Casnicute sexy 180
Raspunsuri - Pagina 14
Bimilit spune:
neata!!!
multam de cafei.
sanatate la bolnaviori.
cuscra miha io am 16 ani,unde ma incadrez?[la minore]
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
alina, da ce matinala esti.
cate sapt de sarcina ai?
ce face alexa?cred ca-i nerabdadoare sa-l vada pe bb.
auzi da de scroafa nu mai zisai nik.sa inteleg c-o manca soricelu?
alexa si mami spune:
neata bia! sunt matinala, ca s-a trezit alexa devreme, sa nu piarda nu's'ce desene
am 33 sapt da click pe burticoasa de la semnatura
alexa e nerabdatoare, a zis "nu mai suport sa astept":))) de fiecare data cind mergem la buc ne intreaba daca e gata, il scoatem?
scroafa...subiect tabu anu' asta ne-a stresat mai putin decit de obicei. din feb de cind ne-am mutat, nu ne-a vizitat niciodata si ce rau imi pare... a stat mai mult plecata, mare, munte, grecii, ca auzi la ea "cind sa ma plimb daca nu acu'" da' v-am zis, mai are pina in dec cind naste fii'sa si atunci vedem noi cine ride la urma
da' scroafa ta ce face?
auzi, mie imi place rau locatia ta
alexa simami
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Liana30 ia zii ma bobocico io maine fac 11 ani pe unde ma incadrez? |
La aia de otel.
La multi ani fericiti si voua.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui alexa si mami miha, tre' sa-i fac cadou colegului o oala de lut(da' nu in cap:))) |
Sau poate un ghiveci.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui Bimilit cuscra miha io am 16 ani,unde ma incadrez?[la minore] |
Intre 15 si 20 de ani nu se sarbatoreste. Probabil e proba timpului,sa se vada cat rezista cristalul primit la 15.
mariussimiuc spune:
Helau!
Mie mi-e rau de nu mai pot...Vreau un rachiu sa-mi treaca greata si inca unul sa-mi treaca
Nu stiu de la ce m-am defectat in halul asta...Ba cred ca stiu... Mai aveam niste inghetata in congelator...fo juma de kil ...si am mancat-o toata aseara,ca ma incurca cutia pe acolo... Adevarul e ca fu cam multa,dar nu m-am lasat pana n-am dovedit-o,breee... Munca grea am avut...da si ce munci grele o sa am azi pe buda.
Danelutza spune:
Buna dimineata si multumesc inca o data pentru urari
Noi sintem acasa, adica eu si Isabella, ma bucur ca a vrut totusi sa manince un crenvurste si un out, acum sta pe canapea invelita si se uita la televizor. M-a omorit si asta noapte din ora in ora, drept pentru care pe la ora 4 cind m-a strigat, am crezut ca am facut pipi pe mine, asa am sarit in picioare, de fapt mi-au venit rusii, probabil tot de la stress si oboseala.
Am fost la doctor stam bine, adica de ce m-am temut nu am scapat, are otita si e pe antibiotic pentru cinci zile. I-a luat si singe, a stat cuminte ca un mielut, a iesit infectie la analiza singelui, deci otita e in floare .
Va doresc sanatate la toate: mamici, pitici, tatici, ma duc sa fac curat si sa tin companie Isabellei.
Elvetia in miniatura
Bimilit spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Intre 15 si 20 de ani nu se sarbatoreste. Probabil e proba timpului,sa se vada cat rezista cristalul primit la 15. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
cuscra, da io nu-i oferii "cristalul" la 15 ani ci mult mai tarziu.
Bimilit spune:
alina, scroafa mea cred ca e bine.nu o vazui de 3 luni.
mihaela sincer imi pare rau ca te-ai dereglat la burtik, da asa-ti trebuie daca ai mancat fara noi.baga o capsula de imodium.
danutza, sanatate printesei.sigur pana luni se reface si poate sa mearga la gradi.
va tzuc da mai viu.