Pensiune pt o petrecere la munte
Buna tuturor
Sunt in cautarea unei pensiuni la munte, pentru organizarea unei petreceri cu ocazia aniversarii a 10 ani de la absolvirea facultatii. Avem nevoie de 12 camere iar mincarea sa fie facuta de gazde.
Stie cineva o pensiune de genul acesta?
Multumesc frumos
Raspunsuri
dana-alexia spune:
Buna!
Depinde si in ce zona vrei sa fie.
Poti intra pe inmoeciu cu punctuletul aferent si ro langa el( nu vreau sa se inteleaga gresit,nu fac reclama) si acolo poti cauta o pensiune dupa nr de camere dorit.
Noi am facut o petrecere in Moeciu de sus, dar din pacate vila nu are decat 6 camere.
Toate cele bune si succes.
bernix spune:
Mie mi-a placut mult la Moroieni, la Casa Lucia. Nu stiu sigur cate camere sunt, asta poti aflaa pe site, dar doamna Lucia gateste excelent, si-au si-un vin super, productie proprie de la podgoriile din Vrancea.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
CornelB spune:
Am si eu o recomandare, cred ca e cea care o pot face cel mai "din tot sufletul" - Pensiunea Miandra din Breaza; la doar o ora si ceva de Bucuresti, conditii foarte bune [peste cele 3 stele la care este clasificata]. Mai multe am scris aici: impresii pensiune Breaza
Bratu Monica spune:
Am fost de Pasti la Mistral Resort Moeciu.Super locatie,credca se preteaza pentru o astfel de intalnire.Oamenii amabili ,dornici sa te serveasca cat mai bine iar mancarea a fost superrrrrrrrrr buna.
Daca vrei caut cartea de vizita a d-nei director si poti suna,te vor lamuri cu absolut totul si vor face totul ca sa va simtiti bine.
Bravo lor!
anemona spune:
Iti recomand din toata inima Piatra Soimului din Sinaia - zona Cumpatu. Au in jur de 14-15 camere cu confort deosebit, totul nou, conditii excelente (au si toate facilitatile pentru intalniri de grup), iar mancarea este super. N-o sa fiti dezamagiti cu siguranta.
Distractie placuta !
lulu77 spune:
Vila ARINUL- Moeciu de jos,clar sunt ffff potriviti ptr asa ceva .
Organizeaza mereu nunti, aniversari, gazdele sunt ffffff primitoare, mancarea ...EXCEPTIONALA....atmosfera si conditiile la fel. Au aproape 20 de camere.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"