Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(83)
Raspunsuri - Pagina 21
anes spune:
mav, stiu ca nu te lauzi tu, ci pe baiat, dar crede-ma, el este rezultatul parintilor lui. Si nu ma refer doar la bagajul genetic! Daca ar fi fost crescut de alt cuplu, nu ar fi fost acelasi copil cu acelasi comportament, cu aceeasi educatie, chiar daca l-ai nascut tu.
Indirect, laudele apartin parintilor pt. ca au un asemenea "produs".
carmendu lasa ca este bine ca nu ai avut contractii la dr., daca BB nu se streseaza, inseamna ca totul este ok! Ai tras si tu destule emotii la inceputul sarcinii!
Alexa, ai cumparat si tu o multime de lucruri!!! Si cred ca ai dat o groaza de bani!!! Sa le folositi sanatosi!
otilia, nu ai voie sa te aperi daca il gasesti in casa????? Fir-ar ei sa fie de hoti..!
Pai la noi este reglementata dpdv legal legitima aparare!
34+ 
Ramo2007 spune:
Buna,
Hop si eu intarziata ca de obicei...
CArmendu, LA multi ani, sanatate si un bebe sanatos si frumos!
AM fost sambata la Babyexpo...mama maama ce nebunie...dar ne-am descurcat.
Am luat carucior de la Graco (de fapt il primesc saptamana asta, ca pe rosu nu-l aveau dacat pe cel expus), pretul super bun 13 mil in loc de aproape 18 cat e pe net.Am mai luat cosmeticale de la Sanosan (toata gama), Garmastan, 2 body-uri si 2 pantalonasi...si astea ca pt 3 luni ca cele pt. 1 luna i s-au parut sotului prea mici...el crede ca o fac gata baschetbalista la cei 1,93 m cat are el....
Am vrut sa iau mai multe, lenjerii, prosoape dar nu mai avea rabdare sotiorul, asa ca ori le voi lua in noiembrie de la viitoarea editie (chiar daca voi fi pe ultima suta de metri), sau mai devreme...
Abia astept caruciorul...
Am ami crescut si noi cu o saptamana.
Azi noapte am visat ca m-am dus sa nasc si intrasem rau de tot in panica pana sa-mi faca epidurala...m-am trezit brusc, f speriata.Deja ma gandesc si ma apuca frica....
Ramo
28+ 
Puiutul meu scump
oceanborn spune:
Zairra bine ai venit si sarcina usoara in continuare. cate saptamani de sarcina ai? mesajele tale sunt moderate inca...de aceea nu le vezi, mai scrie vreo 5-10 mesaje si scapide moderare.
Cata_Micky nici eu nu am aici pe nimeni apropiat din familie in schimb am prietene..pe care ma pot baza. Mama si soacra astepta cuvantul magic "hai "si-s in avion dar momentan ne descurcam si fara ajutoare...sincera sa fiu as prefera sa ne descurcam fara ele cu toate ca nu-s bagacioase, stresante...om vedea dupa nastere.. oricum timp au, ai mei sunt pensionari deci mama poate veni oricand, singura grija a alor mei sunt 3 caini cu care poate sta tata...
30+
Thomas 
malinas spune:
Mirtha, multumesc de info.Inseamna ca la lista cu bagajul pt spital trebuie sa adaug si trusa pt epidurala. Este drept ca pana acum nu am discutat cu medicul acest aspect, dar mai bine sa-l am acolo si sa nu-l folosesc.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
33 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
cata_myky spune:
oceanborn-nu am prietene .am avut una in austria dar daca ne-am mutat ce sa fac.cu DD inainte.
vai ce am mai ris.nu stiu daca ati citit pe forum cele 80 de babisme,cu ce nu tre sa faci cind ai copil mic nebotezat.stiu si eu de citeva babisme ca bunicamea imi impui capul de fiecare data cind vb la tel.dar mi se pare oricum exagerat ce se spune in popor.auzi sa nu iesi cu copilul afara daca e nebotezat.pai nu tre sa ia si el aer?
da ce faci frate ca tre sa mergi la pediatru sau la cumparaturi.citeva lucruru le voi respecta cum ar fi sa-i leg de manuta ceva rosu ca mi-e frica sa nu il deochi eu,o sa ii pun o iconita la patut si cam atit.in rest o sa fac cum cred eu ca e mai bine pt BB.
dar va spun sincer ca m-am tavalit de ris
34+
Man-Dat Christian
AMR 3 sapt