Casnicute sexy 180
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
Buna sexoaselor
Daneluza printsica mica sa nu o mai doara nimik si sa puteti sarbatori asa cums e cuvine
La multi ani! fericiti alaturi de sotiorul tau pe toti sa fiti sanatosi
Miho, ce le mai stii tu ca un om mare cum sunt astea de tinichea, de lemn la cati ani... adica voi acu' cat faceti? de-i aia de tinichea si la cat mai multi ani!...
alinutza ca esti mumoasa
doina, si eu...ce mancarica buna ai facut?
eu am pus sa fac o zacusca...bronzatul zice sa ies sa ma plimb, relaxez cat sunt astia mici dimineata plecati si eu stau prin cratite
va si ma duc la curatat de ardei si vinete...ca s-au racit dupa copt
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mikiriki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Miki
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica-elizabet miki, tu nu ca n-ai fii super tinerica...dar intineresti pe zi ce trece...zici ca abia ai inceput liceul iti sta super cu noul look Danelutza, ce-ai patit? Miho ce tacuta esti azi monica Prajituri si papa bun Papa de post |
multumesc de compliment. iar roshesc . mi-a zis soatza aseara: fatooooooo, eu nu mai ies cu tine la bratz c-o sa zica lumea ca ies cu fiica in oras
Am trecut prin multe in ultimele 4 luni si am decis ca e timpul pt. o schimbare. Io sper ca in bine
Miki
mikiriki spune:
Danutza, La multi ani fericiti impreuna!!! Eu zic sa te dai
In legatura cu slabitul......stress, munca, nervi, apa multa, fitness, jogging si regimul prescris de nutritionist ( cateodata il mai incalc si a doua zi rontzai mere si ardei )
Doina, sigur ca da. te anunt dupa ce trimit comanda
Am multe de povestit, dar astept intalnirea de pe bancutza
Sunt prin zona
Miki
Danelutza spune:
Multumesc pentru urari
Am fost la prinz la restaurant, iar cind am intrat acolo, a apucat-o pe Isbella tremuriciul si frigul . Am rezolvat papa repede, dupa care pe cai si acasa. A adormit in masina saracuta, am asezat-o in pat, i-am dat pijamaluta, a vrut sa doarma cu mami, nu inainte de a-i pune termometrul 39.3 , a dormit, am adormit si eu linga ea, dar cind m-am intors si m-am "fript" am sarit instantaneu sa-i vad capusorul cit e de cald. S-a trezit cu febra 39.4 , in loc sa scada, creste si a inceput sa si tuseasca... Am sunat la pediatru, cica tocmai plecase, dar daca o dor prea rau urechiusele sa o duc la urgenta, daca reusesc sa o tin sub control, miine dimineata la 7.45 sintem la usa pediatrului, ca dupa aia e wikend-ul si mi-e frica. Asta deja e boala "intoarsa", ca saptamina trecuta am salvat-o, probabil trebuia atunci sa o las sa se rezolve de la sine . Gata, m-am plins suficient, ma duc linga Isabella.
Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
Off...Danelutza, imi pare tare rau...multa, multa sanatate ca stiu cum e sa treci prin stresul asta
va si aveti grija de voi
miki, pi la she ora ashe sa ne prezentam la banca?
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
doinabita spune:
Miky
Monica, am facut ciorba de pui, o mancare cu pulpe de pui si ciuperci la cuptor.
Danleutza multa sanatate Issabelei!!!!
Miky as bea si eu un coniac caci la noi e frig si ploua dar o merge cu pastile pentru inima?
Doina Bita
mikiriki spune:
Va las pe voi sa alegeti ora.
Danutza, multa sanatate Isabellei
Doina, ma abtin. dar nu cred ca merge cu pastile.
Merg la cumparaturi cu ``tata``
Revin
Miki