Montare usi interior

Montare usi interior | Autor: lorellay

Link direct la acest mesaj

Si-a montat cineva singur usile?De interior...
Ca noi vrem sa le montam singuri..da nu stim exact ce si cum...
Un sfat?

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

sincer...apeleaza la cineva care stie. la noi s-au apucat unii care nu ne-au spus ca n-au mai facut treaba asta si pot sa-ti spun doar ce probleme sa eviti:
- imprieteniti-va bine de tot cu ruleta si bolobocul
- montati-le DUPA ce ati pus parchet, gresie (la noi a rezultat o fanta uriasa sub usa)
- avem usi classen (care nu-s de cea mai buna calitate (adica nu te astepta sa nu vezi lumina aprinsa din camera dupa ce inchizi usa), dar nu asta e problema, ci faptul ca tocul trebuia scurtat de jos (din cauza asta avem si golul de sub usa)
atat imi vine acum in minte
succes

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

E vorba de usi dinalea chinezesti la 3 mil si ceva.Avem doar pentru bai, ca atat ne-am permis.Sotul meu vrea sa se apuce azi de una din ele.E foarte rpiceput..pune singur gresie, faianta, parchet, lambriu, polite.Ce mai e priceput.Da mi-e cam teama cu usile....

Sorana 30+ si Codrin 3 ani

Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Gata..o usa e montata..super..a fost ceva munca da a iesit f bine..mai trebuie tencuit...

Sorana 32+ si Codrin 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Felicitari.

Eu voi cumpara toate usile, inca nu stiu de care, si montajul ma costa 1,5 mil.
Pune si tu o poza te rog sa vad si eu cum arata.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput