Reteta prajitura desteapta(inteligenta)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

^fetelor dar o poza cu praji nu pune nimeni? M-ati facut curioasa si vreau sa o fac

Am pus eu aici

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Multumim de poza Mariussimiuc, arata ymmyyyy . Vreau si eu s-o fac dar parerile vad ca variaza si la timpul de coacere, 1 ora, 45 minute, 2 ore....foc mic asta am inteles.
Al meu cuptor e in F...sa pun oare la 300? De obicei restul prajiturilor le coc la 350. Help.

Mergi la inceput

300 F cat inseamna?150 grade Celsius? Da,cred ca e in regula.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti ms1 si ms2

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui maraki

^fetelor dar o poza cu praji nu pune nimeni? M-ati facut curioasa si vreau sa o fac

Am pus eu aici

ce yamiiii arata !!
o sa incerc si eu s-o fac.

_

Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

cred ca-i tare bunaaaa

Mergi la inceput

inca ceva,dupa ce trece 1h se deschide cuptorul si se poate incerca cu scobitoarea, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Am incercat-o si eu pt ca mi-a parut simpla de facut, a iesit f buna la gust dar de consistenta moale, ca o crema de zahar ars. oare unde am gresit?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

inca ceva,dupa ce trece 1h se deschide cuptorul si se poate incerca cu scobitoarea, nu?

Dim momentul in care se rumeneste deasupra se poate deschide usa cuptorului.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Am incercat-o si eu pt ca mi-a parut simpla de facut, a iesit f buna la gust dar de consistenta moale, ca o crema de zahar ars. oare unde am gresit?

iulia,crema care va rezulta la final,intre cele 2 blaturi e ca si crema de zahar ars. Despre aceea e vb sau toata prajitura e ca o crema moale? probabil ca trebuia sa o lasi mai mult de-o ora. Depinde de cuptorul fiecaruia timpul de coacere.

Mergi la inceput

si eu tot asa m-am gandit ca seamna cu o crema de zahar ars (tort)

Mergi la inceput