Ingineri fosti, viitori...(24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
M-am intors si eu din minivacanta mea. Totul a fost super va povestesc eu mai in colo ce si cum si promit ca-mi fac si lectiile din urma.
Conferinta a mers si ea foarte, foarte bine.
Sa zic si eu la multi ani lui Vladut si toate dorintele sa i se implineasca.
Va pup fetelor si ne mai auzim.
Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata, poftiti la si la dulce, macar dimineata sa ne rasfatam si noi cand ultimele noutati pe forum.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata de weekend.
Pisi, LA MULTI ANI cu intarziere pentru feciorii tai!
Nico, am fost la Conferinta Nationala de Instalatii joi si vineri. Nu stiu daca la Romhotel ajung...sa vedem. Nu imi place ce aud de Andra, poate ar trebui sa vii cu ea la un medic in Bucuresti?
Oti, mai ai si tu putin! Eu imi astept nepotelul in jur de 5 noiembrie .
Maine mergem sa rupem turta Sabinei, fetita nasilor, pe 20 implineste un anisor! I-am luat o jucarie tare faina care cica o va ajuta sa invete sa vorbeasca.
Va pup, am ceva treaba pe ziua de azi, poate mai scriu mai tarziu.
Folositi weekendul pentru a va relaxa si odihni.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

La multi ani celor care isi serbeaza ziua si zilele copiilor nostri dragi, care fara ei ar fi foarte trista viata.
Aseara am avut ceva timp sa reflectez, cat de frumos este in aceasta comunitate virtuala, si cat de multe prietene suntem aici, ca intr-o mare familie, incercand sa ne sprijinim una pe cealalta.
Va multumesc ca existati...
Chiar daca nu apuc sa mai scriu, va citesc mereu, pt ca imi place in aceasta casa...fiecare isi plange bucuria si suferinta, si poate asa trece mai usor peste o anumita situatie.

Sa ne bucuram la maxim de razele noastre din viata, si sa zambim impreuna cu ei pt fiecare clipa petrecuta impreuna.
Cel mai frumos dar de la D-zeu este sa ai un copil, sa te poti bucura de el..insa fiind de cativa ani in GErmania, incerc sa inteleg de ce nemtii prefera sa creasca caini in locul copiilor, care nu poti spune ca inlocuieste un copil.
Asta e subiectul care uneori ma framanta, inafara celor cotidiene.

O sa va tin la curent si cu starea copilului meu, la sf lunii avem un control, insa dat fiind faptul ca baiatul cel mare al nostru a inceput sa vorbeasca dupa 3 ani, nu ma ingrijorez prea mult pentru andy..caci mai are pana sa faca varsta asta.
O sa va tin la curent si cu acest caz de care ma ocup al lui Robert...incet incet mama lui ajunge la suma propusa de spital, si ea este fericita ca o ajuta oamnei care nu o cunosc, si este suparata ca cei de langa ea care ii stiu suferinta nu o ajuta.
Asta e viata...
Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine.

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Buna dimineata, dragele mele!

Multumesc din suflet pentru frumoasele cuvinte adresate puiutilor mei si, drept multumire, va servesc si azi cu nelipsitele bunatati matinale, asa ca, poftiti la , ceiut, laptic, capucino, fresh de portocale si la delicioasa aburinda!

Imi cer scuze pentru tacerea mea din ultimele zile ale saptamanii trecute, dar joi am plecat mai devreme de la lucru, iar vineri n-am venit deloc la semnat de condicuta, din motive de alergaturi si treburi multe de rezolvat, asa ca, v-am abandonat, fortata de imprejurari . ... Pana la urma au iesit toate asa cum ne-am dorit si mai ceva pe deasupra. Va promit ca, imediat ce voi avea un pic mai mult timp la dispozitie, am sa va povestesc cum s-a desfasurat ziua de sambata. Pana atunci, va las sa va savurati micul dejun si va invit la povesti!

V-am pe toate si, inca o data, mii de multumiri pentru ca-mi sunteti prietene!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata fetelor!
Vad ca toata lumea este tot intr-o actiune, tot intr-o treaba.
Sa multumim minunateleor doamne care ne-au servit cu asa bunatati de dimineata.
OLa mine de dimineata batea un vant de nu se putea si era asa de frig .... brrrrrr...
Cand vad vremea asa mi se face si mai dor de casa. Am vorbit ieri de dimineata cu Roxy si parca vedeam in ochisorii ei ca nu este fericita ca nu sunt acolo dar nu avem ce face mai este un picut si se termina si calvarul asta.
Azi intru in paine dar inca nu stiu de ce sa ma apuc mai intai.
Va pup si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna ziua, buna ziua!!!!
Lume noua, ai?
Suntem cu alergaturi...numai nunti, multi fini!
Suntem bine...Vla e cu o tuse de o luna. Nu mai scapam. Maine il duc la Orl sa vedem ce ma mai mint si aia.
Poate reusesc sa intru sa va mai povestesc un alta. La servici f multa treaba.
Dar am intrat sa va arat POZE fierbinti...cate am putut descarca din concediile noastre!
Va pup pe toate!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
O cu laptic pana vine Pisi sa ne serveasca cu bunatati.
Anca o sa ajungem cu Andra si la Bucuresti dar cred ca saptamana viitoare.
"La multi ani!" pentru Sabina. Sper din tot sufletul sa se termine repede procesul si sa fie cea mai fericita familie.
Eu vreau sa ajung la Romhotel dar inca nu stiu in ce zi o sa reusesc. azi am o zi super plina.
Ioana ai avut un concediu de vis. Tu nu ai facut scufundari?
Cristina spor la traba. pup si eu dulce ochisorii Roxanei sa ii mai treaca din suparare.
Miki sa ne dai mai multe detalii despre Robert. Din ce localitate este?
Kati voi cat timp ati facut gimnastica? Ati mers in fiecare zi?
Eu i-am facut analizele la 9 luni ca tot insista dr sa ii dau fier. Am facut bine caci avea ceva lipsuri. E mai greu cu mancarea caci inca avem zile cand doar gusta din ce ii gatesc iar baza e laptele. Primeste cam ce mancam si noi (fara porc, afumatura, etc) dar e ea mai mofturici.
Pupici tuturor!
toata gasca

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimi!
Ce mai faceti fetelor? Eu sunt cam obosita si cam ingrijorata..am de lucru si nu reusesc deloc sa ma mobilizez...pentru acasa, ma refer. Pur si simplu nu imi sta mintea la asta. OF. Mi se pare nedrept sa am, practic, 3 servicii: serviciul propriu-zis, firma mea si casa de tinut pe locul 3. Nu pot spune ca imi ramane timp sa am grija de mine asa cum mi-as dori...adica sa pot face si eu macar jumatate de ora de gimnastica pe zi. In fine...cred ca e o mica astenie de toamna care o sa treaca.
Nico, mii de scuze, nu am apucat sa vorbesc cu Anca...i-ai zis exact ce iti trebuie? Incerc sa ma vad cu ea saptamana asta. Neaparat sa vii cu Andra la un medic in Bucuresti.
Va pup, am destula treaba

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Ziua buna tuturor!

Se mai pune servita la pranza??? Eu, oricum, pe langa ea, mai vin si cu alaiul de ceiut, laptic, capucino, ciocolata calda, fresh de portocale si, bineinteles, o delicioasa , daca tot este pranzul!

Eram datoare la voi cu poze de la petrecerea piticilor si c-o poveste scurta despre felul cum au decurs "represaliile", asa ca, azi mi-am facut timp sa incarc fotografiile si curajul necesar ca sa va povestesc ce si cum. ... In linii mari, a fost frumos, in sensul ca au venit cam toti colegii de grupa ai lui Vladut (29, mai exact, din 31), la care s-au mai adaugat si cate un fratior, o surioara, o prietena, plus doi verisori din partea surorii mele mai mari si mai 3 prietenute de-ale lui Raducu (caci singurul baietel invitat, cand a vazut harmalaia din vila, a refuzat categoric sa intre si-a plecat acasa , cu un tata disperat anexat la manuta sa) asa ca Circul de Stat este parfum pe langa ce nebunie a fost in Clubul Pinguin. Cred ca fetele de acolo sunt la recuperare intensiva dupa ziua de sambata, caci, la toti acesti copii, s-au mai adaugat si vreo 20 de parinti ramasi ca bonus. Eu am fost varza creata dupa aceasta experienta (si pot sa spun ca si acuma ma mai uit un pic concish de atunci), insa copii au fost intr-o verva de zile mari, care mi-a umplut sufletul de bucurie si multumire! Vladut, mititelul, din 5 in 5 minute venea si ma pupa si-mi spunea ca ne iubeste muuult, muuult de tot si pe mine si pe tata, dupa care se arunca iarasi in valtoarea si forfota din jurul nostru. Au dansat, au facut tot felul de jocuri si concursuri, s-au lasat pictati pe fata, au cantat, au papat, au baut sampanie, au mancat tort dupa care am plecat cu totii fericiti catre casa. Sa nu va spun ca am avut nevoie de 3 port-bagaje ca sa caram muntele de cadouri pe care l-au primit piticii. Este drept ca unul dintre ele era de Tico, dar tot port-bagaj se cheama ca este si ala! ... In linii mari, cam la asta s-a redus distractia noastra de sambata.Acasa a urmat partea si mai distractiva, a desfacerii cadourilor, asa ca abia duminica seara, pe la ora 10 am reusit sa pun casa la punct dupa taifunul de sambata.

Ancuta, sa-ti traiasca micuta nasica, sa fie sanatoasa si sa dea Dumnezeu sa aiba parte de cei mai buni parinti din lume, in persoanele celor doi nasi ai tai care se zbat pentru obtinerea custodiei ei! LA MULTI ANI! Sabinica mica si draga!

Otilia, ce face Anishoara??? Dar bebica din burtica??? puiutii mari si mici si pe mamicuta lor cea harnicuta si frumoasa!

Cristinica, bine ai revenit printre noi, desi chestia asta, pentru tine, are si-un usor iz amar, dat fiind faptul ca asta presupune faptul ca esti din nou "pe baricade", departe de Roxyta ta cea dulce si frumoasa! ...Lasa ca ce-a fost mai greu a trecut si in curand te vei intoarce acasa, unde-i cel mai bine!

Katik, voi cum mai sunteti??? Ati scapat de viruseala??? ... Noi inca nu ne-am hotarat in ce barca ne punem: ba ne-am lasa, ba ne-am apuca din nou de tuse, nas infundat, mucalaie ... Nici nu mai stiu ... si trupa voastra si sper ca vi-s sanatosi!

Ioana, pe Vladi il mai duci la gradi, sau sta acasa din cauza tusei??? ... Lor le este mai greu sa scape de tuse din cauza ca nu-si stiu sufla bine nasucurile si de aceea scapa mai greu de secretiile din gat. Si eu tot asa patesc cu Ducu, daca apuca sa inceapa cu tusea: cate-o luna si mai bine tragem cu ea! ... Pozele nu am apucat sa le vad, dar promit s-o fac dupa ce postez mesajul asta.

Nico, sper din tot sufletul sa fie o alarma falsa cu analizele Andrei si sa fie o eroare de laborator, caci la noi totul este posibil in sistemul asta sanitar. Partea mai urata este ca va trebui sa o mai intepi o data pentru repetarea analizelor, ceea ce este extrem de neplacut, din pacate! Eu sper sa fie totul bine pana la urma si sa auzim numai vesti bune!

Miki, eu cunosc o fata de pe forum al carei baietel este autist si care a cerut ajutorul celor de la "Povestiri" pentru mediatizarea cazului si, din pacate, a fost refuzata pe motiv ca autismul este, practic, o boala incurabila si nu merita efortul de-ai aloca 5 minute din spatiul lor de emisie. ... Oare cum as putea sa o ajut ca sa isi rezolve si ea problemele??? Ai putea sa-mi dai un sfat, te rog???

No, as mai sta la trocireala cu voi, toate, dar vreau sa vad si pozele Ioanei si sa mai si lucrez ceva!

toate fetele mele dragi!
P.S. Ziua_Pisoiasilor

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput