Reteta prajitura desteapta(inteligenta)
Raspunsuri - Pagina 3
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki ^fetelor dar o poza cu praji nu pune nimeni? M-ati facut curioasa si vreau sa o fac |
Am pus eu aici
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Adela P spune:
Multumim de poza Mariussimiuc, arata ymmyyyy . Vreau si eu s-o fac dar parerile vad ca variaza si la timpul de coacere, 1 ora, 45 minute, 2 ore....foc mic asta am inteles.
Al meu cuptor e in F...sa pun oare la 300? De obicei restul prajiturilor le coc la 350. Help.
mariussimiuc spune:
300 F cat inseamna?150 grade Celsius? Da,cred ca e in regula.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Elena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Am pus eu aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2 De la lume adunate si-napoi la lume date... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
ce yamiiii arata !!
o sa incerc si eu s-o fac.
_
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.
ANITA75 spune:
inca ceva,dupa ce trece 1h se deschide cuptorul si se poate incerca cu scobitoarea, nu?
iulia_b spune:
Am incercat-o si eu pt ca mi-a parut simpla de facut, a iesit f buna la gust dar de consistenta moale, ca o crema de zahar ars. oare unde am gresit?
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui ANITA75 inca ceva,dupa ce trece 1h se deschide cuptorul si se poate incerca cu scobitoarea, nu? |
Dim momentul in care se rumeneste deasupra se poate deschide usa cuptorului.
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui iulia_b Am incercat-o si eu pt ca mi-a parut simpla de facut, a iesit f buna la gust dar de consistenta moale, ca o crema de zahar ars. oare unde am gresit? |
iulia,crema care va rezulta la final,intre cele 2 blaturi e ca si crema de zahar ars. Despre aceea e vb sau toata prajitura e ca o crema moale? probabil ca trebuia sa o lasi mai mult de-o ora. Depinde de cuptorul fiecaruia timpul de coacere.