Casnicute sexy 180

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multi ani, Amira!
Miha,

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Unde sunteti toate? Nu va place mea?

Doina, te rog sa-mi scrii seria de la geluri. Nu am notat-o nicaieri si mi-am sters si e-mailul de confirmare de la ultima comanda

In legatura cu jobul. Se inrautateste pe zi ce trece la noi . Multi colegi ( cei cu care am lucrat de la inceput) au plecat sau sunt in preaviz si in 2 saptamani pleaca. In loc de o atmosfera placuta se creeaza haos acolo. Daca inainte imi cautam job doar de dragul de a castiga mai multi bani, acum e din cauza disperarii . In fiecare zi vin obosita acasa, mi-a zis si soatza ca nu e normal asa ceva-adica treaba pe care o faceam 4 oameni o facem acum 2
Am incercat sa lucrez cu program full la al doilea job, dar nu vor ei ( sefii ceilalti), pt ca le convine sa merg din cand in cand, sa-mi fac orele si dupa aceea cheama pe altii care inca mai au ore de facut.
Ma deranjeaza faptul ca dupa ce imi depun CV-ul dureaza saptamani intregi pana primesc un raspuns, fie el si negativ. Dimineata am sunat la Fortele de Munca, mi-a dat datele si pe 6.10 am programare. Poate gasesc ei ceva pt. mine

Gata. M-am descarcat destul. Chiar daca nu scriu de fiecare data ( cu problemele astea si altele) va citesc mereu ( cand am ce citi)

Va pe toate . Nu mamai lasasti singura in frig

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha La Multe Lunite Amirei . cum merge gradi?
miki, multa bafta in gasirea unui job mai bun!
noi suntem pe acasa, iar mama cu 2 copii:) ce liniste este, se joaca amindoua, dar mai tirziu tre' sa ne apucam de teme

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
Mirela pai tu esti cel mai aproape de fapt asa ca te astept
miki si spor la gasit job nou si buuuun
alinutza faci antrenamente vad
va pe toate
eu sunt acasa inca cu d-ra ruxi dar incet, incet, o luam spre parc

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post