orele de liniste la bloc

orele de liniste la bloc | Autor: diuna

Link direct la acest mesaj

Ma poate ajuta cineva cu informatii privind perioada exacta in care am voie sa-mi renovez apartamentul? De cand am inceput lucrarea au venit trei vecini, fiecare cu alta pretentie orara, astfel ca muncitorii mai mult stau decat lucreaza. Exista o lege, norme de aplicare, regulament, care sa indice EXACT intre ce ore sunt obligata sa respect linistea?
Am inteles de la cineva ca a fost amendat de Politie cu 1000 de lei la reclamatia unui vecin ca gaurea pe la 13,30.Va rog mult, daca stiti, daca se poate si un link, ceva, sa-l afisez la intrare v-as fi foarte recunoscatoare. Multumiri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana210773 spune:

De ce nu mergi la administratie sa intrebi exact ?
Succes cu renovarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Nu e chiar administratie, suntem cateva apartamente in toata asociatia,administratorul se schimba in fiecare an, cel de acum mai lipseste inca 10 zile. Si apoi, as vrea ca pana atunci sa am macar idee despre ce discut cu vecinii. Unul a venit la 9 dim, ca numai de la 10 am voie sa depasesc nus'ce decibeli....Ori muncitorii au program de la 7, 30...Nu stiu daca sa risc sa fortez nota, nici sa ma trezesc cu politia si amenda la usa. Si nici cu vecinii nu vreau sa ma dusmanesc.

Mergi la inceput

Sa inteleg ca nu exista un cadru legal?
Daca in regulamentul asociatiei nu se stipuleaza nimic, politia are voie sa-mi dea amenda? La ce ora? Si conform carui temei legal?
Eu va multumsc pentru orice raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

daca te incalzeste cu ceva...cred ca depinde f mult de nenea politist....mai exact: anul trecut am avut niste vecini care timp de cateva luni, zilnic la cele mai diverse ore...si la 7 dimi...si la 2 noaptea...efectiv cand avea chef....gaurea. dar gaurea frate, de se zguduia patul cu noi...practic nu te mai auzeai om cu om la noi in casa.....am sesizat politia, si, desi in miezul zilei duduia blocul...raspunsul dumnealui a fost: "ce sa faci domne', face si omu' cand poate...."....in final atat de tare s-a enervat ca nu ne resemnam cu raspunsul lui, incat am primit noi amenda 500 de lei ca am chemat politia nejustificat....tare, nu?

p.s.: am contestat amenda, si n-am platit-o.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui diuna

Ma poate ajuta cineva cu informatii privind perioada exacta in care am voie sa-mi renovez apartamentul? De cand am inceput lucrarea au venit trei vecini, fiecare cu alta pretentie orara, astfel ca muncitorii mai mult stau decat lucreaza. Exista o lege, norme de aplicare, regulament, care sa indice EXACT intre ce ore sunt obligata sa respect linistea?
Am inteles de la cineva ca a fost amendat de Politie cu 1000 de lei la reclamatia unui vecin ca gaurea pe la 13,30.Va rog mult, daca stiti, daca se poate si un link, ceva, sa-l afisez la intrare v-as fi foarte recunoscatoare. Multumiri!

Textul de lege (celebra Lege 61, modificata, completata si republicata) enumera in art. 2 contraventiile. Pct. 29 face referire la intervalul orar 22.00-08.00, insa cel anterior (28) prevede "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de
zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma. Deci, oricand te poti "incadra" aici, si amendata ca atare. Fiind vorba despre o perioada scurta, recomand depunerea unei scrisori la
administratie, care eventual sa fie afisata, in care iti ceri scuze pentru tulburarea vecinilor, din motive intemeiate (curatenie, renovare etc), in perioada.....(care trebuie sa fie rezonabila).

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Multumesc mult!

Mergi la inceput