Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
miereamara spune:
Lavini, ca sa-ti faci o idee, in general la bluze purtam 38 in Ro si aici imi vine un 6, iar la pantaloni 40-42 echivalent 8. Daca iti cumperi haine de la mothercare sau motherhood, ei spun sa iti iei aceleasi marimi de dinainte de sarcina (hainele sunt adaptate). De exemplu la motherhood au doar XS,S, M, L si XL. Eu mi-am luat M.
Cred ca e asa cum a spus Dark Bendis, difera marimile in UK fata de US.
Naty, sanatate multa! Stai cumintica si recupereaza-te.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
dalma spune:
Fetelor care ati luat de la Oldnavy haine de gravida (sau nu numai) spuneti-mi si mie cum sa ma orientez in size chart!!!!
In tara luam de obicei L la pantalon, pe site scrie pt L "hips 44-45"
Cum Doamne iarta-ma sa-mi masor soldurile sa iasa 44??
Mentionez ca o sa comand hainele din Canada
Doamne ai grija de Daria Maria
veronica75 spune:
fetelor, voi cum vreti sa nasteti? stiu ca s-a mai discutat subiectul pe la inceput dar as dori sa revenim putin deci:
natural?
cu epidurala?
cezariana?
mai exista si alte modalitati?
Ma refer desigur la fetele care pot alege
Deci...citind despre alaptat, am aflat ca unele studii au demonstrat legaturi intre cezariana/epidurala si probleme de alaptat. De ex. la epidurala se spunea ca datorita unei substante continuta de anestezie se intarzie si se scurteaza durata alaptarii.
De ce se alege epidurala si cezariana? doar ca sa scapi de durere? mai exista alta motivatie?
http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronica75 Deci...citind despre alaptat, am aflat ca unele studii au demonstrat legaturi intre cezariana/epidurala si probleme de alaptat. De ex. la epidurala se spunea ca datorita unei substante continuta de anestezie se intarzie si se scurteaza durata alaptarii. De ce se alege epidurala si cezariana? doar ca sa scapi de durere? mai exista alta motivatie? |
eu am avut cezariana cu epidurala si lapte din prima zi.
epidurala este cea mai mare inventie din medicina de la penicilina incoace. fara absolut nici o gluma.
eu as vrea sa nasc natural, mai ramane sa imi conving si doctorita
miereamara spune:
| citat din mesajul lui dalma Fetelor care ati luat de la Oldnavy haine de gravida (sau nu numai) spuneti-mi si mie cum sa ma orientez in size chart!!!! In tara luam de obicei L la pantalon, acolo scrie pt L "hips 44-45" Cum Doamne iarta-ma sa-mi masor soldurile sa iasa 44?? ![]() Doamne ai grija de Daria Maria |
E vorba de inches. Un inch= 2.54 cm (aici sunt alte unitati de masura). Inmultesti nr de inches (44) cu 2.54 = 111.76 cm.
Veronica, ai grija ca intri pe teren minat
Acum fara gluma, eu vreau nastere vaginala cu epidural. In cazul in care ceva merge wrong, doctorul o sa imi faca cezariana, dar sper din tot sufletul ca totul sa fie bine.
Colega mea de serviciu are 4 cezariene facute (una peste alta taieturile) si o nastere vaginala (nu stiu exact cand a fost nasterea vaginala, inainte, sau intre cezariene).
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
roxanaz spune:
flowerbee, brest shells sunt aparatorile de san, gasesti si pe majoritatea site-urilor de vanzari online.
uite asa: www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1572" target="_blank">"scoici"
sau www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1568" target="_blank">aparatori
dalma spune:
| [ |
E vorba de inches. Un inch= 2.54 cm (aici sunt alte unitati de masura). Inmultesti nr de inches (44) cu 2.54 = 111.76 cm.
[/quote]
Miere
multumesc frumosDaca m-ati fi vazut cu sotul acasa facand masuratori sa scoatem 44 cm !!!

Doamne ai grija de Daria Maria
veronica75 spune:
Miere - asa si trebuie...fiecare sa fie convinsa ca metoda aleasa de ea sau doctor, e cea mai buna.
Probabil ma inscriu si eu in clubul
"paranoia de sarcina" ca as dori sa cunosc cat mai amanuntit fiecare metoda de nastere. De ex. ma uit la filme (cap-coada)pe net despre nasteri...am vazut nasteri naturale, cezariana si epidurala.
Sotul meu a zis ca am curaj sa ma uit la asa ceva....mai ales cezariana.
el nu a avut curajul....nu zic ca de fiecare data ma ia 
![]()
MerciRoxana deci naturala, si eu prefer la fel![]()
http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">
Leditia spune:
Eu habar nu am cum sa nasc....adik ma refer in cazul in care ar fi dupa mine.As opta pt nastere normala cu epidurala evident,dar e prea devreme sa fac speculatii de acum.Trebuie sa ajung la 33-34 de sapt,sa vedem cum sta si copilul,cum e..daca pot naste normal,daca dr hematolog recomanda nasterea normala sau nu,daca-mi trece streptoccocul..deci sunt multe de luat in calcul.
Teoretic as vrea natural..practic,cum o fi mai bine pt bb.Si sa fiu sincera orice sa fie numai cu anestezice..si inainte si in timpul si dupa daca se poate..
Dupa cerclaj am experimentat niste dureri de-mi amortisera picioarele..si mi s-a spus ca alea,is mici copii pe langa ce e la nastere..incurajator,nu?
Si zau ca mie imi venea sa bat pe cineva atunci..si dupa ce ca ma durea,al meu copil se juca cu picioarele in colu meu..
Se vede ca-s o curajoasa nu?![]()
POZE
Minunica mea
24+ cu David Christian

miereamara spune:
Da, si eu m-am uitat la emisiuni cu nasteri live. Singurul moment scary mi se pare expulzia, in rest nu mi-e teama de durere.
A...eu am rugat doctorul sa imi faca epiziotomie doar dc este absolut necesar.
Martin Luther King Jr.
Aidan