Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Buna dimineata dragele mele,

Va pupicim pe toate, cele pe care va stim , dar si pe cele pe care nu am apucat sa le cunoastem insa ne bucuram sa fim "colege" de burticutze.

Nu am mai aparut deloc pe aici, din motive obiective, cum ar fi reamenajat toata casa...deci santier in floare...

Am si eu o intrebare la voi, cine ne poate ajuta... Momentan suntem in 29s...iar doctoru mi-a zis de analize sa fac si...morfofetala de 32s. Insa la echo de 32s incepe balamucu...Am sunat la toate clinicile si mi-au aruncat niste preturi de-ti picau maselele...de la 350 in sus...La Medlife, unde am facut morfofetala de 20 s mi-a zis ca la 3D(220 RON) nu mai au locuri decat dupa 30 oct (eu am nevoie pana in 15 oct), dar au locuri pt 4D, dar ma costa 350 ron. Am mai sunat si la altii si aceleasi preturi monstruoase.

Am zis sa incerc si la Giulesti, acolo mi-a fost dat nr de la cabinetul domnului dr Albu...Am sunat, mi-a raspuns o tipa f draguta dar cam nauca...mi-a zis ca e 450 ron...dupa aia, cand i-am mai repetat eu ca e morfofetala de 32s...mi-a zis ca mai intreaba si ma suna...M-a sunat si mi-a zis ca s-a interesat si pt ca nu e screening de malformatii si pt ca e decat Doppler, e decat 200 ron... Ei, uite acum m-a bagat in ceata cu totu. DECI...eu ce trebuie sa fac? E buna asta de 200...o fi inteles ce trebuie? Eu am specificat "morfofetala, 32s"....sau trebuie aia cu malformatii? Nu vreau sa ma bucur acum ca e ok pretu si sa ma trezesc ca de fapt nu am facut ce trebuie...

Hai ca v-am ametit de cat...sper ca ar reusit sa fiu macar si 1% coerenta...

Saru'manutza anticipat si va pupicim dulce!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

mi-a luat-o tastatura razna...nu mai scverier cvoerercvt.

astept sa ajun la muncva sa cva sceriu

dfaer numai la anumite litere

Isabela fericita 30+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

diana sarumana, da m-am mai linstit ...cat priveste raceala multe lichide, vitamina C, miere, lamaie sanatate ...acuma ca sa te inveselesc eu am racit de 4 ori pana acuma deci bat recordul..eu am coronita
otilia chiar ca te tin nervii...
mirela 1 inca putin si gata o sa scapi de dureri si te vei vedea cu bb mic in brate...
Mirtha asa asa imi place esti cumintica
babizapy in ce limba ne scri..glumesc am intels totul desi nu e chiar romana
i.fotache eu zic ca merge si aia la 200 ron oricum acuma ce sa vada masaoara caputul , burtica, asculta inimioara..eu zic ca fi buna..sa vedem ce zic si restul fetelor
carmendu
leeloo am vazut burticutza
32+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

i_fotache la 32 de saptamani nu trebuie sa faci doar Doppler, ci si biometrie (masuratori) si morfologie (trece in evidenta toate organele).
Stiu ca in Bucuresti preturile sunt mult mai mari decat in alte orase. Uite, mie de ex. eco de trim II la dr. Herghelegiu la Clinica Sanador, m-a costat 500 de lei. Morfo de trim. III la Iasi la dr. Iliev, m-a costat 150 de lei. Deci, eu zic sa faci o ecografie morfologica completa inclusiv cu masuratorile pt. evidentierea malformatiilor. Costa mai mult, dar macar iti iei de-o grija.
Bafta!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Cred ca am luat-o razna astazi!...hormonii sunt de vina! Adevarul este ca am fost toata sarcina de un calm remarcabil...si cuma zi m-au enervat astia...mi se pusese pata pe ei, daca sotul e plecat la Oradea si David la scoala...eu pe cine sa ma enervez, daca tot ma apuca o data pe an?
Nu ma bagati in seama...mi-a trecut deja

Lasa ca mai trebuie si o descarcare de asta nervoasa. Prea ai fost calma toata sarcina.

Mihaela 31+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Eli daca ai sti ce pofta am de citeva zile incoace de o cafea tare cu lapte condensat si aroma de caramel sau cu ciocolata neagra si menta - patratele din alea nemtesti speciale pt. cafea.
Cred ca sambata dimineata imi fac o cafea ca nu mai tine. Am tot aminat , am tot aminat . problema e ca la cafea clar voilua o tigara - e ticul de asociere. Si de asta tot amin momentul.

Cit priveste biciul...eu sper totusi sa nu fie nevoie. Ca nu sunt asa capoasa - promit !

M-ai omorat ci cafeaua cu ciocolata cu menta . Si asa am visat toata noaptea numai prajituri cu caramel si tort si tarte cu fructe de padure.

Mihaela 31+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Amalia, are dreptate mamiseli o descarcare nervoasa nu face rau, dimpotriva. Chiar ca ai fost extraordinar de calma toata sarcina, te-am admirat pt. asta, cu tot stresul de la TT.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetelor , am umblat azi de nebuna pin tot orasul sa caut cizme/botine cu toc jos si nu sunt ....doar sandaaaaale si saboti , astia cu magazinele is chiar nebuni , nu as mai umbla pe tocuri iar in adidasi chiar nu as merge la servici offf .
Otiliav ce patanie urata ai avut !!! Si singura si cu Ana cu piciorul in gips ...oare cum v-a nimerit !! Si bani sunt importanti dar sperietura ...bine ca s-a terminat asa

Criss 30+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_fotache spune:

Incurajator...deja raspunsurile sunt 1 la 1 . Stiu ca morfofetala insemna sa-l ia pe bebe la masurat din cap pana in picioare, cu organe cu tot....adica ce am facut si in trim 2 de altfel... Dar doctoru a zis doar morfofetala nu si screening de malformatii... Deja sunt

Oricum, saru-mana de informatii si pupik burtici !

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Lorena, sigur ca am citit ce mi-ai scris, iubita! Si se prea poate sa fi fost totusi o parte din dopul gelatinos, cel putin asa mi-a zis si asistenta dr de fam (pe la care am trecut azi), ca ea vede clar ca deja mi s-a "lasat" si burta... si ca dupa parerea ei, in doua saptamani... suntem "gata". ...Cu Dzeu inainte!
Anes, Mirtha, cum sa ma supar pe voi, ca va faceti griji pt mine?! Mi-a dat Clexane (deocamdata doar 10 doze din cele mai mici; pana vin rezultatele analizelor) datorita trombozelor repetate pe care le-am facut in sarcina.... Voi va dati seama ca dr m-a vazut/consultat inainte de-a ma trimite la chirurgie vasculara... Si cand i-am spus ca iar s-a repetat povestea si am mai avut o criza si saptamana trecuta... A zis ca mai bine prevenim formarea de noi cheaguri, ca lui bb n-o sa-i fie rau daca fac Clexane, ca e pt fluidizarea sangelui...
Oricum, eu am incredere in dna dr, are tot interesul sa ducem sarcina la termen cu bine! In plus, mi-a argumentat solid ideea nasterii naturale si m-a asigurat ca va veni sa ma asiste oricand ma apuca travaliul, desi ei i-ar fi fost mai comod sa programam operatia...
Otilia, vai, ce sperietura zdravana ai tras! Doamne, bine ca nu v-a atins fizic cu nimic... Iar tu esti chiar tare de inger! Zau ca pe mine ma apuca nascarea din cauza socului........
Oare intamplarea asta nu ar fi un argument in plus pt a veni acasa, in RO? Tu esti constienta ca iti va fi greu acolo oricum, singura cu toate... Insa uite ca mai apar si situatii neprevazute... si e mai bine cand ii ai pe cei dragi alaturi!

34+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput