Gravidute prin FIV (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

miki- ai PM

32+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

BUNA SEARA BURTICILOR

Fetelor sa stiti ca a-ti avut dreptate .Sunt 2.Am 2 bebici. Analiza BHCG s-a dublat de la 1380 la 3743 in ziua 16 de la ET. S-a vazut si la ecograf,dar nu foarte bine.Abia astep pana miercuri sa-i vad la ecograf.Sa va spun sincer si eu sunt cam speriata.Ma gandesc oare cum o fi ,daca mai sunt bebeii,daca va fi bine etc....dar incerc sa ma aptin si sa gandesc pozitiv.Am 35 de ani si astept de 10 ani luna de luna acesta minune .Multumesc din suflet lui Dumnezeu.

pt toate burticile

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Sima felicitari ptr bebici, sanatate si sarcina usoara si la termen
Liana fata draga ne e dor de tine

Noapte buna BURTICI si multi

Bianca 20+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Salutare fetelo...in sfarsit si pentru voi vi s-a indeplinit visul
Eu sunt nelia,am 22 de ani si un baietel frumos de 7 luni(aproape)
se numeste cristian si a fost nascut prin inducere.medicii m-au speriat ca nu mai am lichid amniotic iar bb se poate asfixia.
Prostii...am trecut printr-un cosmar dureri non-stoo
am uitat sa va spun ca la 34 sapt am avut o amenintare de nastere prematura din cauza unui drum lung ITALIA-ROMANIA am luat ginipral no-spa si inca ceva...nici sa vrei nu mai nasti apoi la termen din cauza lor.si la 37 sapt le-am oprit.si tot asteptam.erau toate la locul lor dar nasterea nu se mai declansa.asa ca cu atatea medicamente sigur ajungeti la terman(il si treceti)
VA ROG NASTETI NATURAL,,,,nu pot sa explic sa fiu pe intelesul vostru,dar eu locuind in italia,la al 2 copil cand va veni,am sa nasc tot natural,fara epidurala...nu se moare si intareste relatia mama-copil.
acum fiecare cu alegerea lui.
bucurativa nu va mai faceti atatea griji,,,pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Hello burtici!

Am fost si noi astazi la controlul lunar si bineinteles ca am facut si eco,ca deja ne e era dor sa vedem bebelusul scump si drag.
Bb e bine,a crescut,are 1,2kg si e super vioi.Mamica lui are insa din nou iminenta de avort.Colul s-a scurtat cam mult de la controlul trecut(de la 4,4cm,acum are 3,3).Asa se intampla?Pe masura ce inainteaza sarcina se mai scurteaza si colul sau e naspa treaba?

Acum,pe langa utrogestan,gynipral,glubifer,no-spa..mi-a dat sa facsi doua injectii cu dexamethasone.A mai facut cineva asa ceva?Aveti idee pt ce anume se recomanda in sarcina?

Saptamana viitoare vrem sa luam si noi legatura cu cei de la Cord Blood Center sa ne trimita contractele.

Cam astea-s noutatile de la noi.

Aa,bebe si-a bagat un piciorus intr-o coasta de-a mea si oricat i-am explicat toata ziua si l-am rugat sa-l mute putin,nu vrea el si gata!Se simte bine asa..Foarte bine,doar ca mami nu prea poate sa stea relaxata deloc,asta e...

Pupici la burtici

------------------
Flori 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Sima:felicitari pentru cei 2 bebelusi!Sa fie sanatosi si sa se nascala termen!

------------------
Flori 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

flori-dexa... se face pentru maturizarea plamanilor lui bebe in caz ca se naste prematur. daca tu ai 27 de sapt este perioada foarte buna sa incepi injectiile. eu am facut 4 injectii, cate 1/sapt.
iar colul de 3,3 este bine. nu te alarma. la mine scazuse de la 3,3 la 2,6 apoi la 2,4 si dupa 3 sapt de stat in PAT ajunsesem la 2,8. stai cuminte in pat.

33+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Sima, felicitari pentru gemenei !!!

Flori, un col de 3,3 cm mi se pare foarte bun pentru 27 sapt. ! Orificiul intern este inchis ? Ca atunci nu vad unde e amenintarea de avort... Faptul ca s-a scurtat nu mi se pare un pericol, mai ales ca e inca destul de lungut. Oricum, daca medicul te-a sfatuit sa stai in pat, probabil ca e bine sa-l asculti. Contractii ai ?
Dexamethasona se face pentru maturizarea plamanilor lui bebe, este ceva uzual la aceasta varsta de sarcina. Stai linistita ca e totul bine.

Eu cred ca sunt putin inconstienta, pentru ca desi am destul de multe contractii BH si ma mai si doare pe ici pe colo, alerg toata ziua de nebuna, stau numai cu fundul in masina, fac piata la greu, iar la birou recunosc ca pozitia de stat pe scaun non stop nu e tocmai confortabila... Dar toate astea imi confera confort psihic, ceea ce pentru mine conteaza enorm. Sper sa nu fac prostii, incerc sa ma monitorizez oricum destul de des.

Fetelor, am pus si eu in album poze noi cu burtica, daca vreti sa o vedeti. Va pe toate !

pozici

rami 20+

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

fetelor,va rog din suflet cine a facut DT la Medlife,puteti sa-mi dati si mie valorile de referinta pt PAAP-A si free-B?
Va multumesc!

Cristina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Sima1 felicitari pt gemenasi!

Flori si eu spun - ca si fetele - ca daca orificiul intern este inchis, e ok. Colul e normal sa se scurteze pe masura ce sarcina inainteaza.

Ramica ai o burtica frumoasa si nu este mai mica decat se vedea in pozicile de la intalneala. Cat priveste activitatea ta, pot sa inteleg ca-ti da confort psihic dar ma ingrijoreaza "facutul pietei" daca include si carat...

Neli multumim pt incurajare! Sa-ti traiasca flacaul!

Fetelor mi-e si frica sa spun cu voce tare, nu-mi dau seama inca daca visez sau nu dar azi, pana la ora asta, nu am avut decat 9 contractii (fata de cel putin 40 cate am avut / zi in ultima saptamana) Sper ca schimbarea sa fie urmare a tratamentului si nu doar o intamplare. In schimb, mi s-a lasat destul de tare burta. Spwr sa fie normal.

Andrada 31+

Mergi la inceput