Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 2
jelimoni spune:
kalosalina cum se mai simte daria?sper ca e bine!
ancab m-am uitat la pozele voastre nu le-am mai vazut de mult, doamne c e smecheras e stefan si ce zambet minunat are!voi ce carucior aveti ca nu mi-am dat seama din poze?http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/2661152992/ poza asta e mortala!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
anca.b spune:
buna dimineata!
cineva?
intru sa citesc din urma, ca ati fost harnicute. si sa mut raspunsurile, ca nu am vazut capitolul nou. revin
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Shose, am vazut ieri pozele din vizita de la strabunici. Foarte frumosi sinteti toti trei. Da cea mai frumoasa e pipitzica. Ce obrajori sanatosi are! ca-mi vine sa o pap in poze.
Elle, Shose, Lala mercic si o . Abia astept sa-l vad mergind singur…
Moni, cum zilele astea am stat in casa pt ca la noi a fost muuult prea frig ca sa iesim (si ploaie si ceata si vint…tot tacimu’) ne-am plimbat de minute prin toata casa de m-am deselat. Cind obosea se lasa jos si se juca cu jucariile…le tot arunca dintr-o parte in alta si pleaca dupa ele in 4 labutze….se chinuie un pic pt ca aluneca tare pe parchet, dar reuseste. Cind se plictiseste o luam de la cap cu plimbarea de minute…si tot asa…
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Lala, ma bucur ca a fost ok controlul lui Bibi.
Irlandeza, daca tu ai crezut pt o clipa ca ma pot opri la doua castane…hihihihi…ai o parere prea buna despre mine….hihihi…
si husa mea e cu fermoare laterale, insa se prinde de carucior...o incerc azi...
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Moni, multumim…aia e si poza mea preferata…e pe desktop…desi e destul de veche. Caruciorul mic e de la primii pasi. Cel mare e baby active…ceva firma poloneza..l-am luat de la mall de la noi…foarte greu e, insa incapator si cu roti mari…pot face off-road cu el…e f usor de condus pe orice teren.
Danonique, cum a fost la medic? Cum e simburelul? Nu s-a vazut ce e, nu? E inca prea repede…
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Am vazut pozele de la intilnire. Ce de frumuseti cuminti…ziceti voi ca au fost miriiti...in poze nu se vede, toti sint zimbitori... toti clopoteii
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Neata!!!!
Am vazut pozele cu clopoteii la intalnire, care mai de care mai gatiti si mami mai mandra.Am vazut-o si pe Eva la concurs cu medalia si premiu in brate.Da tot nu ni s-a spus ce premiu a primit, sau s-a spus?
Am vaz si pe Pipietzica in vizita la stabunici, imi place aici cum rade.
La 11 ma duc iar la spital sa primesc rezultatele finale de la analize, sper sa nu mai am vreo surpriza neplacuta.
O sa vad ce antibiotic imi da, din cate am inteles ieri e ceva injectabil, ca sa tratam toti balaurii.Si sa vedem care sunt pasii de urmat pt restul problemelor.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
Ellenuta spune:
neata,
vin si eu la .. ca m-a luat fii-mea de dimineata cu racnetele .. ereena, stancutza, lala, florina stiu ce vorbesc ..
anca pazea .. ti-o trimit pe socrela la cluj .. vine duminica.
nici nu stiu ce vroiam sa va mai spun .. ca fii-mea umbla la televizor ..
va pup
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ramonab spune:
Luca (gugushtiuc), Iris Maria (Iulia82),Ileana Smaranda (irinaL),Stefania (alinaatudor), Emma (eliza) Alessia Luciana (nicole es)
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
danonique spune:
Buna dimineata!Am vazut pozele de la intalnire si am admirat mamici si clopotei.Mi se pare incredibil ca reusiti sa va intalniti si sa schimbati impresii in direct.Pupici tuturor.LALA ma bucur ca printesa este ok.Sunteti doua frumoase .SHOSE v-am vazut pozele de la strabunici.Sunteti o familie foarte frumoasa.ANCA felicitari pentru progresele lui Stefan.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 11+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert