Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 77

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ia uite ce bataie pe cracutele mele ...bravo mei tamy , tu in loc sa ajuti un om batran, adica cu mini , te dai cu sor'mea de e mai tanara ....
..acu va tineti toate trei de cracutele mele ... nu le luati ca imi e mai bine asa ancorata in realitate ..nu-mi mai flutur creierii la altitudine
sa vedeti minune ... io inainte de cm , stiti ca umblam cu titi atarnand , devenise sport national la mine in familie .. io cu titi atarnad , si sosu' poftind dupa mine prin casa ..cam asta era "meniul"..ei dupa cele 6 utrogestan , pe care ,le "indas" in fiecare zi , apai zau , parol , de mai am vreo durere de titi .. nimk , nimikuta .. si ma macina si cetesc prospectul.. si scire dom'le colo'sa, ca e si pt dureri de titi ... bunnnn ... asta imi place la utrogestan , macar ca nu e numai senzatia aia "f placuta" de baltocica continua ...
si ca sa nu credeti ca nu mai am si alte "preocupari" artistico-plastice .. io'te curiozitate ... io facui , acea minunata IA tripla .. normal in zile diferite .. pe 23.09 se fac 2 sapt de la ultima .. neam de stiu cam pe cand sa ma testesz , adica daca fac sangeretele (bhcg), luni e ok ?... arisica , ubirica (ca sunteti trecute prin furcile caudine ale bhcg-ului), restul fetelor ...ce parere aveti ?
hai va pupa mama .. si mai trec pe la voi .... ma mai legan insa si prin alte parti ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

aaaa... si ca o completare .... acum cea vreme , eram la fel de curioasa cum se fac IA dubla , tripla si mai stiu io cum fara sa afecteze asta micutii si sportivii gigei ...si m-am dus la dr matei si am intrebat .. mi s-a raspuns ca la IA , nu conteaza zilele de abstineta , caci se efectueaza spalarea micutilor ... so ... no pb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Tripla zici? Respectele mele!!!!!

Da aici amanunte si nu-ti mai lua zborul catre alte subiecte! Care, cum si in ce fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Draga mea Felix , am citit reply-ul tau si am inghetat! Mana mi-a sarit ca arsa de pe mouse! "Pachetul? Care pachet? Auleo, sa vezi ca fetele astea m-au mirosit ca fumez". Apoi mi-am dat seama ca am luat-o razna de tot. Doamne, sa cante barza la urechea aia buna, si sa fie adevarat, ca zau daca nu ti-o imbrac in aur.
Ana, nu stiu zau, dar si in lunile in care nu am luat utro, tot asa baloance se faceau, parca am inebunit de tot, de cand m-am apucat de facut bebei, in fiecare luna parca ma pregatesc sa hranesc o armata. Iar inainte de asta, nici macar un mic discomfort nu aveam.
3-4 zile zici? Doamne, da-mi rabdare! Ca de-asta n-am eu de felul meu, daramite in situtia de fata...
Tamy, zici ca tu dupa laparo faci IA? Asa ti-a zis T? Chiar ma intreb, daca ajung sa fac laparo, oare care o sa fie urmatorul pas? Diphe? IA? Monito simpla?
Mai fetelor, va spun eu, T ar trebui sa fie bucuros ca are asa niste paciente destepte, citite, informate si modeste! Si mai suntem si dragute, voi ati observat? Numai fete dragute sunt la usa lui...

...pararea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mada georgia as vrea eu sa nu mai vina uratii dar cred ca sunt pe drum. nu mai am mult. si daca o fi sa fie cu ochi asta e norocul meu.
acum astept vesti de la voi cele cu IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

rala sunt de acord cu tine. iti dai seama ce bebei vor iesi? numai unul si unul.

Mergi la inceput

cosicel , io am facut inseminarea la rude .. adica la unguri ... apai de nu la-u chinuit pe sosulica cu prestatul ...de numa .......era al meu satul de camaruta aia ...
daca vrei sa faci IA dubla , tripla , sau cum o mai fi.. intereseaza-te daca nu cumva platesti separat fiecare preparare de sperma .. caci cu congelati nu crez io ca iti face IA ...

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Hait? Si fumezi? Lasa tagarea ca nu se pupa cu bebe!

Jorji, oricand ai face sangeretele io sunt cu ochii pe tine! Ma rog sa fie mare rezultatul, macar peste 50... Titile, indreapta-le ca nu-i mumos sa umbli cocosata ca se pleostesc de tot! Iar vine Lucix si da cu rasu pe la noi datorita titelor tale! Lucixxxxx, unde eeeesti?

Mada, paracioasa mica! Bun bancu!

Rocsy, poate rusii au GPS-ul defect si nu mai nimeresc la adresa ta!

Magdi, ce cloceste domsoara draga de nu ne mai viziteaza? Vreun ousor cu ochisori?

Pupe,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

felixica draga...prezentarea este scrisa, nu trebe sa-mi arat talentul de oratoare

sor'sa lui felix mai ai si tu putintica rabdare pana luni cand vei afla rodul triplei inseminari.Pina atunci o asteptam pe ana cu vesti, daca nu am retinut gresit maine iti faci un test de sange sau luni?

Mergi la inceput

chiar unde o fi lucicus ...ca ea mai trecea pe la noi ..
mei cum mai e pe la dr t , pe la cabinet .. tot asa nebuneala ?

Albert Einstein

Mergi la inceput