Gravidute prin FIV (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Multumesc mult Carmen,Rami,Andrada pentru lamuriri si incurajari.Incerc sa nu intru in panica si sper doar ca medicul meu e mai precaut.

Rami ai o burtica tare dragalasa,care nu mi se pare nici mare nici mica,doar frumoasa.Si-n plus,iti sta taaare bine.

------------------
Flori 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andrada,ma bucur tare ca s-au rarit contractiile.Doamne ajuta s-o tii tot asa si poate si mai bine!!

------------------
Flori 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Sima Felicitari pentru gemeni, vezi suntem am devenit colege si nu te speria daca creste asa de bine BHCG va fi bine

Flori stai linistita ca ce au spus fetele e asa si la mine colul se scurtase cum trecea timpul si doctorul de la echo mi-a spus ca e normal sa fie asa. La mine la col nu se mai uita de 6 saptamani doctorita mi-a zis ca pana nu am contractii dureroasa sa nu-mi fac griji de col

Rami esti o graviduta foarte draguta burtica e exact cum trebuie sa fie la 20 de saptamani dar mare grija cu caratul de la piata o singura miscare gresita si se poate intimpla orice.Si de acum incolo o sa creasca si mai mare .........

Andrada ma bucur ca contractiile s-au rarit dar cred ca asa este normal si eu am avut mult mai multe contractii si acum am destul de rar si no-spa iau doar 3/zi

kittyke 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

andrada, kittyke- eu am zis ca mi s-a parut mie ca nu mai am contractii asa de dese. da' vad ca si voi spuneti acelasi lucru. poate nu o doar o intamplare, poate asa trebuie sa fie.......

33+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Of. fetelor, ma omoara constiparea asta. Nu mai stiu ce sa mananc, nu m-am constipat in viata mea in asa hal - ca nu mai functioneaza nici supozitorul cu glicerina, am bagat la sfatul medicului si 2 odata. NIMIC!! Se blocase tot. Am senzatia de usturimi de col de la constipare, nu mai puteam nici sa merg A mai patit cineva asa ca mine? Mi s-a spus sa scot din alimentatie: painea, bananele, si sa mananc tot fiert. Pai ce sunt bolnava? Cand ma apuca seara cate o foameee mananc tot frigiderul.

Cami 18+
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Buna burticilor

Imi place sa va spun asa adica burtici. Intotdeauna mi-au placut femeile gravide . Mie mi se par tare frumoase cu burtica.Va multumesc celor care ma-ti felicitat si nu va enumar ca sunteti multe.

Hai sa va mai spun ceva ,dar sa nu radeti de mine: Uraaaaaaaaaaaaa........am venit si eu la odisee.

Va doresc sarcini usoare si la termen.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
AndradaP. mai ai putin iubita! Ma gandeam la tine la ultima noastra intalnire si tare mi-ar fi placut sa-ti vad si eu burtica!
Rami73 de tine ce sa mai spun, decat ca ai o burtica delicioasa si ca-ti sta tare bine graviduta!
Amzulica am vazut si eu pozele baietelului tau si e dulce foc! Sacina usoara in continuare!
Mirela_1, Flori_76 si la voi ma gandeam si ma bucur ca sunteti bine si bebeii vostri la fel!

Si soarele va zambi cand tu vei veni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Amuzulica incearca prunele uscate,...le speli bine si le lasi in apa pana se umfla cu apa apoi le mananci! La mine nu dau gres...

Eu in sarcina nu am avut probleme asa mari insa ultima data cand am fost constipata 5 zile, dupa ET, asa am rezolvat problema:cu prune uscate!

30+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Fetelor, ne-am apucat serios de camera bebelusilor..
Le-a facut sotul niste picturi de toata frumusetea...abia astept sa va arat cand le termina!Iese super!
Am inceput si cumparaturile de hainute, si accesorii!
Deocamdat nu luam carucior ,..poate la primavara!
Kitul de cel stem il avem...

30+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Smoly, ai facut deja testul?
eu il voi face acum , joi.
Exista un tabel cu valorile "normale"?

Bq 11+

Mergi la inceput