cum sa procedez?

cum sa procedez? | Autor: mianaid

Link direct la acest mesaj

Buna. Am citit mesajele despre minciuna mitomanie si alte lucruri neplacute de genu. Prietenul meu minte si cel mai rau nu recunoste nici in mom in care ii arat dovezi. am avut o certa serioasa dupa ce am aflat lucruri care m-au dat peste cap despre el si f multe inventate. A fost mom in care m-am apropiat de parintii lui si hotarasem impreuna cu ei sa-i fim aproape si eu i-am si sfatuit sa mearga la un psiholog, dar degeaba. E student la medicina asta pt ca eu am reusit sa aflu ca defapt era aproape repetent si cu putin noroc a reusit sa se inscrie iar. De curand planificasem sa mergem pe munte si chiar cu o seara inainte sa plecam a zis ca el vrea sa mergem la mare si pana la urma am acceptat sa mergem la mare. Problema a fost ca ai mei ai aflat ca nu mai eram pe munte ci la mare, dar parinti lui nu..pt ca a preferat sa le ascunda nu stiu de ce. Din pacate eram si eu implicata in minciuna. Dupa ce ne-am intors dupa un timp am aflat ca se dadea la una din prietenele mele si am zis ca nu mai rezist. Am ales sa ii spun mamei lui si asta a cam fost sf relatiei cu ei. De at nu a mai vb cu mine pt ca i-am recunoscut ca am fost la mare si i-am dat si o palma de fata cu ea prietenului meu. de at nu mai vb cu mine si cu el incerc sa merg mai departe dar tot cu minciuni. Sunt f multe minciuni si neadevaruri pe care le-a spus la inceput. Partea proasta e ca el imi propune sa ne mutam imreuna si ca o sa fie bine si ca ma iubeste. nu stiu ce sa cred.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

nu te supara cati ani ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Bine ai venit pe forum!

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

nu te lega la cap daca nu te doare
daca sti ca spune numai minciuni, mai ai incredere in el?
daca nu ai incredere ce fel de relatie ai?

"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia3 spune:

poate suna cam dur dar eu iti spun LASA-L!cauta-ti de viata ta ca el nu se schimba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

o relatie in care cuvantul de capatai e neincrederea,NU MERGE!Lasa-l acum cat nu e prea tarziu.Minciuna nu e un mod de viata !

sper sa gasesti curand calea si linistea!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

e ca in proverbul acela"cine fura azi un ou maine va fura un bou!"....
adica,azi minte pe unul si pe altul...nevinovat,in perceptia lui....
maine o sa te mina si pe tine si tot nevinovat,eventual o sa-ti spuna ca a vrut sa te protejeze....

daca decizi sa continuui rel. cu el inseamna ca-l accepti asa,cu tot cu stilul lui de viata(si viata lui e miniciuna!)....
mai tarziu nu ar tb sa-ti reprosezi decat tie ca ai stiut si cu toata astea ai decis sa mergi mai departe!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput