Gravidute prin FIV (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Ralu calculezi de la data punciei la care adasugi 2 sapt.

Andrada nu ne-ai spus cum a fost la doctor, cum a fost afara la soare......abia astept sa ies si eu azi!!!!!

Cami nu mai zici nimicuta??? Ne e dor de voi!!!
21+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

M-am intors!!!!
Am multe de recuperat, dar ma simt bine!
Azi mergem la eco, va tin la curent!

Pentru toate fetele !!!

29+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Welcome Marush!>:D< Ne-ai bagat in sperieturi, tot te muti la spital. Asteptam vesti bune de la voi.
Sima1, chiar ca repede a trecut vara asta, imediat e craciun, abia astept sa vin acasa cu bebe. Ai grija de voi!

Julia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Marush, nu mi-a iesit iconita, am vrut o imbratisare mare sa-ti trimit, uite un in locul lui.

Julia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor

Am fost azi la eco, activitate mare la mine in burtica. mei iar s-au mutat, acum sunt unul langa celalalt (la ultima eco erau unul deasupra celuilalt). Dadeau din manute si piciorute de m-a pufnit rasul. Dr. ne-a asigurat ca totul este ok, si ia ghiciti..... unul din bebici este baietel (dr. a zis 99%). Din pacate celalalt bebe nu a vrut sub nici o forma sa ne arate sexul, s-a intors cu fundul spre noi si n-a mai fost chip sa-l facem sa se razgandeasca. Poate data viitoare vom avea mai mult noroc. Dupa masuratori sunt cu 1 saptamana mai mari, colul foarte bine inchis, deci totul ok.

tuturor.

Eni 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Enni - bravo. Pe 13 imi vine si mie iar randul, avem bebicii la diferenta de 1 zi parca nu? Apoi pe 21 am morfofetala, iar emotii ...

Cami 18+
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Petricica nu-ti pierde speranta, intortocheate sunt caile Domnului
Marush bine ai revenit, aveti grija de voi si sa dea DD sa nu mai mergi la spital pana in ziua cea mare: nasterea
Raloucoutza, Sima sarcina usoara si la termen, bebici sanatosi si voiosi
Tuculucu felicitari, sa-ti traiasca copilasii si sa fiti sanatosii cu toii

Multa sanatate si sarcina usoara in continuare tuturor gravidutelor

Noi nu avem noutati, asteptam eco de 20 sapt, martea viitoare; bebe are zile cand e mai lenes si zile cand e foarte saltaret, mancalar mama . De miercurea trecuta a revenit gustul de metal si senzatia de greata, iar ptr 2 zile m-au durut foarte rau sanii. Ma simt in continuare obosita si oricat as dormii nu ma satur.
Uitai sa spun ca de vre-o 2 sapt ma trezesc cu o foame de lup in timpul noptii, incerc sa ma limitez doar la fructe sau o cana de lapte caldut.
Am cumparat ptr prima data ceva ptr bebe: o paturica, e asa frumoasa ca nu m-am putut opri desi eram hotarata sa astept inca vre-o 10 sapt.

Noapte buna burtici

Bianca 18+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Din pacate vestile despre mine nu sunt t6ocmai bune.....am fost ieri la echo si colul meu este deschis pana la cerclaj insa nu s-a scrtast de loc a ramas tot de 4.75, drept urmare nu am voie sa ma dau jos din pat .

Bebicii erau bine dadeau din manute si din picioruse, sunt in grafic cu dimensiunnile si surprizic le-a crescut puta, asa ca o sa avem 2 baietei.

21+

Cat de mari suntem

Asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Fetelor, eu ma trezesc noaptea, mai bine zis dimineata la 4-5 cu un rau, de am senzatia ca pic din pat. Dupa vreo 2 ore reusesc sa adorm din nou, si cateodata chiar imi trece. Ati mai patit careva asa ceva? Uneori am aceeasi senzatie chiar si peste zi, si trebuie obligatoriu sa ma intind. La inceput m-am panicat, dar acum parca m-am obisnuit!
Sexul copilului cand se poate determina? Doar la 20 sapt? sau mai repede?
Cele care ati facut FIV in strainatate, ati mai facut controale si acolo? sau doar in Ro?
Eu parca nu m-as baza doar pe dr de aici! sau sunt paranoica?Si o ultima intrebare (deocamdata) voi cat de des mergeti la eco?
Multumesc mult!

Bq 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raloucoutza spune:

felicitari VALERIApentru cei 2 copilasi cu putulici. Stiu ca e cam greu sa nu te dai jos din pat, dar fii eroina pana la capat
Eu am trecut prin mari emotii ieri cand mi-a intrat in cap ca sarcina mea e oprita in evolutie pt ca nu am niciun fel de simptome de sarcina(sanii un pic mariti dar fara durere si ... cam atat)si am citit pe forumuri ca astea sunt simptomele : ca nu prea simti nimic
Eu sunt cam in a 5-a sapt si...inca nimic.
Stiu ca eco imi va spune sigur , stiu ca le pot face rau bb-ilor , dar nu pot sa nu ma gandesc si la alternativa asta care ma termina d.p.d.v psihic
Oricum, ieri nu am mai rezistat si m-am dus sa-mi repet testul BHCG si primesc azi rezultatul.
Cam cat ar trebui sa iasa daca l-am facut deja acun 6 zile si a iesit 143?
inca ralu

Mergi la inceput