Montare usi interior
Si-a montat cineva singur usile?De interior...
Ca noi vrem sa le montam singuri..da nu stim exact ce si cum...
Un sfat?
Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
Raspunsuri
Tala spune:
sincer...apeleaza la cineva care stie. la noi s-au apucat unii care nu ne-au spus ca n-au mai facut treaba asta si pot sa-ti spun doar ce probleme sa eviti:
- imprieteniti-va bine de tot cu ruleta si bolobocul
- montati-le DUPA ce ati pus parchet, gresie (la noi a rezultat o fanta uriasa sub usa)
- avem usi classen (care nu-s de cea mai buna calitate (adica nu te astepta sa nu vezi lumina aprinsa din camera dupa ce inchizi usa), dar nu asta e problema, ci faptul ca tocul trebuia scurtat de jos (din cauza asta avem si golul de sub usa)
atat imi vine acum in minte
succes
Bucurie!
lorellay spune:
E vorba de usi dinalea chinezesti la 3 mil si ceva.Avem doar pentru bai, ca atat ne-am permis.Sotul meu vrea sa se apuce azi de una din ele.E foarte rpiceput..pune singur gresie, faianta, parchet, lambriu, polite.Ce mai e priceput.Da mi-e cam teama cu usile....
Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
lorellay spune:
Gata..o usa e montata..super..a fost ceva munca da a iesit f bine..mai trebuie tencuit...
Sorana 32+ si Codrin 3 ani
CristinaT spune:
Felicitari.
Eu voi cumpara toate usile, inca nu stiu de care, si montajul ma costa 1,5 mil.
Pune si tu o poza te rog sa vad si eu cum arata.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!