Pepenasi de iulie-august 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
marimar spune:
Narcisa, din pacate nu am Ascultarea de bunavoie in format electronic, mi-a adus-o cineva din Romania ...
M-am distrat cu stirea de la voi cu hotul si copilul in masina, asta da final fericit si hot cu bun simt !
Parintii in schimb, Doamne fereste !!
Miky, cit are Dilara si de ce a recomandat doctorul diversificarea deja ?? Inainte de 4 luni eu nu am auzit sa se mai recomande diversificare, iar la 4 luni doar la bebelusii hraniti exclusiv artificial ( adica cu lapte praf), la cei hraniti la sin se incepe de la 6 luni si nici intr-un caz cu sucuri ci cu legume pasate si cereale speciale de bebei, asta in special pt a preveni riscul de diverse alergii mai devreme sau mai tirziu in viata
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Nati spune:
Salutare fetele,
Sarumana de felicitari pt ziua mea.
Am inchiriat un barulet si am petrecut acolo cu ceva adunatura de lume, am avut mainile libere, a mers matei din brate in brate, a fost alintatul serii.
Eu una nu mai am timp sa ajung nici macar in apropierea biroului, da-mite sa mai deschid si calc.
Am fost ocupata si cu adunatul actelor pt viza mea, o groaza de acte schimbate odata cu primirea vizei.Bine camar ca nu e ca in romanica, birocratia in floare, e usor si rapid aici cu actele.
Plus ca m-am apucat de curatenie generala in casa, asta de pe acum.....ca pana la craciun sa termin
.
Am fost si cu urlatorl la control, am crezut ca ii face vaccin, da ne-a trimis acasa, cica vaccinarea aici incepe la 4 luni, asa ca in octombrie mergem sa il intepam.
Are deja 5900kg si 62cm, nu prea mananca si nu stiu ce sa-i fac sa pape mai mult, in 24 de ore nu mananca mai mult de 400ml, medicul zice ca e in grafic, asa ca il las in ritmul lui.
A crescut ca din apa, nimic din ce i-am luat la inceput nu-i mai vin, alte cumparaturi la orizont.
Ne-a dat medicul un unguent pt fata, ca avea o iritatie de plangeam cu vorbe langa el, incepuse sa se intinda si pe piept, l-am dat numa odata si ca prin minune s-a rezolvat.
In rest totul e bine, is ocupata pana peste cap, sper sa termin cu treburile si sa am mai mult timp la dispozitie sa mai scriu si eu cateva randuri.
Nu stiu despre ce divort scrieti unele dintre voi, am citit mesajul lui danangie , e decizia ei sa nu mai scrie la scutece.
Nu cred ca mai trebuie dezbatut subiectul.
Cine vrea scrie cine nu, nu! nu trebui neaparat un motiv, sau trebui sa vina cu cererea la noi sa-i fie aprobata.
Nici eu nu am timp de la o vreme sa mai scriu, asta nu inseamna ca sunt suparata pe cineva, sau ca ma simt nu stiu cum.
Suntem cu toate adulti, atunci hai sa ne tratam ca atare, fara sa aratam cu degetul spre cineva, asta referitor la acuzele danei la anumite fete.
Sun, ma bucur ca esti bine, ai grija cu racelile.
Pup Galu la cele 3 lunite implinite pe 16!
Si sa ma scuze fetele care si-au sarbatorit zilele de nastere, le doresc tot binele din lume alaturi de familie!
Si la multe lunite aniversate la prichindei!
Am plecat, merg la cumparaturi si apoi la oale ca bate vantul in bucatarie.
Numai bine va doresc!
Efectiv nu am timp o anumita perioada
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
kamelya spune:
fetelor eu voi merge maine la babyexpo ca azi am ceva treaba
va 
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
MIKYCRIS spune:
Dilara are aproape 2 luni si 3 saptamani.Mananca numai san de vreo 2 saptamani in coace.Doctorul pediatru a spus sa ii bag mar si morcov incepand cu cate 1 lingurita si crescand in fiecare zi cu cate 1 in plus pana ce ajung la 50-60ml.Ieri am scos marul si iam dat doar zeama de morcov(dat prin razatoare)dar tot a plans.Decio se poate sa fie de la asta,nu?
In legatura cu caputul ce credeti?
MIKYCRIS
diarux spune:
Am revenit.
NARCI k la tine ramasesem...
multumim ca apreciezi povesta mea cu vasilica...din dragoste...cu Mircea Radu (sper ca nu e reclama asta)
Iar aia cu hotzu' e beton!
ANDREEAeu pricep mai greu
de cand am nascut...![]()
Nu stiu daca la bacau sunt de astea, eu nu am vazut...
CRISdaca totul e ok, in februarie, adik in sem al doilea. Deh, banii astia...ce sa facem.
KAMELYA
atat m-a dus capu' cu pancarda...da mai bine ca cine stie ce trasnaie mai scoteam, ca pot si mai muklt, sa stii!

PICA pai atunci s-a terminat slujba..de aia cred. si dupa aia probabil pleca...io stiu?
SUN 
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
MICKY si io cred ca e prea devreme cu sucurile!!!macar la 4 luni...ce nebunie cu medicii astia, frate!!!iti bati joc de viata unui om ca ti-e lene sa pui mana pe o carte sa vezi ce se mai aude!
cu caputzul nu stiu ce problema ai pus...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
si acum...va prezrentam, in premiera...NOUL PITIIIIIIC!!!!!!!!!!!(aplauze frenetice!)
Deci, de vreo cateva zile ma doare locul unde am fast taiata si cusuta. e tare in zona (cu greu mi-am facut curaj sa pun mana si sa pipai.)si uneori ma ustura ca si cum as mai avea fire acolo, ca atunci cand eram in spital, numai ca mai usor. sapt viitoare sunt programata la control...da pana atunci...
Pliiiz nu ma lasati asa, aveti mila de o biata fetita nevinovata din provintie (adik eu , daca nu v-ati dat seama despre cine e vorba), nestiutiare si stresata, cu turma de pitici dupa ea...
aaaa si imi spune si mie cineva, daca bebe tocmai a facut kk de ce se screme in continuare si plange???ca nu mai pricep nik
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
Serenity90 spune:
ILEANNA, NARCISA eu am nascut la Caritas, in sectorul 3, de unde mi-am luat certificatul, poi mii sa zis k tre sa ma duc in pantelimon..la morarilor daca stiti k sami fac livretul...cand am ajuns acolo mii sa zis k se fac doar negatiile acolo, asta fiind vineri, si sa ma intorc marti dupa ele dupa care mii sa zis sa ma duc la primaria sec 4 sami fac livretul...am ajuns acolo..mau trimis la starea civila si aveu program pana la 12..si eu am ajuns la 12 juma...asa k mam dus ieri din nou...si miau zis k am nevoie de declaratia aia idioata...k ei nu au de unde sa stie k e in grija mea pt k nu sunt casatorita, si k o sa apar decat eu si bebe pe el...iar pentru alocatie si trusou tre sa ma duc in alta parte...noroc k e aici la 2 satii de masina departare de mine...asa k azi ma duc la notar...luni la starea civila IAR apoi sa fac cererea pt trusou si alocatie...pfff!!
DIARUX am bata idu meu pe aci de vro 2 ori...si nu mia dat add decat ANA ADAM cu care nu am apucat sa vb k mereu cand vreau so bag in seama iese dupa messenger...parca simte
me_serenity e idu

As veni si eu la baby expo...k e la cateva statii de mine...dar nu stiu cand scap de la notar...voi la cat va intalniti?
KISS KISS la toate 

Denisa mamy de
Radu Mihai
Tecky spune:
Maria (anaxena),Nicholas Cristian(atb), Filip (bujo),Mara(turturica),Gabriel Ionut(NinaG) LA MULTI ANI!
SUN LA MULTI ANI pt mamica ta!Distractie placuta!Si eu o schimb foarte des pe Raluca pt ca are multe hainute si vreau sa le poarte pe toate si pe deasupra sta cuminte cand o imbrac.
MIKYCRIS si eu ii dau Ralucai suc de mar si de morcov voi incepe de luni pt ca abia am ajuns la 50 de ml dar ei ii place sa-l pape si nu are nici o reactie.Imi pare rau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Diarux cred ca cel mai bine ar fi sa consulti un medic pt umflatura aceea.
Va pup,am mai pus si noi cateva poze
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Tecky spune:
Pentru fetele care vorbeau ca nu au primit raspunsul celor de la Coord Blood sa stiti ca nici mie nu mi-a venit factura cu certificatul de garantie pt celule.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA