Dumnezeu o nastere la termen si cat mai usoara si un bebic sanatos si mancacios!
Oceanborn spor la supravegheat! Lasa, cine o sa aiba o casa frumoasa la final?
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 34+ Luca Gabriel
Otiliav spune:
Carmendu, sa fii snaatoasa si iubita, sa iti aduca baiatul tau numai bucurii in viata, sa fiti o familie frumoasa si implinita!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 29+
Pozele noastre
madutza spune:
Carmendu, la multi ani si sa ai parte de iubire si integere in familie, de copii sanatosi si fericiti!
Sunt suparata ca fi-mea s-a trezit cu muci si stranuta. I-am dat vitamina C, septilin (ii dau de 2 zile), echinaceea, nurofen si sinupret. Nu stiu ce sa ii mai dau sa nu evolueze boala si sa isi revina. Poate ii mai iau niste Oscilococcinum. Cele cu copilasi, voi ce le mai dati la primele semne de raceala?
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 30+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community