Ingineri fosti, viitori...(24)
Raspunsuri - Pagina 11
Pisicuta spune:
Buna dimineata, lume buna!
Se pare ca, dintr-o ceata de pitici, am ramas doar eu p-aici ... sa postez!
Nu-i nimica, alte rele sa nu fie!
Azi, pe langa festinul obisnuit, cu , ceiut, capucino, laptic, fresh de portocale si proaspata si buna, plusez cu si-un tort urias de fructe si frisca, in cinstea puiutului meu scump, care azi implineste 3 anisori!
Va si va astept la povesti!
P.S. LA MULTI ANI!, Ancuta, fratiorului tau, viitorul proaspat tatic!
Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!
"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
xerxe2005 spune:
Sa iti traiasca puiul, Dorina, sa fie sanatos si sa o iubeasca mult pe mamica lui!
Razvan Gabriel
hcclara spune:
Pisi sa va traiasca Ducu la multi ani, sa fie sanatos si sa-i dea DD mult noroc! petrecere frumoasa si multa sanatate!!!! s-au inzdravenit? un mare!
Anca la multi ani fratelui tau!
Miha ma bucur ca ai trecut pe aici! si toata admiratia pt ceea ce faci! copii sunt bine?
Kati ce fain ca nu ne-ai uitat!!!!
va pupicesc pe toate! (noi suntem bine, mie mi-e lene sa scriu, ocupati cu activitati zilnice)
misha-germ spune:
Pupici si LA MULTI ANI pt micutzul pisoias al frumoasei pisicicute..
sa-ti traiasca si sa te bucuri fiecare clipa de el, ca cel mai frumos in lumea asta este un zambet de copil, inocent.
Claudia..sunt bine bebeii mei, nazdravanii...nici macar nu au mai racit, le-am facut si eu prima cura cu propolis, si desi doct de copii stiu asta nu ar recomanda celor mici, insa ei se trateaza cu med. naturista.
Cu Andy o sa merg la o clinica speciala in Ludwigshafen, in 2 sapt...sa-l mai testeze la nervi, ca inca nu vorbeste. Dupa operatie medicii au zis ca o sa ramana ceva sechele, acum nu st ce o sa fie, pana acum ne era frica ca nu merge, atrecut bine de hopul asta, ca nu aude...a trecut si de asta. Este foarte vioi, ca uneori si medicii se mira de munca lor, parca are 2 inimi in el.
o zi buna si mult soare...ieri a fost tare fain la noi
miki-mami de trei muschetari!
nma spune:
Nici nu am realizat ca azi suntem in 15.
La asa o tratatie pun si eu sa faca o cantare "LA MULTI ANI!" draga Raducu.
Incerc sa scriu un mesaj de cateva ore si mereu intervine ceva.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
nma spune:
Miki Sa ne povestesti mai multe despre muschetari. Sper ca peste doua saptamani sa primiti un raspuns bun.
Noi am scapat de suzeta. Mai face scandal, dar reusesc sa o linistesc pana la urma. In schimb nu mai pot sa fac nici macar un dus scurt fara sa faca scandal. Seara nu vrea decat la mami. partea buna e ca a invatat sa imi dea pupici si sa ma stranga in brate. Pana acum doar Alex avea parte de asa ceva. Ma topesc de dragul lor cand ii vad cum se iubesc. Trebuie sa ii filmez zilele acestea.
Dr de famile m-a sunat iar sa ma bata la cap cu vaccinul. Pana la urma trebuie sa il fac dar domnisoara tuseste destul de serios. Rezultatele la analize nu sunt prea roz (de fapt sunt prea multe roz. cele bune sunt scrise cu negru iar cele rele cu roz). Poate ajung azi si la pediatru sa vedem ce e de facut.
Eu incep iar sa am o perioada mai aglomerata iar draga mea bona vrea liber joi si vineri. Si saptamana trecuta a cerut o zi liber asa in conditiile in care sambata si duminica nu vine.
Elena ai rezolvat ceva cu bona? Cum te descurci? te ajuta soacra?
poze
xerxe2005 spune:
Ieri si azi a stat Razvan cu bunicii. Maine intra soacra la un nou tratament cu citostatice si am vorbit cu fosta bona sa vina doua zile.
Dar trebuie inca sa mai caut o solutie, ca ea are treburi la gradina si nu poate veni full time.
Razvan Gabriel
katik spune:
pup si eu toate inginerele si copilutzii aferenti!
spun LA MULTI ANI!!!! ducului cel mic(maaaare) de pisicutz, si fratelui de anca!!!!!!
miki, ma bucur ca mai apuci sa scri la noi! e tare frumos ce reusiesti tu sa faci!!!!! poate reusesti sa dai si ceva amanunte! pup dulce pe cei trei muschetari, sa creasca mari si sanatosi! astept vesti bune dupa control!
claudia mama, nu v-am uitat, deloc, deloc, numai ca mereu sunt pe fuga: acum bogdan a trebuit sa plece urgent intr-o delegatie pina simbata, am ramas doar eu de serviciu, sunt racita cobza, o viroza care se manifesta si digestiv si respirator, dat trebuie sa stau in picioare sa ma duc dupa copii, sa-i aduc apoi sa-i duc si tot asa, plus sa mai merg si la servici. este ingrozitor.
nico, ma bucur ca ati scapat de suzi!!!de giugiulit ne giugiulim si noi in grup
xerxe, felicitari pt intarcat!!!! pup baiatu' mare a lu' mama!bafta la rezolvat problema "bona".
iruse, bine ai venit la ingineri. nu stiu ce se intimpla, eu nu pot sa vad postarea ta
pup toate inginerele, trebe sa fug, sa mai bag un coldrex si vit C, ca dupa-masa vine taifunul acasa
nma spune:
Eu sunt tare cu capul in nori. Anca "LA MULTI ANI!" fratelui tau. Sa aiba parte de cel mai cuminte si sanatos bb.
Tu mergi la romhotel? Pe mine tare ma bate gandul dar trebuie sa vedem in ce zi reusesc sa fug de acasa.
Kati multa sanatate! Iruse nu are nici o postare aici. Am primit de la ea un pm in care ma ruga sa o trec in listuta. Nu stiu de ce nu a mai trecut pe aici.
Am fost cu Andra la medic si se presupune ca analizele sunt gresite (prea sunt multe rele) asa ca maine ar trebui sa le repetam la alta clinica. E cam nasol caci cei la care am fost stiam ca sunt destul de buni. Acum ca sa imi fac o idee cred ca ar trebui sa fac de trei ori analizele si apoi sa compar. Sa vedem maine ce fac. vaccinul l-am amanat inca o luna. Dr e disperata caci suntem tare in urma cu ele.
poze
Otiliav spune:
sarbatoritilor de astazi!
Eu mai am diverse pe cap la servici dar intr-o luna scap de ele .
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre