Bebelusi de iunie-iulie 2003-partea a 3 a

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Buna!
Emma mea are 7 saptamani si 2 zile.La 6 saptamani avea 4300g.,de la 2769g cu cat s-a nascut.Doctorul a spus ca este foarte bine ,iar noi suntem mandri.
Mai nou scoate suzeta din gurita ca sa-si suga degetelele...si o face cu asa o pofta de imi vine si mie sa inghit in sec langa ea.

Vrem si noi sa v-o aratam pe micuta in mai multe ipostaze,dar la fel ca si unele dintre voi ne miscam mai in reluare.Ma gandeam o data ...toata tehnologia asta este facuta sa ne usureze munca si noua ne da batai de cap

Va pupik
Claudia si Emma-galusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgy75 spune:

A nascut cineva in Polizu sau cu Dr. Lemnete Gabriel?
Sunt o mamica in 30 sapt si m-ar interesa ceva date desopre spital si doctor.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Madishor, tare haioase povestile tale Bine ca s-a terminat cu bine patania de la mare si nu a fost nimic serios. Parca e un facut cu iesirile astea, ar trebui sa ne relaxeze si cand colo iese exact pe dos.

Crisa, ma bucur ca v-a mers bine la munte. Si ma bucur pentru ca in sfarsit aud pe cineva caruia au inceput sa ii treaca din colici! Abia astept sa vina si la noi momentul acesta...

Marox, si noi avem probleme cu "bombele". Si suntem domnisoara Numai ale cainelui miros mai tare.

Stefania si-a scos masa de noapte definitiv si sunt incantata. Dupa baita care se face undeva intre 9 si 10 se mai trezeste la 6 dimineata sau chiar mai tarziu. Iar in rest mai are 4 mese, deci in total 5 pe zi. Acum in w/end ne-au chinuit colicile mai putin. Inainte era tare nefericita si plangea mai tot timpul cand era treaza. Sambata a stat treaza aproape o ora inainte de baita de seara, am luat-o cu noi in bucatarie, am pus-o in scaunel, si a stat foarte cuminte. Treceam pe la ea din minut in minut sa ii mai zicem doua vorbe si era incantata, zambea din toate puterile. O dulceata, ce mai

Cu greutatea eu inca nu sunt linistita, desi are suficient pentru varsta ei, problema este ca majoritatea a luat-o pana la o luna si jumatate, de atunci a luat (in patru saptamani) numai vreo 500 de grame, deci sub cat ar trebui. Dar mai astept un pic pana sa ma gandesc la alpte praf, avand in vedere ca in perioada aceasta a fost si racita si a avut si niste colici cumplite...

Cu alte progrese nu ne laudam, nu se intoarce singura, nu apuca nimic singura (madishor sunt invidioasa!), dar nu imi fac griji... Ii place la nebunie caruselul, s-a si stricat de atata utilizare si nu mai canta notele inalte (apropo, melodia e cea de la reclama de la televizor cu "ti-am pregatit un pat la noi in celula" ).

Vaccinul de doua luni a fost foarte bine la noi, nici un fel de reactii adverse sau febra. Noi am facut varianta cu antipolio injectabil pentru ca am auzit ca cealalta mai are uneori reactii adverse.

Ieri am iesit la cumparaturi (prima oara dupa muuulta vreme). Am fost la Miniprix la Otopeni, cu intentia sa imi iau mie haine, dar bineinteles ca am terminat cumparandu-i tot Stefaniei mai multe

Pe noi ne termina frigul... dormim in sac. Insa dupa ce azi dimineata a gasit-o tatal ei infasurata toata in gluga si am tras-o o spaima ca s-ar putea sufoca, o sa tai gluga... Plus ca cu ploaia asta interminabila nu am iesit din casa de martea trecuta...

La sfarsit de saptamana sper sa plecam din nou la munte, am auzit ca s-ar incalzi vremea. Sa stam ceva mai mult, vreo doua saptamani. E greu fara sotzul meu, dar macar stam la aer.

Va pupam pe toate,
Dana & Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Dana,
Cum ai reusit sa o faci pe Stefania ta sa sara peste mesele de noapte??
Te intreb ptr. ca eu sunt terorizata cu trezitul noaptea din ora in ora. Baietelul meu are aproape o luna si rar cand doarme 2-3 ore noaptea fara sa se trezeasca ptr. masa.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetelor,
nu v-am mai scris din mai cind am plecat in concediu prenatal, acum vad ca e multa lume noua pe aici, iar pe mine probabil nu ma mai tineti minte, dar eu imi amintesc de povestile din ultimele luni de sarcina, de povestirile haioase ale lui Madishor, de aventurile de la Scoala Parintilor de la Municipal unde m-am intilnit cu unele fete...
Acum bebe Luca are 2 luni si 2/3 (adica pe 25 septembrie face 3 luni) si e un dragut si un hlizit, e mare, cred ca are 7 kg acum (s-a nascut cu 4,450 kg) si 64-65 cm. Aventura nasterii lui o voi povesti cind ma voi intoarce la birou si voi avea mai mult timp, ideea e ca desi am vrut sa nasc natural nu s-a putut datorita dimensiunilor puiului si am facut cezariana (ce oroare!) si apoi desi am vrut sa alaptez copilul n-am avut destul lapte si a trebuit sa-i bag supliment, iar acum nu mai suge aproapte deloc (si laptele dispare cu fiecare zi), in schimb papa la biberon cite 200ml/masa si are 5 mese pe zi. Luca e un cuminte, doarme noaptea inca de la 1 luna, acum se trezeste pe la 5-6 (azi dimineata s-a trezit chiar la 7), ride de nu mai poate la mine si la bunica care vine dimineata cind mincam noi a 2-a masa si uneori chiar uita sa mai manince ca sa se hlizeasca, sta in patut si se uita la ponei care se invirt, acum a inceput sa-si ridice partea de sus a corpului si ar vrea sa stea in fund, ceea ce nu se poate si e tare greu de acceptat . Iar de cind l-am descoperit pe Domnul Deget e cel mai fericit puiut, suge degetelul si adoarme fara comentarii, mai ales seara dupa baita si biberon, il pun in patut si adoarme cu ochii la Tom&Jerry care sint desenati pe aparatorile lui de la patut. Luca n-a dormit decit pe burtica inca de cind am venit de la spital, chiar si in carut plingea si dupa ce il puneam pe burtica se linistea si dormea cu funduletul in sus, acum ca i-au trecut colicii incerc sa-l pun sa doarma cu fata in sus, dar se trezeste noaptea dupa citeva ore si trebuie sa "intorc clatita" ca se doarma la loc fara probleme. E un scump una peste alta, stiti si voi cum e asa ca nu va mai bat la cap, poate ne vedem vineri la tirgul de la Polivalenta, in caz ca cineva are vreo idee in acest sens - numarul meu de mobil e 0722 386 317, poate reusim sa ne intilnim mai multe acolo si cu puiutii, mai ales ca probabil vor fi si produse mai ieftine, deh!-ca la tirg.
Si un pont ptr cine foloseste Humana la bebei (daca exista): in Selgros cutia de Humana 1 costa 146.000 lei, si au si niste costumase foarte dragute, mai ales de fetite. Enjoy!
pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta spune:

Dragi mamici si dragi bebelushe/bebelushi!

Am reusit si noi sa punem o pozica la profilul personal, asa ca daca vreti sa vedeti o mutritza de pui mic, ne gasiti acolo.
Saptamina asta mergem si noi la vaccin si sincera sa fiu cam am emotii pentru ca am tot auzit de reactii adverse, sper totusi ca micutza mea sa treaca cu bine si peste asta.
Si noi am reusit sa scoatem o masa noaptea, dupa baitza de la 9 si biberonul de pe la 10 doarme puisorul meu pina pe la 4-5 dimineata neintoarsa.
Inca nu si-a descoperit manutzele, dar isi face de lucru cu suzeta, are deja vreo doua preferate.
Cu colicile n-am avut preobleme, sint o mamica fericita si din punctul asta de vedere, asa ca pina acum toate sint bune. Seara, poate din cauza oboselii, se mai pisiceste si plinge cite putin, dar se linisteste tare bine cind o iau in brate si dansez cu ea. E adevarat ca-mi ia ceva timp dar pina acum e singura metoda care vad ca da roade.

Va pupam pe toate si sanatate multa va dorim!

Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

ce de alexandre!!!!!!!:))))))

alexata mea apuca!are o papusica chicco si trage de ea de o gasesc toate alea-pe papusa,saraca!

noaptea mananca doar o data,dar se intampla sa nu se trezeasca deloc.

ne pregatim sufleteste pt vaccin-il facem maine-si pt botez.sambata vom merge cu nasii in oras ca sa imi dau si eu cu parerea la hainute!bucuria mea!

in rest?suntem fe-ri-citi!

alexandra mica & alexandra mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Buna fetelor!

N-am mai scris de mult dar sunt la zi cu cititul.
Am vazut pozele ingerasilor vostri si sunt superbi.
Claudya,nu stiu cum sa ma uit la fetitza ta desi am incercat de mai multe ori.Apas pe profilul tau,apare scris album personal si de aici ma blochez .
Mai fetelor dar ce aparate folositi ca scoateti poze asa super?
Eu vreau sa cumpar un aparat foto bun si poate ma sfatuiti voi .In rest ce sa va spun?
Rut a facut 3 luni duminica si e ffff cuminte.Se culca singura,sta singurica fara sa planga,povesteste,rade in hohote.Inca nu se intoarce,dar de ce s-ar intoarce pt ca nu-i place sa doarma decat pe spate.
La 3 luni fara 4 zile avea 5 700gr si 63 cm(de la 3 050 gr si 49,5 cm)si o alaptez doar la san.
Va pupam!
Lya&Rut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Buna fetelor!
Ma bucur ca ati inceput sa mai scrieti pe aici,incepusem sa ma ingrijorez ca nu mai ziceti nimic.
Puiul meu face azi 3 luni!E destul de cumintel chiar daca toata ziulica vrea in brate.Noaptea doarme cu trezire la ore 4 si 7 ptr supt si schimbat(cel mult 30 min)dar ziua nu doarme aproape deloc.Rade,povesteste cu noi dar nu se intoarce inca.La doctor nu am fost,mergem saptamana viitoare dar cred ca are peste 6 kg.Deocamdata numai piept ii dau dar ma gandesc sa introduc o masa cu formula(inca nu m-am hotarat).KK tot la 5 zile face ajutat cu supozitor....apropo credeti ca e ceva rau daca il tot ajut cu supozitorul de glicerina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Buna,fetelor!!!
Si eu ma bucur ca incepem sa fim din nou mai multe ,aici pe baricade,ca tre' sa recunoastem ca am cam fost cu ochii-n gura pana acum.Nici acum nu-i mai bine,dar macar ne-am mai obisnuit,asa-i?

Lya,nu da clik pe "album",da-i clic pe "paginuta la desprecopii"
Dar stati ca in curand va pregatesc un album intreg.Tocmai "crosetez" la el.Am timp destul,caci Emma are grija sa ma tina treaza.

Alinuta,frumoasa papusa!!!

Succes celor care merg la vaccin!!!

Mergi la inceput