Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

A, mi-am adus aminte ca am o pereche de nadragi GAP americani si am verificat ce marime sunt...scrie 6. Aici in UK 6 e marimea lui Posh Spice deci e clar ca nu vorbim de acelasi "6". Asa ca ... 10 UK ar fi 6 USA.

Sper sa fie cu folos

Dark Bendis

24+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

veronica 75, cezariana vad ca numai in romania este la alegere...eu am nascut in italia primii 2 copii si,acolo,se face cezariana numai cand sunt probleme pt mama,copil sau amandoi...de ex la mine ,primul copil a fost cu capul sus,nu s-a intors si mi-am capatat cezariana...la a doua ,dupa 5 ore si ceva de travaliu,nu mi s-a deschis uterul,contractiile erau ff dese,riscam si eu si aia mica,drept care m-au taiat...acolo poti sa te rogi in chineza de ei sa-ti faca cezariana si nu fac...nu au voie....cea mai frumoasa si usoara nastere e cea naturala cu epidurala...am o prietena care are 3 copii pe care i-a nascut asa si e f fericita...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui BillyBilly

Eu prefer nastere naturala cu epidurala, daca nu se poate, asta e!

Colostrul, DA, este normal deja...si eu am avut o repriza, acum ori n-am mai sesizat ori nu s-a mai intamplat nimic.

La pantalonii Motherhood si eu tot M port, inainte de sarcina purtam 38-40 la pantaloni (depinde de producatori).

Am fost la baby-expo, am si povestit, acum cateva pagini in urma. Cineva nu ne citesteeeee....

mai trebuia sa raspund ceva???

Catalina

26+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Ba, va citeste, dar mai greuDupa ce am pus intrebarea, mi-am amintit ca nu am citit ce s-a intamplat in wnd
Mercic

Cat despre nasteri,inainte sa raman gravi, eram convinsa ca voi face cezariana,acum sa vedem cum o vrea bebe, dna.dr. si nu in ultimul rand, Dzeu

21+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mie mi se pare normal ca dr care-ti supravegheaza sarcina si cu care nasti sa-ti expuna avantajele si dezavantajele la ambele nasteri si sa se refere strict la cazul tau.Eu am vbit cu dr mea despre nastere,nu am hotarat nimic,dar mi-a expus cum decurge nasterea normala si cezariana..si cum va fi dupa..Dar a spus totul privit prin prisma problemelor mele(coagulare,streptococcul de care trebuie sa scap,ce recomanda dr hematalog,luat in calcul inaltimea-bazinul..si nu in ultimul timp pozitia lui bb)La noi a ramas asa..vbesc cu hematologul,ea in urma analizelor si problemei mele face recomandarile de rigoare si apoi in sapt 33-34 cand s-o intoarce si bb,vedem si hotaram.
Este bine sa ti se expuna toate riscurile si toate partile mai frumoase sau mai putin frumoase la ambele nasteri si mi se pare aiurea ca un dr sa te indrume sa nasti intr-un fel cu chestii gen "ti se largeste bijuteria"(just n-am nik cu tine,afirmatia dr tale ma deranjeaza,mi se pare neprofesionist sa spui asa ceva unei paciente..atata tot)
Nu sunt pt cezariana de fitze,dar cum i-am zis si dnei dr...imi doresc sa nasc normal cu epidurala,dar daca copilul meu sufera cat de putin vreau sa se intervina si accept cezariana fara pic de regret!Nah,asa "necurajoasa"cum ma simt eu acum...dar asta este parerea mea.Insa cum ziceam,cred ca este inca devreme pt aceste discutii.

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Citat:

Colostrul, DA, este normal deja...si eu am avut o repriza, acum ori n-am mai sesizat ori nu s-a mai intamplat nimic.

La pantalonii Motherhood si eu tot M port, inainte de sarcina purtam 38-40 la pantaloni (depinde de producatori).

Am fost la baby-expo, am si povestit, acum cateva pagini in urma. Cineva nu ne citesteeeee....

Catalina

26+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Ba, va citeste, dar mai greuDupa ce am pus intrebarea, mi-am amintit ca nu am citit ce s-a intamplat in wnd
Mercic

21+cu CLARA

Esti iertata, fiica! asta pt ca te stiu femeie insarcinata...

Sa cresti mare!

Catalina

26+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Citat:

Catalina

26+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mercic

21+cu CLARA

Esti iertata, fiica! asta pt ca te stiu femeie insarcinata...

Sa cresti mare!

Catalina

26+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

21+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Buna fetelor

Eu tocmai am venit de la medic si ca sa fiu la subiect, indirect a venit vorba despre metode de nastre si mi-a spus ca el este adeptul teoriei potrivit caruia lasa copilul sa-si aleaga momentul cand vrea sa vina pe lume , fara a-l supune evident niciunui risc...
Oricum nu aveam de gand sa solicit cezariana si ma bucur ca gandeste asa. Vom lua decizia impreuna cum o sa nasc la mom. potrivit

Dar...am vesti si mai bune !!!!!! Chistul care acum 2 saptamani la 4D avea 8mm, acum are 4,6 mm si se pare ca nu este de natura patologica.
Asadar masuratorile au iesit bine, in limite normale, bblina are 290 gr si se dezvolta normal
Asadar Andreea si ...cealalta mamica cu aceeasi probleme (nu mai retin numele)sa aveti incredere ca totul va fi bine. Ma rog la Dumnezeu sa se retraga in totalitate si sa fie atat fetita noastra cat si copii tuturor perfect sanatosi.

Acum, dat fiind problemele mele, eu am 2 medici (1 in Ungaria + 1 in Oradea) si poate ca fac cam multe eco...Mi-a fost jena sa intreb, dar voi ce stiti? este vre-un pericol???

Doamne ai grija de Daria Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ce ma bucur pt tine Dalma!Bine ca e totul bine si bb si tu..chistul se duce..bravo.
Nu am auzit sa dauneze eco la bb,dar nu cred ca e ok nici daca faci nush cate eco pe luna.

Eu am primit cadou,ca-s cuminte si merit..un trandafir,un cantar si un tensiometru...si o punga mare de nectarine pt maniaca cu nectarinele..evident de la iubitul meu.
Deci raportez 5 kg luate pana acum si o tensiune ok..

POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Dragi burticutze, cica am fost in medical pe motiv de durere de coloana!! aiurea! am muncit vineri, sambata si duminica de-am capiat! nu mi-as fi inchipuit in veci de veci k, insarcinata in 6 luni, umblu ca titirezu' cu autobuzul de la Obor la Kaufland Colentina cu draperia dupa mine; sau k ma pun pe varuit tzevile si plinta prin bucatarie, facand acrobatzii pe sub masa! e adevarat ca azi la job am atzipit de 2 ori, insa sunt fericita am reushit sa zugravim si dormitorul, sa fie pregatit pt venirea bebelinei celei mici.

Ma cam ingrozesc prturile la patutzuri de bebici, poate ca ajungem prin Ikea intr-una din zile, sa vedem ce-o fi pe-acolo...

Rar am ajuns sa va citesc, dragele mele, rar de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Seara buna fetelor,

Sa va spun ceva despre alaptat, din ce mi s-a intamplat mie la prima sarcina. Nu am vrut sa ma dau cu nimic pe sani pt ca imi era teama sa nu inghita bebelina ceva ce nu trebuie...deci am fost mai catolica decat papa si nu era cazul pentru ca dupa cateva zile sfarcurile mele erau carne vie!! Cand sugea cea mica imi dadea sangele si mie imi curgeau lacrimi de durere, plangeam si ii dadeam piept...parca eram mama eroina. Nu e de ras insa, pt ca nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva. Copilul meu sugea lapte si sange...mi-am dat seama dupa ce regurcita si m-am speriat ca in prima faza credeam ca e de la ea. Nu faceti ca mine! dati-va cu crema pe sfarcuri si inainte si dupa alaptare! Una din cele mai bune este Garmastan.

Legat de epiziotomie, eu am avut si s-a vindecat repede si foarte bine. Nici nu se mai simte si nici nu s-a modificat ceva la "dansa". Stati fara grija.

Ledi, ai grija de tine desi stiu cat iti este de greu sa stai atata in pat..OF! ...ma bucr ca ai tensiunea buna si ca ai luat doar 5kg.

Vero, stiu ca si lor le este greu si ca au plecat plangand pt ca mamele lor nu s-au putut abtine...dar sper sa le fie bine. Si sa se acomodeze repede. Acum sunt deja acolo, au ajuns de vreo 2 ore si eu ma gandesc la ei.

Billy, noi am stiut ca o sa facem 2 BB-i de la inceput. Pt ca nici eu nici sotul meu nu am avut frati/surori si ne-am fi dorit asta foarte mult. Si in plus tati ar fi vrut un baiat, macar al doilea...deci era motivat sa mai faca inca un BB....numai ca..GHINION...tot cu pasarica a iesit

Carmen, o sa te descurci, o sa vezi. Si eu sunt rea rau de tot de somn si imi faceam mari probleme insa o sa vezi ca dupa ce alaptezi adormi imediat la loc pt ca se secreta un hormon care te face asta...D-zeu s-a gandit la toate :-)

Naty, OFFFFFFF!!! Imi pare asa rau sa aud asta!! Numai asta nu-ti trebuia tie in starea in care esti. Ai grija si nu mai papa chestii care nu ti se par OK. Sper ca esti mai bine acum. Baga un pic de regim zilele astea.

Dalma, BRAVO mami!! ma bucur sa aud ca esti OK!! Ai vazut ca se rezolva toate?!

Alina25+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput