Ingineri fosti, viitori...(24)
Raspunsuri - Pagina 9
Otiliav spune:
Noi am scapat ieri de gips. Dar inca nu poate merge, ea incearca si mi-e tare mila de ea sa o vad asa cum taraste piciorusul. Oboseste repede si nu are curaj sa calce bine. Nu va spun cum era pielea ei sub gips, straturi de piele moarta, putin ridata in unele zone. Sper sa reusesc sa merg cu ea la bazin duminica.
Anca, sigur nu e si cumnata ta la odiseea de noiembrie-decembrie . Oricum de azi s-a dat start la nasteri. Fata care a nascut avea DPN pe 11 noiembrie.
Ce bine ca ai scris si de nasii vostri ca m-am gandit dar am uitat sa intreb.
Si sa nu fii suparata ca fratele si sotia vor intimitate, cine nu ar vrea. Stai linistita ca veti avea si voi ocazia sa petreceti timp cu nepotelul.
Nico, acum ascultam si noi melodia voastra, pare draguta.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 31+
Pozele noastre
nma spune:
Claudia la noi e complicat tare cu suzeta. E ca un somnifer. Nu o primeste decat la somn, ii da drumul dupa ce adoarme dar daca se trezeste o cauta. Cand bea lapticul tine si suzeta in manuta. O sa fie foarte greu sa scapam de ea.
Nici in patut nu cred ca o sa mai doarma mult domnisoara. Mi-e frica sa o las in pat ca poate cade noaptea. Alex se bucura si o incurajaza sa vina in pat ca doar asa o sa le cumpar pat etajat.
Oricum cu incapatanarea ei am mult de lucru. Nu mai folosim caruciorul de doua luni, i-am cumparat tricicleta si a stat in ea doar in prima zi. Recunosc ca nici eu nu mai am multa rabdare dar incerc ca dupa ce pleaca bona sa ma ocup doar de copii.
Otilia lui Alex ii place www.youtube.com/watch?v=audO2IBVQQw&feature=related" target="_blank">asta. Aseara dansam toti trei pe ea (sotul era plecat in Bucuresti, a ajuns acasa noaptea tarziu). Serile sunt foarte vesele la noi.
Ma bucur ca a scapat Ana de gips. Dureaza putin pana poate sa paseasca corect. Chiar nu stiu cum te descurci tu. Banuiesc ca e foarte greu.
Eu am scapat deocamdata de spitale. Cand a fost Alex mic am fost de foarte multe ori la spital cu el. Si acum cand aud salvarea tresar.
ma mai plang eu de deomnisoara ca e incapatanata dar sunt foarte fericita ca e sanatoasa (are mucisori dar nu se pune).
Cristina, Kati, Ioana, Aime, Gabi si restul fetelor nu mai spuneti nimic?
Domnisoara a intrat iar in plansele mele. Trebuie mereu sa le pun bine ca altfel le rezolva ea.
O zi frumoasa tuturor! Va pup!
Nico, mami de Andra si Alex
Otiliav spune:
Neata! Poftitia la cu lapte si o prajiturica.
Si bineinteles si o barfa mica!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre
nma spune:
Frumos era sa dau eu cafeluta dar pt ca azi nu lucrez nu m-am gandit. Azi sunt pusa pe bucatarit. Am la cuptor un vas cu carne de porc, unul cu ficatel cu orez si pe aragaz ciorba de porc si tocana de cartofi. sincer m-am saturat de pui pana peste cap si sotul la fel asa ca azi gatesc la dublu. Alex mai primeste carne de porc dar Andra e prea mica.
La ora 14 Alex are tenis si nici nu stiu daca ma incadrez.
Azi ma gandeam ca daca nu am nimic de lucru si ma ocup doar de copii si casa chiar imi ramane timp si pt mine. Am noroc ca indiferent cat am de lucru cand vreau sa stau doar cu familia uit de toate.
gata ca domnisoara si-a bagat manutele pe unde nu are voie.
Nico, mami de Andra si Alex
Otiliav spune:
Intr-o zi, la usa unei batrane bate un domn, imbracat elegant, cu un aspirator in mana. Nici n-apuca batrana sa deschida, ca tipu incepe: - As dori sa va prezint cel mai performant aspirator... In timp ce vorbea, arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand: - Stati linistita, daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe covor, promit ca mananc eu ce ramane! Dupa ce asculta toata povestea, tremurand de nervi, batrana ii raspunde: - Sper ca ai pofta, ca nu am curent de azi-dimineata!!!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre
katik spune:
salutare inginele mele dragi!
va pup pe toate, si pe puiutzii de inginere!!!!!nu am apucat sa citesc din urma, am intrat rapid acum, cit doarme lumea.
la job agitatie mare, nu am net acolo, acasa nu mai am vreme de net, asa ca.....
spun si eu la multi ani sarbatoritzilor din zilele astea!!!!
nico, noi de suzi am scapat la cresa, in timp de o saptamina, fara circ si tipete. a trebuit ca de la suzi era mereu iritat la guritza. la cresa mi-au zis ca ar trebui fara suzi, e mai igienic. la inceput i-au dat-o la somn cind era circul prea mare, apoi l-au facut sa uite de ea. acasa nu i-am dat-o si gata
pup tot poporul!
iepumic spune:
Salutare. Se pare ca dau eu in dimineata asta. Si papa bun...ce vrea fiecare.
Eu m-am intors la servici de azi, se pare ca n-ar fi trebuit fiindca pe drum am avut o "altercatie" cu un tramvai care mi-a harsait oglinda din stanga de la masina. Din fericire nu a rupt-o si inca vad in ea....dar mi-a cam stat inima. Deci semnalele indica toate ca ar trebui sa mai stau pe acasa o vreme. Nici serverul nu merge la servici asa ca e greu de lucrat.
Aseara am fost la fratele meu si am vazut camera lui bebe, caruciorul, hainutele si toate cele cate au cumparat...i-am luat si eu vineri diverse prostii si frate-miu mi-a zis ca singurul lucru pe care nu l-au cumparat e interfon de bebe si ca daca vreau sa-i iau ceva, sa-i asa ceva. Am de cumparat cadouri saptamana asta la greu: pt. fratele meu, pt.fetita nasilor (mergem la turta duminica)..OF. Si am si de lucru o tona.
Va pup, mai revin mai tarziu.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
xerxe2005 spune:
Eu dorm dupa acelasi program nebunatic cu 8-9 treziri pe noapte, desi Razvan e intarcat si nu primeste san. Se trezeste, maraie, plange, vrea leganat, nu oricum ci sa ii si cant.
Si eu nu mai pot, sunt atat de obosita...
Am reusit sa instalez Autocad 2009 pe Windows -ul meu Vista de la birou si l-a acceptat, desi era crackuit. Problema era deci, sa fie compatibil cu versiunea asta de Windows. Si a mers si Adobe Acrobat 9 crackuit. Asa ca sunt iarasi o infractoare.
Razvan Gabriel
Pisicuta spune:
'Neata, lume si-o saptamana minunata va doresc!
Vin, ca de obicei, cu nelipsitele bunatati, asa ca, va rog sa poftiti la , laptic, capucino, ceiut, fresh de portocale si-o delicioasa , sa va vina chef de povesti!
Eu am incheiat relativ prost saptamana trecuta, pentru ca vineri, pe la ora 13, m-a sunat educatoarea lui Vladi sa-mi spuna sa vin sa-l iau acasa ca are febra mare si frisoane. M-am bagat in prima farmacie si-am cumparat un nurofen, dupa care am fugit la gradi unde l-am gasit pe Vladut zacand in febra, iar pe Ducu chinuindu-se sa adoarma, imbracat ca la Polul Nord, inclusiv cu adidasii in picioare, pentru ca-i ingrozitor de capos si nu lasa pe nimeni sa-l dezbrace sau sa-l descalte, daca el nu are chef. Drept urmare, va dati seama ca era marinat in suc propriu si storceai apa din hainele lui (toate). Asa ca, lui Vladi i-am administrat nurofenul, l-am imbracat in haine de zi (ca el dormea, regulamentar, in pijamale), pe Ducu l-am schimbat la piele in hainitele din saculet, am sunat-o pe doctorita lor, i-am imbarcat in masina si direct la cabinet i-am dus. Acolo am aflat ca Vladi are rosu in gat accesorizat din belsug cu pustule de puroi, iar lui Ducu i-au dat, preventiv, BIOPAROX. Asa ca azi ii am pe amandoi acasa, in carantina, desi nu prea arata a copii bolnaviori, Doamne multzam, insa, tinand cont de faptul ca saptamana asta-i una speciala pentru ei, am vrut sa si-o petreaca intr-un mod cat se poate de placut, fara a risca sa intervina vreo surpriza neplacuta pe la gradi si sa-i intoarca viroza.
Oti, ma bucur nespus ca ati scapat, in sfarsit, de gips si ma gandesc ca-i normala reactia Anisoarei dupa atata amar de vreme de nefolosire corespunzatoare a piciorusului. Eu ii trimit mii de -ici dulci, ca sa-si revina mai repede.
Nico, ai mei copii nu au acceptat suzeta, asa ca, din pacate, nu stiu sa-ti vand nici un pont ca sa te ajut in demersurile tale de a o dezvata pe Andutza de suzi. ... Si te cred ca esti disperata, ca si eu il am pe Ducu un capos si jumatate, drept pentru care, cand pune soborul, ma stoarce pana la ultima picatura de nervi si de rabdare .
Ancuta, sa le dea Dumnezeu multa sanatate sarbatoritilor tai din aceasta saptamana si sper ca Doamne-Doamne sa va auda si voua rugamintile si sa va trimita un bebe-doi in dar!
Katik, ma bucur c-ai reusit sa mai scri cate ceva pe forum si ca sunteti in parametri optimi! Sper sa va inzestreze, totusi, si pe voi cu internet la lucru, ca sa ne postezi mai des cate o veste-poveste!
Elena, felicitari maxime pentru operatiunea reusita de a-l intarca pe Razvanel, insa pauze iti va mai da noaptea, o perioada, pana se obisnuieste cu noul regim! Doara nici lumea nu a fost facuta intr-o singura zi! Tin minte ca eu asteptam cu sufletul la gura sa implineasca Vladi 3 luni, ca sa se scape de colici, iar sora-mea s-a distrat teribil cand m-a auzit ca-s contrariata cum de nu-l slabesc, desi a depasit varsta de 3 luni si m-a intrebat daca eu chiar cred ca acei colici au calendarul in buzunar si, cand a batut ceasul cele 3 luni regulamentare, ei isi fac bagajele si pleaca?? Suuces in continuare!
Claudia, sa-ti zic drept, nu ma prea agit cu organizarea petrecerii, pentru ca de asta se ocupa cei de la club. Eu doar am impartit invitatiile si astept confirmarile de participare, ca sa stiu pe cati contez la comandarea meniului si, de asemenea, ma chinui sa-mi pun cipandeii pe picioare, ca sa fie sambata in forma maxima, caci de 3 saptamani numai la petrecere le sta capul!
M-am intins destul cu mesajul asta, asa ca-l inchei aici. Poate mai revin!
tot
Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!
"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"
http://community.webshots.com/user/Dorina_71